שאלה

shiri59

New member
שאלה

אז ככה לא ראיתי את חבר שלי מ22 באוגוסט, לפני שטסתי, ובאמ שאני מתחרפנת, לא חשבתי שאני אחזיק מעמד, אבל מה זה להחזיק מעמעד? אני כותבת עם דמעות בעיניים, כ"כ קשה לי, הוא היה אמור לצאת בופש אחרי שהוא סגר 21, והוא לא יצא, הוא היה אמור לצאת היום ליום סידורים, והוא לא יצא. לא ידעתי שאפשר להחזיק אותם שם ככ הרבה זמן, עצוב לי כשבר התרגלתי לא לראות אותו, ואם אני אראה אותו מחר, ואני לא, אני פשוט לא אוכל להאמין. קשה י כל כך..לא יודעת מה לעשות בכל מקרה יש חופש בשישי וחשבתי ללכת לבקר אותו, בטח לא יתנו לו אבל על הזין, יתנו לו לסגור שבת? כל שבת הוא סוגר במילא. ואני בינתיים רק יודעת שהבסיס שלו ליד חדרה, והוא בחטיבת כפיר, מישהי מכירה בסיסים ליד חדרה? איפה זה בערך? איך אפשר להגיע מת"א? רציתי לשאול פה לפני הכל.. תודה רבה

toxic babe

New member
יש מצב שזה בשטחים

והסיכוי שתגיעי לשם הוא קלוש כי צריך לסוע ברכב ממוגן. בכל מקרה תבררי איתו.

במבה92

New member
אם בא לך לחכות עד מחר אני יכולה לברר

יש לי חברה שחבר שלה בכפיר אומנם לא בחדרה אבל אני 100% בטוחה שהוא יכול לשאול ולבדוק אני ידבר איתה מחר על הבוקר !

GrowingMadness

New member
לא נראה לי שיש

הם נמצאים או בקווים או בהכשרות [בא"ח כפיר בבקעת הירדן, פלס או פקעות]. איך הגעת לבסיס ליד חדרה?
ובאיזה פלוגה הוא? חבר שלי גם בכפיר אני יכולה לברר לך
יהיה בסדר מאמי

shani hadad1

New member
חבר שלי בכפיר ..

כבר שנתיים ו 10 אז בואי נגיד שהוא עבר הכל חח אז ככה , אין להם בסיס שהוא מוצב לייד חדרה , אין להם בסיס אימונים לייד חדרה .. אולי הוא התבלבל באיזור .. או שלא יודעת תשאלי אותו איזה מוצב זה .. אני אנסה לעזור כי המוצב היחיד שיש הכי קרוב לחדרה שזה לא ממש קרוב , זה המוצב בשכם, הר עיבל יותר קרוב לנתניה ושבי שומרון מאשר לחדרה .. אגב , כל ה 3 שנים האלה לא ביקרתי אותו אף פעם , זה פשוט היה בלתי אפשרי ...

GrowingMadness

New member
נכון

מסכימה איתך בכל מה שכתבת =] זה בדיוק מה שחבר שלי אמר לי בטלפון.. איןן מצב שיש להם משהו ליד חדרה
ופשוט אסור לבקר אותם לא משנה איפה הםם...

shiri59

New member
כן זה המוצב בשכם אני התבלבלתי

רגע שתיכן לא ביקרתן אותו אף פעם? הוא אמר לי שגם למשפחה אסור לבוא אין מצב? סודי או משו? :( איזה באסה כ"כ רציתי לבקר אותו, רק בגלל שאלוהים יודע מתי תיהיה הבאה שהוא יצא, עוד מאה שנה.. טוב אני מניחה שאין מה לעשות ואני חלא היחידה שלא ראתה את חבר שלה כ"כ הרבה זמן.. תודהה רבה בנות באמת (L)

GrowingMadness

New member
חחח מצחיקה

איך הגעת משכם לחדרה?
סתם לא נורא, קורה שטועים. זה לא נראה לי סודי פשוט אין להם ביקורים. לא יודעת ממש למה
וחבר שלי יוצא ראש השנהה איזה כייףףףף עוד יומייםםם אני אראה אותווווווו
ואין בעד מה מאמי

shiri59

New member
יהיה בסדר כי

התרגלתי לא לראות אותו..עצוב חח בכל מקרה תהנו בראש השנה עם החבר ותודה עזרתן לי ממש :p

shani hadad1

New member
לביא זה חלבי ? חחחחחחח

חארות .. היו מתים :) אין על האריה שלי .. אחחח איזה כיף שנגמר .. או חצי נגמר

למעלה