שאלה... כשחבר מגיב לי על תמונה , יש אפשרות לראות את זה בקיר של זה שהגיב ואז זה יוצר מצב שהחברים של החבר יכולים לראות את התמונות שלי. יש אפשר לבטל את זה? או לחסום את זה? תודה מראש.