שאלה

AVriL AddiCt

New member
מגרש ביתי ממש נהרסה../images/Emo10.gif

עונה 6 הייתה צריכה להיות אחרונה לדעתי

to the end1

New member
../images/Emo45.gifאני גם לא אוהבת לאן שהסדרה ממשיכה

ובעיקר כשהדמויות לוקאס ופייטון לא יהיו בעונה החדשה.

AVriL AddiCt

New member
זאת הסיבה היחידה שלדעתי עונה 6

הייתה צריכה להיות אחרונה... להוציא את 2 הדמיות הראשיות זאת החלטה לא כזאת חכמה...

מה הם לא בעונה החדשה?!

איזה הזוי..ראיתי את הפרק הראשון ובאמת לא הבנתי לאן הם נעלמו..מבחינת העלילה איך העיפו אותם? לא שאהבתי אותם..האמת שלא סבלתי את שניהם..אבל זה מוזר..ובהחלט הסידרה ממשיכה סתם גם לדעתי..סתם מורחים את זה..כמו סמולוויל..דיי תחתכו בשיא וזהו.. אבל אולי אם יחזירו את דניל יהיה יותר מעניין איכשהו, הדמות שלה היתה די מעניינת. בכל מקרה הפסקתי להוריד..אולי אני אראה שזה יגיע ליס..

to the end1

New member
הייתי רוצה שייראו את דניל פעם אחת לא

נערה אבודה שאין לה אף אחד והיא כול הזמן על הסמים. כול הדמויות בסדרה יודעים ליפול אבל גם לקום על הרגליים והיא כול הזמן למטה. אני מקווה שהם יתתנו לה לדמות שלה יותר בגרות וכוח לעמוד על הרגליים. חחחח איזה חפירה נתתי פה...

AVriL AddiCt

New member
../images/Emo58.gif

הם התחתנו..נולדה להם תינוקת והם עזבו את טרי היל..זה ממש היה סוף מושלם לסדרה..באמת שאני לא מבינה מה הטעם בהמשך..זה כאילו על טבעי בלי דין וסאם

to the end1

New member
נכון זה פשוט סוף מושלם ל6 עונות טובות.

המפיקים היו זוכים להרבה יותר הערכה והבנה מהמעריצים של הסדרה שלהם בלי קשר לרייטינג הסדרה. ואני בטוחה שהמעריצים לא ציפו שהסדרה תחזור בלעדיהם והרייטינג יאכזב והסדרה תרד...ככה גם קרה באו.סי כשעונה לפני אחרונה הרגו את אחת השחקניות הראשיות (מישה)והעונה האחרונה הייתה גרועה וירדה מהמסך.

darklighter

New member
Couldn't agree more../images/Emo45.gif../images/Emo190.gif

אני הפסקתי לראות... את פרק 1 ראיתי למרות שאמרתי לעצמי שאני לא אראה את העונה ואז זה שיכנע אותי עוד יותר להפסיק לראות
Jump.The.Shark.

ג'נסןןןןןן על אופניים!!! ../images/Emo99.gif

דיייי איזה חמודי הוא!!! כן הם נראים די חמודים..אהבתי ת'תיאור של התמונה
ושירני זה נכון שאת והוא יותר חמודים..אבל לא כמוני וכמוהו (בא לי להוסיף תתמונה שעשיתי בפוטושופ
)

WatchMeWatchYou

New member
חחחח

היית רוצה
ועכשיו אני ממש רוצה לראות מה עשית בפוטושופ.. תשלחי לי באימייל או משהו...?

טוב נו אם את מתעקשת ../images/Emo3.gif

סתם לא התעקשת לא אכפת לי לשים אפשר לחשוב כמה אנשים יש פה חחח
יש לציין שאני צריכה לחזור לעצמי בפוטושופ כבר לא עבדתי עליו איזה שנה..(ושהסתפרתי מאז אבל זה לא מעניין)

darklighter

New member
יו תעשי לי גם בבקשה../images/Emo13.gif אני אסגוד לך לנצח../images/Emo190.gif

למרות שגם עכשיו אני סוגדת לך כן? אבל אני אסגוד עוד יותר!

darklighter

New member
הם חמודים, אבל לא תתפסו אותי מתה../images/Emo190.gif

עם המפת שולחן שהיא לובשת עליה

פונגיפי

New member
אחוזי הריטינג גם נמוכים...לא מבינה איך

אני מזה מקווה שיהיה שיפור! אני רוצה עונה 6 חחח

למעלה