ובהמשך
חזרתי מתאילנד (לא פעם ראשונה) ובכל זאת הופתעתי לראות את המותג מציף בכל מקום, מדוכני הבגדים בקואסן (אזור התרמילאים) ועד חנויות ודוכנים במרכז הקניות אם.בי.קיי וסיאם סנטר ואם בחנויות באונאנג (אזור קראבי) המון המון חיקויים ומקור של המותג, בעיקר חולצות וגופיות, גם נעלים וכובעים וחגורות וכובעים. זו פעם ראשונה שאני רואה את זה שם ובכמויות כאלה. גם אני נכנעתי לצו האופנה ורכשתי 2 פריטים, גופיה וטי מצרפת תמונה. אז מה אתן יודעות על המותג, על המעצב, על המקעקע. האם הסיפור הוא שהמעצב פנה אל המקעקע ורכש ממנו את זכויות השם שלו ועשה ליין של מוצרים שמודפסים עליהם ציורי קעקועים או שעשיתי סלט שלם מכל הסיפור? היתכן שבית האופנה כריסטיאן אדינגר או אד הארדי זה משנת 1958? אני שואלת כי לגופיה היה מחובר אטיקט שנראה אורגינלי לגמרי מלבן קרטון קשוח שחור, עליו בזהב מוטבע הלוגו והשם כריסטיאן אדינגר למטה שנה 1958 ומתחת זה השם אד הארדי ולזה מחובר חוט והחוט עובר בעיגול פלסטיק מוזהב עם לוגו, כדמוי חותם. בחנות המותג האורגינלית היה מחיר על חולצה של כ 9000 באט (1000 באט = 120 ש"ח) וגם בחנויות שנמכרו החיקויים המחירים היו גבוהים יחסית לתאילנד, נגיד החל מ 600 באט לחולצה (100 באט = 12 ש"ח) וזה כאשר חולצות טי נמכרות החל מ 100 באט והיקרות נגיד 250 באט זה בדוכנים ובשווקים. אז מה שקניתי מן הסתם זיוף, אבל אם זיוף אז איכותי ויפה. אני מחכה שתעדכנו אותי ובנתים תראו את הפריטים שרכשתי. הראשונה, חולצת טי בצבע אפור כהה חזית וגב.