שאלה

SLEPPY

New member
שאלה

איך זה שהסדרה - "על טבעי"- לא מקבלת שום מועמדויות לאירועי פרסים כמו לדוגמא- האמי שהיה?

gali109

New member
גמני מצטרפת

מה זה צריך לתת קטגוריה לOTH על טבעי וסמולוויל לפחות שיהיו מועמדים מגיע להם...

to the end1

New member
נכון מגיע להם הרבה יותר מכול הסדרות המדכאות

אם השחקנים הזקנים...חחחח

darklighter

New member
../images/Emo45.gifונראה לי שזה כי הסדרות האלה הן בCW../images/Emo190.gif

והאמי זה בעיקר סדרות של NBC, ABC, CBS וכו'... יש הרבה סדרות טובות בערוצי כבלים שאף פעם לא מועמדות

larisa125

New member
גם אני מצטרפת ../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

מישהו עומד לענות פה על השאלה או שכולם מצטרפים
?

WatchMeWatchYou

New member
הייתי שמחה לראות את הסדרה מועמדת

אבל מה לעשות- הסדרה משודרת ב-CW שלא נחשבת לאחת הטובות בארה"ב. נראה לי שזו הסיבה. לא נראה לי שאיזושהיא סדרה שה-CW משדרים נמצאת בין המועמדויות לאמי.. אבל ייתכן שאני טועה וזו לא הסיבה לכך..

SLEPPY

New member
לא יודעת..

בכל מקרה- שמניחים בצד את החיבה שלי לסדרה, הסדרה עומדת בהמון קריטריונים שלפי דעתי צריכה לזכות אותם לפחות בכמה מועמדויות. ללא כל רצון לזלזל בסדרות אחרות- אבל אם לדוגמא ניקח ונשווה בין הסדרה "על טבעי" לבין "האנטומיה של גריי" (שגם נמצאת לעיתים ברשימת צפייה שלי) סדרה שזכתה בכמה מועמדויות למרות שלעיתים די רבות היה נדמה כאילו היא הופכת להיות אופרת סבון קלה או הסדרה "האוס"-שלמרות משחק מדהיםם אין התפתחות משהו..- מדוע לא נותנים לצילום המדהים,לסיפורי העלילה המתפתחים (למרות שלאחרונה במיוחד לאור פתיחת העונה ה-5 רואים כי יחסי האחים הולכים בקו די צפוי) ובראש ובראשונה למשחק די מדהים (שוב,לדעתי). מעניין לדעת למה לכל הרוחות פוסחים עליהם..

WatchMeWatchYou

New member
נכון

גם בעיני לסדרה מגיע שיכירו בדברים הנפלאים שקורים בה. אם זה צילום\משחק\תסריט...... בהחלט יש במה להתגאות. אלא ששוב, הסדרה משודרת ברשת שאיננה נחשבת לרשת "רצינית" אלא ככזו שפונה לצעירים, ולכן רוב הסדרות שהיא משדרת נכנסות לטקסים כמו Teen Choice Awards ולא לטקסים מובילים כמו האמי. אני לא מסכימה עם זה, אבל זו כנראה המגמה..

darklighter

New member
אופס כתבתי את זה למעלה כתגובה לגלי לפני../images/Emo190.gif

שראיתי את ההודעה שלך!!! חחח שוב טלפתיה בינינו

באמת לא ברור העניין!

זה ממש אפליה..
עזבו פרס לסידרה הכי טובה..בזה יש יותר מדיי אפשרויות טובות.. אבל לפחות שג'ארד וג'נסן היו מועמדים לשחקנים הטובים! למרות שאז היינו מתלבטות למי יותר מגיע וזה היה יוצר סכסוכים קשים בפורום..

WatchMeWatchYou

New member
חחחחחחחח....

באמת בחירה קשה. למרות שיש לי מושג די טוב מי לדעתך צריך להבחר

WatchMeWatchYou

New member
../images/Emo207.gif

דניל העלתה תמונה שלה ושל ג'נסן לטוויטר. הם נראים ממש חמודים ביחד (אבל לא חמודים כמו ג'נס ואני ביחד...
)

אוי,

היא נראית כ"כ רע. היא יותר מדי דומה למישהי איומה שאני מכירה
טוב, אני מניחה שלדברים כאלה הפוטושופ ( / צייר לדלי תקציב) נועד *צחוק מרושע*

Aarieli

New member
../images/Emo224.gifXDD

אהמאמ יש תור אהמאהמ כההה הם חמודים D: שהיא לא בתמונה ..=.= (XD)

gali109

New member
משהי אולי יודעת...

מתי דניל אמורה להופיע במגרש ביתי באיזה פרק בעונה החדשה??? ובקשר לתמונה בטוויטר שהיא הוסיפה אז למה כל דבר אידיוטי (או שלפחות נראה ככה) רק ג'נסן ודניל גורמים לזה להראות ממש חמוד!?!

למעלה