שאלה...

maya0410

New member
שאלה...

היי, אני וחבר שלי כבר שנתיים וחודש ביחד. יש בינינו המון אהבה, סקס טוב, לפעמים פחות הבנה אבל לומדים איך לשפר זאת, ריבים כמו כל זוג וכו' לחבר שלי יש סטייה שנורא פוגעת בי כל פעם מחדש. לא מספר פעמים שאמרתי לו שבגלל זה אני אפרד ממנו. חבר שלי אוהב להתכתב עם אנשים אחרים בעיקר עם בנות. אתמול גיליתי שהוא פתח חשבון בפייסבוק בשם בדוי ויש לו שם 137 חברים שרובן בנות. הוא פתח חשבון בשם בדוי כדי לא לפגוע בי כדי שאני לא אגלה זאת. הוא כל הזמן אומר לי שאני האחת שלו והוא לעולם לא יפגע בי ולא יבגוד בי הוא עושה את זה כי משעמם לו. אני מאמינה לו שהוא לא יבגוד בי, יש לי אליו אמונה חזקה. השאלה שלי האם אני צריכה להיפרד ממנו בגלל דבר כזה או פשוט להתעלם מזה ולהמשיך הלאה?

ואני אומר -

איומים שאין לך כוונה או יכולת לעמוד מאחוריהם מזיקים לזוגיות יותר מכרטיס בפייסבוק בשם בדוי עם 137 חברות.

maya0410

New member
תגובה

ניפרדתי ממנו אתמול ישבנו ובכינו כמה שעות התנשקנו שכבנו והוא הבטיח למחוק את זה

g u y 4 u

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

ההודעה הכי פרדוקסלית שראיתי מעודי. נפרדנו. בכינו. התנשקנו. שכבנו. הוא ימחק. אז נפרדתם לדקה וחזרתם אחרי הזיון? זו הדרך היחידה שהוא יכול להשיג זיונים? לפתוח כרטיס בפייסבוק, את תתעצבני ורק אז תתני לו? רק אז את לא משעממת? כשאת נותנת? אני אומר לך. תזכרי שיפתחו כרטיסים נוספים אם לא תשכבי איתו שוב.

g u y 4 u

New member
המממ....

שאלה שאלה. התשובה צריכה לבוא אחרי שתעני לעצמך אם זה מפריע לך עד כדי כך שאת לא מוכנה לסבול. מצד שני - את גם יכולה לפתוח את האפשרויות.... כרטיסים בפייסבוק, בטלפון, ברחוב... אם הוא ישאל למה, תעני לו אל תדאג. זה משמעמום. תגידי לו גם שהוא האחד והיחיד ושלא תפגעי בו, שאת אוהבת אותו ולא תבגדי בו... אגב "משיעמום"...יתכן שהוא "רומז" שאת משעממת אותו?

מריוס זכריה

Member
מנהל
משהו רקוב בממלכת דנמרק

תשמעי, את מתבלבלת לדעתי בהגדרות. מה שהוא עושה זאת לא "סטייה". ב"סטייה" (מונח די מטופש - סטיה ממה? מדין תורה?) הכוונה בדרך כלל להרגל מיני חריג, כגון פטיש לנעליים, אצבעות, שליטה/עבד וכולי. בכל אלו, הכוונה היא שהוא עושה את זה איתך. מה שאת מתארת זה פלירטוט פרוע, בכמויות. האם זה יגלוש ליחסי מין לא וריטואליים? זאת נראית לי שאלה לא רלוונטית. השאלה הרלוונטית היא למה "משעמם לו", ולמה (לעזאזל) את חושבת שזה יגמר בפלירטוט? אם את מוכנה שהוא יתעסק עם מלא בחורות, אז אדרבא ואדרבא. הוא מצא לו בת זוג אידיאלית. אבל אם רוצה להיות היחידה שלו, את בבעיה רצינית... ואת גם די קונה את הלוקשים שלו... יפה לו. הרוויח.

למעלה