שאלה

• פותח הנושא mgirl
  • פורסם בתאריך

mgirl

New member
שאלה

יום לפני הפרק ´זו עלולה להיות הפעם האחרונה שתראו את ג´ואי פוטר´, אני שואלת אותכם כאן, ותענו בכנות, בלי חשש לדעת קהל! האם אתם באמת, באמת רוצים לראות שוב את ג´ואי פוטר? ?כאילו, לא נמאס?

לא נמאס!!!!!!!

אני לא מבינה מה יש לכולן נגד ג´ואי,היא חמודה,יפה חכמה והיא ממש אחלה בסדרה,ותודו בלעדיה לא הייתה סדרה.....

לאנה

New member
אני דווקא מסכימה עם מיכל...........

באמת צריך את ג´ואי?.....................

mgirl

New member
אין לה פואנטה כבר...

כל מה שעשו איתה בעונה הזו זה להשתמש בה כאמצעי-קישור לאודרי, הדמות היותר חדשנית, יותר מעניינת ויותר עדכנית של הסדרה. והקטע עם פרופסור. וזהו. אז כל אחת הייתה יכולה לקבל את פרופסור, ואודרי יכלה להופיע גם בדרך אחרת. ג´ואי באמת לא נחוצה. היא יפה, היא נחמדה וכו´ וכו´, אבל הדמות שלה לגמרי מיצתה את עצמה. היא הייתה עם דוסון, היא עזבה את דוסון, היא הייתה עם דוסון, היא עזבה את דוסון, היא הייתה עם ג´ק, ג´ק עזב אותה לטובת בנים אחרים, היא הייתה עם פייסי, היא עזבה את פייסי, היא הייתה עם צ´רלי בקושי, היא ´עזבה´ את צ´רלי, היא הייתה עם כל אחד, בסדרה ומחוצה לה. נמאס! אין לה פואנטה. אבא שלה בכלא. אמא שלה מתה. מרחמים. תלמידה טובה. תלמידה לא טובה. היא הייתה ממש חמודה כדמות בסדרת-נעורים, למרות שהיא בת 20 פלוס, אבל בקולג´? הקולג´ לא הולך איתה!

mgirl

New member
וחוצמיזה,

חביבתנו ג´ואי לא הייתה אמורה ללכת להרווארד? אז מה פתאום תקעו אותה בבוסטון ביי קולג´?

FlowerPower

New member
לאאאאאאאאאאאאא

אאסור להרוג את ג´ואי!!!!!!! עד שהיא כבר נהיית "חייה" ביחס למה שהיא הייתה!!!! לאאאאאאאאאא אני אומרת: תנו לג´ואי עוד צ´אנס!
היא דווקא הייתה מאז ומתמיד הדמות האהובה עליי! ~עכשיו קצת פחות....~

LillipooT

New member
אנשים... ../images/Emo60.gif

באמת תתנו לג´ואי עוד צ´אנס! הדמות שלה נורא התפתחה והשתנתה (לטובה) בעונה הנוכחית. אני באמת לא מבינה מה אתם רוצים ממנה.. אני אוהבת אותה..לדעתי היא נורא מוסיפה לסדרה

לא בוסטו ביי קולג´......../images/Emo105.gif

ג´ואי לומדת בוירנינגטון (או משו כזה..) ג´ק וג´ן לומדים בבוסטון ביי קולג´...

כן!!!

אנחנו רוצים לראות את ג´ואי פוטר! אני לא מבינה מה יש לכם נגדה? מה נמאס? ולהזכירכם... בלעדיה הסדרה לא שווה! היא המרכז של הסדרה והיא אפשר בלעדיה.

מממ... ג´ואי נמאסה עליי כבר לפני 3

עונות, אבל עכשיו היא *קצת* יותר נסבלת. אלוהים, תפסיקי לעשות את הדבר הזה עם הפה שלך!!!

LillipooT

New member
חחח ../images/Emo60.gif

אני שונאת שאומרים את זה!! זה באמת כזה מפריע ?! ג´ס מגילמור, עושה בדיוק את אותו הדבר ואף אחד לא מתלונן !!

למעלה