שאלה

שוב הבנתי

חוזים נגמרים הם מצרכים מבוקשים. ולכן אם יש לי חוזה נגמר ביד (איתן תומאס), אני אתן אותו לקבוצה אחרת, בשביל לקבל חוזה נגמר, והופה - השגתי חוזה נגמר. ובל נשכח שבדרך מיני השיגו גם בחירת סיבוב שני. איזו עסקה מדהימה. השיגו חוזה נגמר ובחירת סיבוב שני תמורת חוזה נגמר. הגיון כלכלי נטו. העובדה שלמיניסוטה יש מחסור קשה בגארדים, והיא מקבלת גארדים, ולOKC יש מחסור בגבוהים והיא מקבל סנטר, לא קשורה לכלום. זה בפוקס. אין שום הגיון מקצועי מאחורי הטרייד הזה. ווילקינס לא שיחק 25 דקות בקריירה באף שלב. אלא אם כן עונת 2007-8 נחשבת שלב, אז קיבל 24:18 דקות בממוצע ב76 משחקים. ואולי גם עונת 2006-7 נחשבת שלב, אז קיבל 24:48 דקות ב82 משחקים. והעובדה ששנה שעברה הוא שיחק בקבוצה שלא הולכת לשום מקום, שבונה את הצעירים שלה, ובמקרה הוא בדיוק במשבצת ששלושת הגדולים יושבים עליה (דוראנט, גרין, ווסטברוק כשהוא משחק 2), לא קשורה לזה שלא קיבל דקות. בוא תפתיע אותי. כמה משחקים ראית? אתה יותר חכם ממייק מיורו שאומר : Man, he looks terrific - flying around the gym, over the rim, shooting it well. He's smart, coachable, locked in, and can absolutely be that energetic, athletic, lock down defender! Expect him to quiet those naysayers. מי זה מייק מיורו? Oversees all aspects of the basketball program, and works on the court with players in the IMG Basketball Academy and Pro Training Center. Daily, on-court instructor with NBA and professional players during pre-draft, summer league and training camp preparation. Has worked with dozens of NBA draft picks and veteran players in all phases of their basketball training and development. Works on the court with college players during the summer, and is involved in on-court instruction and development throughout the year with post grads, high school and middle school players in the IMG Basketball Academy. Works with players at all levels in team, small groups, and individual instructional environments. Analyzes the NBA from a coaching and technical standpoint for Basketball News Services, writes a bi-weekly column on the NBA for www.Hoopsworld.com, and also has done work for Scouts, Inc (ESPN.com). אבל, לפי הכתיבה שלך אני מניח שאתה יותר חכם מכולנו. אז בשם כולם, תודה שבאת ללמד אותנו. עכשיו אני מבין איך כל פעם שאתה כותב זה נגמר בשרשור פלצת של 200 תגובות.

עידו17

New member
אני לא אנסה אפילו להפתיע אותך

מומחי אינטרנט כמוך יותר חכמים מכולם, וטוב תמיד יש ברשת איזה מייק מיורו לצטט, נכון? הרי "מייק מיורו" בעצמו מעיד על הביקורת שיש נגד ברואר, ותכל'ס שתי העונות הראשונות שלו היו זוועה. אז הוא צודק וכל השאר לא? הוא צודק ואני לא? תתפלא, אבל גם אני ראיתי את ברואר בקיץ הזה. השרשורים הענקיים נובעים משתי סיבות - האחת, היא שהדעות שלי שונות מהרבה סטיגמות ודעות רווחות שמבוססות על כלום ואנשים מנפנפים בהן מבלי אפילו לראות שחקנים, ולא, לצטט את מייק מיורו מהאינטרנט זה לא מספיק, והסיבה השניה היא שאני כנראה בחור די עקשן, או שיש לי הרבה סבלנות. אלה ימים שיש לי גם מלא זמן פנוי, אז מה'כפת לי. אני לא יותר חכם מאף אחד, אני לא אזרוק מספרים ולא אכנס לתחרויות של מי ראה כמה או מה עשיתי בעברי בתחום הזה. אני חושב שהדברים שאני כותב מבוססים מספיק כדי שרבים יוכלו ללמוד מהם, וכאן הרי כולנו אנונימיים, אז שכל אחד ייקח מזה מה שהוא רוצה.

carmelo

New member
כמה קשקשת בשרשור אחד..

קודם כל, ממה שאני זוכר, הטרייד על איתן תומאס חסך למינסוטה קצת כסף. הגעתו של אטקינס הפכה את טלפייר ליותר אקספנדבל בטרייד עם הקליפרס, ועוד יש מצב שסשנז ישאר במילווקי ואז אטקינס יתחרה בבובי בראון על הדקות מאחורי פלין. וילקינס ללא ספק ישחק, כי גם אם ברואר וגומס פותחים, יש רק את אלינגטון כ2 מחליף וזהו. לא יודע מה קרה עם וילקינס בעונה שעברה, אבל בחודש הראשון של עונת 2008 הוא עוד כיכב, ואז הסוניקס הפכו לקבוצה של דוראנט. הביקורת העיקרית נגדו זה שהוא נהיה סקורר אנוכי, מה שיכול להסביר את אחוזיו הגרועים בדקות מוגבלות. אבל כן יש לו את הכישורים לייצר מצבי קליעה גם עבור חבריו לקבוצה. ברואר, במימדים איתם נכנס לליגה, עוד לא מספיק חזק לשמירה על סמולים. מצד שני, ייתכן והפציעה שעבר פגעה בזריזות שלו. אני לא חושב שהוא נגר מוחלט, צריך בעיקר לשפר את הקליעה מבחוץ. אבל מסכים כי עד שלא יוכח אחרת, הוא צריך לשחק ליד פוינט-פורוורד אם רוצים לשים אותו ב2.

rapgamer4ever

New member
ברואר הוא גארד-פורוורד מובהק

בתחילת השנה הוא פתח בתור סמול פורוורד. בהמשך איבד את המקום שלו בחמישייה לגומס ונהיה המחליף של מייק מילר (שתופקד רוב הזמן כשוטינג גארד), עד שנפצע. ההערכה שלי היא שברואר יתן את רוב הדקות שלו בעמדה 2 ( גם אם מתוך אילוץ מסוים) וישלים קצת דקות בעמדה 3.

למעלה