שאלה

im here for me

New member
שאלה

היי... אני חדשה כאן, אבל אני עוד לא בגמילה. אני נורא רוצה להפסיק אבל קשה לי.. ניסיתי להכריח את עצמי לעשן פחות, הפחתתי בסיגריה או שתיים ליום וגם זה לא תמיד (הייתי מעשנת קופסא וחצי) לאחר מכן התחלתי לקחת טיפות טבעיות להפסקת עישון, שוב.. ירדתי בעוד כמה סיגריות, וכיום אני עומדת על בין 20-23 סיגריות ליום... אני אסמטית מגיל מאוד קטן ואני בתהליכי טיפול טבעי שהרופא נזכר להגיד לי שהטיפול יצליח רק אם אני יפסיק לעשן, רק לאחר שכבר הוצאתי על הטיפול מעל 5000 אלף שקל.. כרגע אני מובטלת, אז ככה שכסף זה לא משהו שאני יכולה להרשות לעצמי לזרוק לפח. לכן אני מאוד אשמח לשמוע מה השיטה של כולכם כאן.. איך הפסקתם? מה הכי מומלץ? חשבתי ללכת לגמילה , אבל שוב זה עניין כספי של 2000 שקל (לפחות איפה שביררתי) וגם, יצא לי להכיר לאחרונה דיי הרבה אנשים שהיו בגמילה ולאחר מס' חודשים חזרו לעשן. אני אשמח אם לא תתחילו לפרט לי כמה מזיקות הם הסיגריות וכ'ו.. כי אני אולי לא בקיאה בפרטיי פרטים של הנזקים אבל אני כן יודעת שזה גורם לנזקים, ומה יותר מזה? אני חיה עם הנזקים יום יום בגלל האסטמה שלי. אני בקושי מצליחה להירדם בלילות ... בקיצור שורה תחתונה, אני אשמח לשמוע מכם איך להפסיק. ולשמוע עצות אפילו על איך להפחית בכמות.. תודה

ברוכה הבאה

אני שמחה מאוד על שפנית, עשית עוד צעד למען עצמך. השיטה שבאמצעותה אני הפסקתי היא של אלן קאר- הדרך הקלה להפסיק לעשן, ועל שיטה זו אני יכולה לספר בקצרה כדח שתקבלי מושג כללי. זוהי שיטה שמבוססת על מפגש חד פעמי של 6 שעות, מתנהלת בשיחה בלבד. חלק מוקדש להבנת מלכודת העישון והחלק השני לכילים ליציאה לדרך הנפלאה החדשה. ללא הפחדות, ללא גימיקים, ללא עזרים, רק ע"י ההבנה שבאמצעותה ניתן לחולל תובנה. בעניין הכסף, תחשבי שזה לא מה שאת מוציאה עכשיו, אלא מה שאת חוסכת לעצמך לו המשכת לעשן, שלא לדבר על רווחים אחרים... בהצלחה, את מוזמנת להכנס לאתר שלנו ולקרא עלינו עוד אשמח לענות על כל שאלה,

im here for me

New member
התעניינתי לא מזמן לגבי השיטה של אלן קאר..

הפחד שלי זה שאני יחזור לעשן.. כבר שמעתי מכמה וכמה אנשים שחזרו לעשן אחרי גמילה שם וגם במקומות אחרים.. וגם כמובן הכסף שכרגע יש לי חוסר ממנו... תודה על התגובה !

אהוי! מה שלומדים בסדנא

וגם בספר הוא שאין ממה לפחד! אם תעברי את הסדנא ולא תצליחי להפסיק כספך יוחזר כך שכלכלית אין ממה לפחד! אני באופן אישי לא מכיר אנשים שעברו את הסנדה וחזרו לעשן - זה לא אומר שאין, רק שזה נדיר - אולי אורית תוכל לתת לנו אחוזים?

im here for me

New member
נכון יש החזר כספי

אומנם ר לאחר 3 חוד'.. כל אלו שדיברתי איתם חזרו לעשן לאחר 5 חוד' ומעלה :/ מה עלות הספר מישהו יודע?

הכסף

שלום יקירי, מצטערת אם אני נשמעת קצת נוקשה, לדבר על הכסף זה להסיט את השיחה. כמו שאמרת בוב, הסיבה שבגללה לא מפסיקים או חוזרים היא תמיד אותה סיבה, הפחד,ושלא מנהלים אותו נכון. מבחינת אחוזים אנחנו עומדים על 90% אחוזי הצלחה, ומי שממלא אחר ההוראות לתמיד לא חוזר. אלה שחוזרים, הם בד"כ אלה שחושבים שגם אם לא ימלאו אחר ההוראות זה עדיין יעבוד בשבילם
ואז אני רואה אותם, רובם מודים בטעות, ובאים לשחזר את החוויה הנפלאה שהיתה להם בהפסקה. הגישה צריכה להיות מאוד ברורה, אני הולכת להצליח, בשבילך זה או 0 או 100 אחוזי הצלחה !!! אין שום סיבה שלא תצליחי אם תשמרי על פתיחות להבנות והתובנות אשמח לענות על כל שאלה נוספת

Caesarus

New member
אלן קאר

הספר שלו לא עולה יותר מידי ואפקטיבי יותר מרוב תחליפי העישון, לדעתי התחלפים האלה לא עוזרים כי אתה עדיין צורך את אותו הסם רק בדרך אחרת , וז בדיוק מה שזה סם ,לכל דבר ועיניין והדרך להיפטר מעישון היא להיגמל מהסם גם פיזית וגם פסיכולוגית.

הפסקתי לעשן לפני כ 4 חודשים זה אומר שאני

צריכה לפחד שעוד חודש אני אחזור לעשן? ( לפי מה שכתוב למעלה) אני לא פוחדת והקטע זה גם לא מעסיק אותי ישנם ימים שאני בכלל שוכחת שפעם עישנתי. לגבי הכסף האם על הסיגריות לא מוצאים כסף האם הסכום כרגע בנמצא? הכל תירוצים כדי לא להפסיק לעשן. ולא זה לא עודף בטחון זה פשוט לדעת שאני לשם לא חוזרת לא מתגעגעת לסירחון , לא מתגעגעת למקל עשן בפה , לא מתגעגעת להיות תלויה בסיגריה כל הזמן פשוט לא מתגעגעת. זה כזה כייף אני לא תלויה בכלום , הבעיה היחידה שלי בכל המצב הנוכחי שאני לא יכולה לצאת יותר עם גברים מעשנים ובעצם זה לא בעייה פשוט אני אתחיל לצאת עם כאלה שלא מעשנים טוב אבל זה לפורום פנויים פנויות... בהצלחה לכולם

והנה מצאנו עוד יתרון בהפסקה

כמעשנים בד"כ נאלצים לצאת עם מעשנים, כי ללא מעשנים קשה לסבול את הסיגריות שיהיה יום מקסים

למעלה