שאלה:

• פותח הנושא sy15
  • פורסם בתאריך

sy15

New member
שאלה:

יש לי אי מל בנענע, עכשיו בנענע אי אפשר לבדוק וירוסים באימלים ובכלל באי באימלים באתרים אי אפשר לבדוק וירוסים באימלים אז מה אם משהו ישלח לי וירוס מה אני עושה, מה אנטי וירוס עדכני ומעודכן פיקס יעזור? תודה

uzi2

Active member
אכן זו בעיה

אנטיוירוס אמור לחסום את הוירוס גם כאשר הוא נמצא על דואר אלקטרוני באתר. שנית חשוב לעדכן את האינטרנט אקספלורר בכל עדכוני האבטחה.

Yellow Hacker

New member
האי מייל של נענע

קודם כל עם כל הכבוד לנענע שהוא בין האתרים המובילים באתר, אם לא המובילילם ביניהם יש לו בעיה... האי מייל שנענע, סליחה על הביטוי, "דפוק". האימיייל תמיד נתקע. בקשר לבעיית הוירוסים: זה אכן נכון שאי אפשר לבדוק אימליים שם אז הנה כמה פתרונות פשוטים: 1. תעשה אי מייל במקום אחר! אם אתה כל כך חושש מוירוסים אז תעשה אי מייל ביאהו, באתר זה מעסיקים הרבה האקרים שלו נותנים לוירוסים להכנס לאימליים של האנשים וזהו שרת האי מייל הכי טבו ברשת!. 2. האמת שאני מאמין שרק נורטון אנטי וירוס יכול להיות מספיק חזק כדי לעצור את הוירוסים של האימליים. אני, בתור אחד שיש לו נורטון אנטי וירוס 2002, מציע לך אותו כי בו יש שיטה חדשה שבודקת כל דואק לא משנה באיזו תיבת אי מייל, הוא בודק שאין בו וירוסים ואז מאפשר לך לפתוח אותו, נראה לי שזו השיטה שאתה מחפש. לא נראה לי שאנטי וירוסים קטנים יעצרו וירוס של אי מייל...

למעלה