אני מטופלת שם
קודם כל המרכז הזה מאוד מאוד מקצועי. הם יודעים במאה אחוז מה הם עושים...ואני אגיד לך את האמת הם הצילו לי את החיים, אם לא הם סביר להניח שהייתי עד עכשיו חיה בגיהנום כי אף פסיכיאטר אחר שהלכתי אליו לא הצליח לעזור לי. רק מי שיודע באמת איך לטפל בOCD יודע לעזור בצורה הטובה ביותר, ובמרכז הם יודעים. אני יכולה להגיד לך שתוך חודש אחד בלבד היה אצלי שיפור מממממממשששששש גדול. ההורים שלי היו בשוק איך כל כך מהר הם הצליחו לגרום לי להתגבר על כ"כ הרבה דברים, וגם אני. כרגע אני חיה חיים כמעט נורמליים לחלוטין והכל בזכותם...יש להם שיטת טיפול מצויינת. אמנם זה פרטי ויקר אבל לדעתי זה שווה כל שקל, באמת. לגבי זמן הטיפול...אני אישית מטופלת שם כבר שנה בערך...אבל זה לא בגלל האוסידי כבר. אני אסביר: במרכז יש את הפסיכיאטר, ד"ר זוהר, את הפסיכולוג, ד"ר בן ארוש, ואת המדריכים...שהמדריכים הם אלה שבעצם עושים לך את החשיפות, את ההתמודדויות עם הפחדים של הOCD. אני טופלתי חצי שנה עם כל שלושת הגורמים...אחרי חצי שנה אפשר להגיד שהכחדתי את הOCD כמעט לגמרי...הטיפולים ממש ממש עזרו. הפחדים היחידים שנשארו לי היו דברים שלא בשליטת המרכז כ"כ (כמו סקס וכאלה, כי יש לי פחד מאיידס, ומן הסתם יש גבול עד כמה הם יכולים לעזור ל) ולמה אני עדיין מטופלת שם? כי חוץ מהאוסידי יש לי עוד בעיות...דיכאון..נטייה קטנה למאניה דיפרסיה...המצב הנפשי שלי הוא לא הכי יציב בעולם...אז לכן אני הולכת פעם בשבועיים לד"ר בן ארוש רק למעקב...לבדוק שהכל אצלי בסדר, לייעוץ וכדי שאני ארגיש שיש לי עם מי לדבר. הטיפול מבחינת הOCD נגמר. כמו כן אני הולכת גם לד"ר זוהר פעם בארבעה חודשים בערך, כי צריך פיקוח תרופתי. לגבי כמות המפגשים...אני יכולה להגיד לך שזה בהתחלה מאוד מאוד אינטנסטיבי כי רק ככה אפשר לקבל את הפוש הראשוני להתגבר על הOCD...אני הגעתי במצב גרוע ביותר, ובהתחלה טופלתי 3 פעמים בשבוע, כל פעם 3-4 שעות...כשכל פגישה כזו כללה שעה עם ד"ר בן ארוש והאחרות עם המדריכים שעשו לי חשיפות. עם הזמן זה ירד...פעמיים בשבוע...פעם בשבוע...עכשיו כמו שאמרתי אני באה פעמיים בשבועיים-שלוש ורק בשביל מעקב פסיכולוגי. לגבי ד"ר בן ארוש, הוא פסיכולוג מעולה, יודע כל מה שיש לדעת על הOCD...מסביר לך כל מה שאתה רוצה לדעת על זה,הוא יודע לייעץ, יודע לכוון, ובאמת שהוא בין אחד האנשים הכי אינטיליגנטיים שפגשתי בחיים שלי. רואים עליו שהוא מקצוען אמיתי. ממליצה בחום!!!