שאלה

קשכפית

New member
שאלה

כריסטיאן אדינגר, אד הרדי מי המעצב ומי המקעקע שאת שמו המעצב אימץ לעיצובים? רוצה להבין את הסיפור הזה, לא מוצאת בגוגל. האם כריסטיאן אדינגר הוא המעצב וזה מאז 1958? בהודעה הבאה אסביר למה אני שואלת.

קשכפית

New member
ובהמשך

חזרתי מתאילנד (לא פעם ראשונה) ובכל זאת הופתעתי לראות את המותג מציף בכל מקום, מדוכני הבגדים בקואסן (אזור התרמילאים) ועד חנויות ודוכנים במרכז הקניות אם.בי.קיי וסיאם סנטר ואם בחנויות באונאנג (אזור קראבי) המון המון חיקויים ומקור של המותג, בעיקר חולצות וגופיות, גם נעלים וכובעים וחגורות וכובעים. זו פעם ראשונה שאני רואה את זה שם ובכמויות כאלה. גם אני נכנעתי לצו האופנה ורכשתי 2 פריטים, גופיה וטי מצרפת תמונה. אז מה אתן יודעות על המותג, על המעצב, על המקעקע. האם הסיפור הוא שהמעצב פנה אל המקעקע ורכש ממנו את זכויות השם שלו ועשה ליין של מוצרים שמודפסים עליהם ציורי קעקועים או שעשיתי סלט שלם מכל הסיפור? היתכן שבית האופנה כריסטיאן אדינגר או אד הארדי זה משנת 1958? אני שואלת כי לגופיה היה מחובר אטיקט שנראה אורגינלי לגמרי מלבן קרטון קשוח שחור, עליו בזהב מוטבע הלוגו והשם כריסטיאן אדינגר למטה שנה 1958 ומתחת זה השם אד הארדי ולזה מחובר חוט והחוט עובר בעיגול פלסטיק מוזהב עם לוגו, כדמוי חותם. בחנות המותג האורגינלית היה מחיר על חולצה של כ 9000 באט (1000 באט = 120 ש"ח) וגם בחנויות שנמכרו החיקויים המחירים היו גבוהים יחסית לתאילנד, נגיד החל מ 600 באט לחולצה (100 באט = 12 ש"ח) וזה כאשר חולצות טי נמכרות החל מ 100 באט והיקרות נגיד 250 באט זה בדוכנים ובשווקים. אז מה שקניתי מן הסתם זיוף, אבל אם זיוף אז איכותי ויפה. אני מחכה שתעדכנו אותי ובנתים תראו את הפריטים שרכשתי. הראשונה, חולצת טי בצבע אפור כהה חזית וגב.

קשכפית

New member
עם הגופיה היה סיפור

קניתי כזאת בהתחלה שבמקום הגולגולת מאחורה היה ראש של נמר, ואני מתה על נמרים, אבל כשחזרתי לחדר ראיתי שיש חור בגופיה, כמו חור של סיגריה, חזרתי להחליף, אך במידה שלי לא היתה עוד גופיה כזו. רק זו עם הגולגולת או בצבע לבן עם נמר. לא אהבתי את הלבן אז נתקעתי עם הגולגולת

קשכפית

New member
ובהמשך לטיול

מראה לכן תיק שקניתי. אוהבת את הגודל והמבנה מאוד נוח לי לשימוש מבחוץ תא קטן מבפנים תא קטן לטלפון, עוד תא קטן למשהוא קטן והתא הפנימי הגדול.

קשכפית

New member
ובהמשך לטיול - חולשה נוספת, נעלים..

נרכשו נעלי ספורט ריבוק לשם עשיית ספורט (לא ליופי) נעלי ערב שטוחות לקה שחור לבן נעלי... לא יודעת מה, שטוחות כתומות מצרפת תמונות. מה דעתכן?

SimplyMe1

New member
תתחדשי הן ממש יפות (גם על הכתומות המיוחדות

ונעלי הספורט), הד-הרדי הוא לא לטעמי בשום שילוב,ראיתי ממנו כ"כ הרבה פריטים(יש לי דוגמיות בושם שלו,וזהו)שכבר שבעתי מהם ומהסגנון. בכול מקרה תתחדשי על הכול

קשכפית

New member
תודה. ו... איך את מסבירה את הפריחה והטרוף

נכון לשנה זו בתאילנד? אני לא בגיל הצעיר אז חשבתי שפיספסתי משהוא, האם גם בארץ זה עכשיו "ה" דבר החם? או שהם בדיליי שם?

SimplyMe1

New member
את מתכוונת בטירוף של המותג הד-הארדי?

בארה"ב הם די מוכרים כול פיסת אקססוריז וביגוד שלו,גם בחנויות "פושטיות" בניו יורק ראיתי את האיורים האלו בוריאציות שונות וכבר ממש נמאס מזה. בארץ בזמנו (3 שנים אולי..+\-) בר רפאלי והמשפחה שלה הביאן לארץ מוצרים שלו,ואצלנו באחד הבוטיקים בקניון לא רחוק ממני מישהי החלה להביא גופיות שלו(מזמן..לא העונה,אולי היא עדיין מביאה אני לא נכנסת אליה)ותמחרה אותם מאוד מאוד גבוה- משהו כמו 350-400 ש"ח לגופיות דומות למה שקנית.זה נראה לי מטורף המחיר(בלי קשר לסטייל אפילו). נעליים,בישום וכובעים שלו ראיתי שנמכרים כבר במייסיס בקיץ האחרון,ויש עליהם הנחות גדולות כמו על שאר הנעליים- כמו 50 דולר לסניקרס שטוחות עם איור שמאפיין את המותג,ובגלל זה לא נראה לי שבארץ המחירים "שלו" הגיוניים(למקור,כמובן). אז אולי בתאילנד הם לא ממש בדיליי,אבל בארה"ב חרשו עליו.

קשכפית

New member
כן לזה התכוונתי. פשוט הופתעתי

מהתפוצה של זה שנראתה מכל דוכן/חנות. תודה

SimplyMe1

New member
כן בדוכנים שם זה בעיקר חיקויים לדעתי

אבל בגדול הסגנון הזה שלט בהרבה חנויות בארה"ב,לא רק בתאילנד:)

קשכפית

New member
או קי תודה אבל

כל העיצובים של כריסטיאן הם לפי הקעקועים של אד הארדי? או שזה ליין מסויים? כמו כן היתכן שזה קיים מ 1958? אני אפילו עוד לא נולדתי ואני קשישה. בוקר טוב נ.ב. הוא "קנה" מהמקעקע את הזכות על שימוש בשם שלו?

אודיגר עצמו מעצב עוד לפני המותג אד הארדי

לפי מה שהבנתי הוא קנה את שם המותג "אד הארדי" כדי להקים ליין של עיצובים לפי הקעקועים שלו. לגבי 1958, לא יודעת.

foggy night

New member
תתחדשי!

נראה שעשית אחלה שופינג. (אני עדיין לא קולטת איך לא קנית שם קוסמטיקה, אבל על זה כבר חטפת מספיק מיפותו). תמונות של קניות בחו"ל עושות לי חשק גם. אני נאלצת בינתיים לקנות דרך בן הזוג שלי שכרגע מצוי בארץ הקניות האולטימטיביות. חוזר עוד שבועיים עם מזוודה שלמה בשבילי!!! (או קצת פחות...)

קשכפית

New member
תודה לך בובה ו...

שוב, קוסמטיקה אני אוהבת, אבל התקציב היה מוגבל ומחירי המוצרים הטובים לא זולים משמעותית מהארץ ולכן ויתרתי. תהני מהמזוודה שבדרך, אבל איך אפשר לקנות לך בגדים שאת לא מודדת ורואה? נשמע לי הזוי. אבל... תהני בגדול.

Fun Fair

New member
מה הבעיה?

מי שמכירה את הגוף שלה מספיק טוב, יודעת מה טוב לה ומה לא, עושה מחקר רציני לפני נסיעה (בודקת באינטרנט מידות וכו')- יש סיכוי רציני ש"תקלע" בכל קניה

למעלה