שאלה!!! יש לי אייפוד טא'ץ!!! איך אני יכול לימחוק דברים לא דרך האייטונס?
G guyshuker New member 19/7/09 #1 שאלה!!! יש לי אייפוד טא'ץ!!! איך אני יכול לימחוק דברים לא דרך האייטונס?
L LinkTree New member 20/7/09 #2 למחוק מה? שירים אני חושב שאיאפשר פודקסטים ווידאו אפשר גם אפשר אפליקציות גם אפשר מה בדיוק אתה רוצה למחוק?
למחוק מה? שירים אני חושב שאיאפשר פודקסטים ווידאו אפשר גם אפשר אפליקציות גם אפשר מה בדיוק אתה רוצה למחוק?
G guyshuker New member 20/7/09 #3 אני רוצה ... אני עשיתי לאייפוד סינכרון והאייטונס ניתקע ממש בסוף והיתכבה! ואז יש 6 ג'יגה תפוס בקבצים שהאייפוד לא מזהה ואותם אני רוצה לימחוק!! בתודה מראש!!!
אני רוצה ... אני עשיתי לאייפוד סינכרון והאייטונס ניתקע ממש בסוף והיתכבה! ואז יש 6 ג'יגה תפוס בקבצים שהאייפוד לא מזהה ואותם אני רוצה לימחוק!! בתודה מראש!!!
L LinkTree New member 20/7/09 #4 פשוט לעשות RESTORE לאייפוד וזהו ב RESTORE הכל ימחק מהאייפוד ותוכל להתחיל מחדש
G guyshuker New member 21/7/09 #5 הבעיה היא... שלא אני סמתי את העברית אני שילמתי לחנות שיפרצו לי אותו! ואני לא רוצה לשלם שוב או להיסתבך עם המדריכים...
הבעיה היא... שלא אני סמתי את העברית אני שילמתי לחנות שיפרצו לי אותו! ואני לא רוצה לשלם שוב או להיסתבך עם המדריכים...
S s998 New member 21/7/09 #6 תשדרג לגירסה 3 תשלום קל של $10 והעברית באה מובנית בפנים ולא צריך יותר לפרוץ....