שאלה

rocket

New member
שאלה

קראתי עכשי ושוב את סדרת התאומצים ורציתי לשאול אותכם : מה לדעתכם הקטע הכי מרגש באחד הספרים שקראתם (של רומח הדרקון כמובן)?

alro

New member
כדי לא להרוס למי שרק התחיל לקרוא(ספ

אזהרת ספיילר 5 4 3 2 1 הקטע שבו גדיל בוכה על חלמיש שמת (לא עצם העובדה שהוא מת) הקטע היה כל כך תמים ועצוב שעמדו לי דמעות בעיניים

EverMan

New member
../images/Emo58.gif אמממ

בהחלט כאשר סער מת ... ולאורנה עולה למעלה ובוכה ...

Magma99

New member
../images/Emo58.gif כשגדיל וקראמון... ../images/Emo58.gif

הגיעו לעתיד עם מכשיר הנסיעה בזמן וראו את מערכת הכוכבים שעון החול של רייסטלין וכשהם הבינו שרייסטלין הרס את העולם בגלל השאפתנות שלו.

ערפד1

New member
כשמי נהר מת די בתחילת הרשומות

אז נראה שכאילו כל החבורה נקרעה ונאבדה ואין תקווה כי בלי מי נהר אז סהר פז לא איתה עושה מה שעשתה והכל... פשוט נראה שזה פיצול כללי של דרך המחשבה של החבורה והמטרה שלהם בזמן הזה שלהם וגם כשהחבורה התפצלה לחצי באכסניה הזאת שנשרפה עליהם כשסער עף אם העלמת האלפים גם זה היה מרגש מאוד שהם החליטו הלתפצל והכל אבל הכי הכי מרגש היה כשלאורנה מפנה את גבה לטניס כשטאקיסיס נופלת כשטניס מחפש אותה בתחילת ההריסות ומוצא היא אומרת לו ללכת מעליה ועוזבת אותו עד שהוא מוצא אותה שוב.....ואז הקטע אם פלדין ורייסט בשמיים על הדרקון הירוק הענק ביותר.....

Nuitari Girl

New member
טוב, זה כבר נכתב אבל

הכי מרגש היה כשסער מת. איזה עצוב! כל התיאור הזה, ההרגשה של סער, ואיך לאורנה הייתה אחר-כך... וכשרייסטלין נשאר באביס, בסוף מבחן התאומים. כשהוא ראה שהוא יהרוס את העולם, וכשהוא נפרד מקרמון. וכשהוא רצה לצאת מהשער ולא יכל כי טקיסיס הייתה אחריו, והוא נשאר לבד באפילה... ריגש אותי גם הקטע בסוף דרקונים של דמדומי סתיו, כשמטאפליר התרסקה על ההר והרגה את עצמה ואת פירוס. זה היה כל כך אומלל! דרקונית עלובה, זקנה, שאיבדה את הילדים שלה, מקריבה את עצמה כדי להציל חבורת ילדים קטנים... סוף עצוב בשביל דרקונית מאוד מסכנה.

Nuitari Girl

New member
טוב, זה כבר נכתב אבל

הכי מרגש היה כשסער מת. איזה עצוב! כל התיאור הזה, ההרגשה של סער, ואיך לאורנה הייתה אחר-כך... וכשרייסטלין נשאר באביס, בסוף מבחן התאומים. כשהוא ראה שהוא יהרוס את העולם, וכשהוא נפרד מקרמון. וכשהוא רצה לצאת מהשער ולא יכל כי טקיסיס הייתה אחריו, והוא נשאר לבד באפילה... ריגש אותי גם הקטע בסוף דרקונים של דמדומי סתיו, כשמטאפליר התרסקה על ההר והרגה את עצמה ואת פירוס. זה היה כל כך אומלל! דרקונית עלובה, זקנה, שאיבדה את הילדים שלה, מקריבה את עצמה כדי להציל חבורת ילדים קטנים... סוף עצוב בשביל דרקונית מאוד מסכנה.

בכבשן הנשמה

כשרייסטלין בטוח שהוא לא יצליח במבחן הראשון של בית הספר לקוסמים והוא מתפלל לאלים שיעזרו לו...

ערפד1

New member
מה כל כך מרגש בקטע הזה כריס?

כאילו..... הוא מתפלל כי הוא לא רואה שזה מצליח לו והוא בטוח שזה הגורל שלו ולא רוצה לאבד את מה שיש לו תמיד היה נער גאה יותר מידי ביכולת שלו אם כבר אז הקטע שרייסט מדבר אם תניס מחוץ להר הגמדים לגבי החפץ הקסום "רומח הדרקון האגדי האבוד" זה קטע מרגש ושרייסט בפעם הראשונה אומר שטאקיסיס ירדה לעולם ופלאדין בא אחריה ללחום בה....... גם זה קטע מרגש מה שעובר על רייסט באותו רגע

Vilia©

New member
לפי דעתי...

הקטעים הכי מרגשים זה הקטעים בספר "דרקוני להבת הקיץ" כאשר כולם מתים.. למרות שהיו גם כמה קטעים מצחיקים... והיה מרגש גם הקטע שגדילן וקראמון נכנסו לאביס וגדיל ראה שם את חלמיש, תניס וסער ואז הבין שגם תניס מת (טוב זה לא היה נורא..במילא לא סבלתי אותו..) והיה גם הקטע שקראמון החזיר את קריסינה (אני נורא מצטערת אם אני טועה במשהו..פשוט קראתי את הספרים לפני יותר מחצי שנה בערך) לפלנתאס למקדש פלאדין ושהיא נשארה עיוורת.... טלי

niv_204

New member
אני היחידה שקראה עם דמעות בעיניים

איך רייסטלין באביס הקריב את עצמו למלכת האופל למען קרמון קריסניה וכדי שמה שקרמון וגדיל ראו בעתיד לא יתממש? (וגם כשסהר מת).

rocket

New member
לדעתי

"המפגש האחרון בין התאומים" (ציטוט של טאניס) בסוף הטרילוגיה של התאומים היה קטע חזק.... וגם בכבשן הנשמה הקטע איפה שרייסטלין מטפל באמו החולה וקרמון עומד ליד הדלת ומסתכל וחושב עד כמה האנשים לא מכירים את אחיו...

Drow elF

New member
well...

i dont think that any of you will remember this one but: in the "war of the twins" in the battel that tanis is fighting aginst kitiara´s armys... before the battel he is saying something like: and it all began with this words- "quick, lets jump from the back door of the inn" it made me feel like i am old...

La Gamba

New member
ספויילר ענקי!!! להבות ונשמות

1) כאשר האלים עזבו את העולם, שני הקטעים האחרונים של הספר (אלה שלפני הקטע של גדילן וחלמיש). 2) כאשר קוואלינסטי נהרסה....

אסתר1984

New member
בלי שום ספק-

בסוף של להבת הקיץ,
( זהירות למי שלא קרא!) כשגדילן מת ופוגש את חלמיש מתחת לעץ שלו ומספר לו על כל ההרפתקאות שהוא עבר. בכיתי אחרי זה שעות! (טוב, אולי קצת נסחפתי... אבל באמת בכיתי)

למעלה