שאלה

tevel389

New member
בעניין הרוסים, רוצה להבהיר משהו

אין לי שום בעיה עם רוסים! כל החברים שלי רוסים, גדלתי בשכונה של רוסים, וגדלתי עם רוסים, ככה שאני אף פעם לא אזלזל במוצא של בנאדם גם לא בשל אתיופים!! לא הייתה לי שום מטרה להפוך את הדיון הזה לדיון גזעני שסובב סביב גזע של השתמש, הזכרתי את זה בגלל דיון אחר שהוא פתח לא מזמן וציין שיש לו אזרחות אוקראינית ושאל אם הוא יכול להגר ככה. אז הזכרתי את זה אבל זה המשיך, והוא גם יצא קצת מתנשא מעצם העובדה שהוא בא מאוקראינה ה"מפותחת", וזלזל במוצא המרוקאי (ואני לא מרוקאי). אבל אין לי שום בעיה עם זה! אם פגעתי בו כי אמרתי משהו בנושא הזה ספציפי אז אני מתנצל אם אם הוא נפגע או כל מישהו אחר! לגבי שאר ההודעות הציניות שלי, אני בכלל לא מתנצל!

kinax

New member
אף פעם לא אמרתי שיש לי אזרחות אוקריינית

אמרתתי שנולדתי בברית המועצות , ללנין גראד כיום זה סאנספיטר בורג רוסיה . , אני לא אוקראיני , ובטח שאין לי אזרחות אוקראינית ! למה אני לא חוזר לרוסיה ? כי רמת החייים שם נמוכה למרות שיש לה הרבה כסף , למה אני לא אוהב את ישראל חם פה יותר מידי ואני לא אוהב חום ויש לי עוד סיבות אחרות הרבה יותר משמעותיות ! elbmin , כזאת תשובה צריך להיות .

אספרסו2

New member
תשמע

אתה עוד צעיר ואם אתה נחוש בכונתך להגר, אולי כדאי שתשנה את היעד. חפש מדינת הגירה,קנדה לדוגמא, כי באוסטרליה יהיה לך חם... יש שיטת ניקוד.תלמד מקצוע שיהיה נדרש וייתן לך את הניקוד המקסימלי. ברגע שעמדת במיכסת הנקודות-בינגו,אתה בפנים.

forglemmigej

New member
היית בפרויקט "נעלה" במקרה

אחי היה אחראי לפרויקט הזה בכל מדינות רוסיה לשעבר בתחילת שנות התשעים ואני יודעת שחברה בגיל 18 עלו לארץ לפני הוריהם כדי להכין את הקרקע לקראת בואם יותר מאוחר.

elbmin

New member
פרוייקט סל"ה

עליתי לארץ במסגרת של הפרוייקט סל"ה. זה פרוייקט בשביל עולים חדשים מארצות של ברית המועצות לשעבר שסיימו תיכון במדינת מוצאם ורוצים לעלות לארץ ולהתקבל למוסדות אקדמאיים גבוהים

ezha25

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד!

סוף סוף מסכימה עם כל מילה, אחרי שקראתי את כל השירשור ההזוי הזה...

אם אתה רוסי-תחזור לרוסיה

אני לא מבינה את הבעיה. תראה לא טוב לך בארץ ויש לך אזרחות רוסית, מה יותר פשוט לחזור לרוסיה? באירופה לא כ"כ אוהבים אזרחים ממזרח אירופה. אתה לא יכול לבקש מקלט מדיני רק כדי לברוח מהצבא. ובאירופה מי שנכנס לכלא, גם מגורש מהיבשת ומהמדינות בחבר האירופאי. אני לא יודעת מי דיבר איתך על השכלה, אין לזה כל קשר באירופה, זה נכון לגבי אוסטרליה. אירופה מקבלת בלי כל קשר, אבל יש נהלים וכל מדינה והנהלים שלה, לצערי צרוף האזרחויות שלך אינו מהאהודים במיוחד ביבשת. שוב, אם אתה רוסי אז תחזור לרוסיה בלי שום בעיה.

kinax

New member
אין הבדל בינך לבין ערבים ונאצים ! חתיכתגזענית

מה זאת אומרת אתה רוסי תחזור לרוסיה , מה זאת הגזענות הזאתי את גזענית ואין הבדל בינך ולהיטלר , שני גזענים . ברוסיה הרמת החיים נמוכה , פה רמת החיים יותר טובה ביגלל זה עדיין לא חזרתי לרוסיה . אבל אני רוצה לעבור מישראל כי בישראל לא מתאים לי , ולכל אחד אחר שמצתא בפורום הזה שרוצה לעבור לאירופה ! , אז אין לך מה לעשות בפורום הזה לדעתי . אני לא רוצה לחיות לא ברוסיה ולא בישראל , אלה באירופה .

די נמאס ממך כבר...

אם היית קורא את מה שהיא כתבה ולא רק את הכותרת....אז אולי היית מבין..שהיא ממש לא היטלר ...והדברים שהיא אמרה לגבייך ממש נכונים... אם נמאס לך מישראל ואתה פרזיט שרק רוצה לקבל ולקבל....ולא לתת כלום...ואתה בעל דרכון רוסי אז... תחזור לרוסיה... תשחרר אותנו ....תעזוב ....... אבל אין לך מספיק שכל כפי שהוכחת בעבר להבין אלא רק לצעוק .....להציק ולהטריד את כל מי שמנסה להחזיר אותך למציאות ... אני לא יודע למה בכלל מביאים פרזיטים כמוך לישראל על חשבון משלם המיסים ...מסכנה המדינה שתהיה (אם תהיה כזאת) מוכנה לקבל אותך...גועל נפש ברמה הנמוכה ביותר ......ואם זה היה תלוי בי הייתי משנה את חוק השבות שלא יהיו עוד אנשים פרזיטים כמוך במדינת ישראל ...שישארו במדינה שלהם... באמת שהצלחת לעצבן אותי ...

kinax

New member
זה לא יפה משאתם עושים פה

באמת זה לא יפה משאתם עושים פה ! , אני ירדתי לרמה נמוכה ?! אתם אומרים אתה לא אוהב את ישראל בטח אתה רוסי אוקריאני או משזה לא יהיה תחזור לרוסיה . באמת זה לא יפה וזה נקרא גזענות !!!! אם ההיתי רוצה לעבור לרוסיה ההיתי כבר שם ולא מתכתב בפורום לעבור לאירופה , שהאנשים שגם נמצאים בפורום הזה לא מבינים מה אני עושה בפורום עוברים לאירופה אולי גם הם לא מבינים מה הם עושים פה ! אז אני החדש משו , אני רוצה לעבור לאירופה אז ביגלל זה אני בפורום הזה ! , ומה כל משנמצא פה שונא את ישראל אז אוקיי שלא יכנס לפה אז גם לך וגם לה אין מה לחפש , צריכים לפתוח בשבילכם פורום מיוחד רוצים להשאר בישראל .... אז תצאו מהפורום עוברים לאירופה אין לכם מה לחפש פה ! אתם אוהבים את ישראל תשארו בישראל !

tevel389

New member
זו לא גזענות

בלי קשר לצבא ובלי קשר לכולם. רק אומרים לך שאם כל כך גרוע כאן ואתה מוכן ללכת למשטרה בפינלנד ולעמוד לצד פליטים מקונגו שנסו על נפשותיהם, בזמן שאתה חי במדינה עם משטר דמוקרטי, במדינה שאף ארגון לא תופס אותך ושואל "שרוול ארוך או קצר", אני חושב שאתה מזלזל בזכות שניתנה לך לגור בישראל. שאשכרה אתה מרגיש נוח לעמוד לצד אנשים שנרדפו אפריקה, ולטעון למעמד של "מחפש מקלט". כך שאם כל כך גרוע לך כאן, אתה תמיד יכול לחזור לאוקרינה, ובלי קשר לגזענות, פרופר עובדות בשטח - לא טוב, יש לך עוד מדינה לעבור אליה - אוקרינה. אנשים אומרים לך לחזור לרוסיה, כי מההודעות שלך משתמע שרע לך, שאתה תעשה הכל בשביל לעבור לאירופה. כך שאם כל כך רע לך כאן, ספציפית בישראל אתה מוזמן לעבור חזרה לאוקריאנה. שים לב לרוב ההודעות בפורום, לאיך שהן מנוסחות. רוב ההודעות מנוסחות באופן של רצון לעבור לאירופה בגלל אירופה, ולא כמו שלך - רצון לברוח מישראל לכל מקום, רק לברוח. כך שאל תופתע שאנשים אומרים לך שאם רע לך תחזור לרוסיה.

kinax

New member
כמה פעמים להגיד שאין לי קשר לאוקריאינה ?!

אם אני הלך לאוקריאינה אני הצתרך להגר אליה כמו לכל מדינה אחרת באירופה או בארצות הברית או באוסטרליה או כמו קנדה כי אין לי אזרחות קנדית תגיד מה אתה חסר קליטה ? אין פה על מה לדבר ,. כדי לקבל אזרחות אירופאית אני מוכן לכל דבר ביגלל זה שאלתי עם זה אפשרי כי את זה עשה אח שלי איזה אחת שאני מכיר והוא קיבל בסוף אזרחות ( בלי ידע שפה , בלי מקצוע ) בשבילי כל דרך להגר לאירופה טובה כי בסוף אני רוצה לחיות שם ולא פה כמו כל משנמצא בפורום הזה .

יש לך בעיית הבנה קשה

באיזה שפה לכתוב לך שלא רוצים באירופה מהגרים כמוך? אין לך אף סיבה מוצדקת כדי שאירופה, ארה"ב או אוסטרליה יקבלו אותך. אין לך אזרחות אירופאית, אין לך מקצוע או השכלה כדי שארה"ב או אוסטרליה ירצו אותך. אתה רוצה לעזוב את הארץ כי לא טוב לך בארץ-יש לך אופציה תחזור לרוסיה, אתה בעל אזרחות רוסית. אני באמת שלא מבינה את הגזענות שעליה אתה זועק. אתה לא פליט וחייך לא בסכנה במדינה בה אתה חי. אם תבקש מקלט מדיני באירופה הם מיד יראו שיש לך אזרחות רוסית-אתה יודע תוך כמה שעות יעלו אותך על מטוס לרוסיה? אין פה גזענות. אתה רוצה לחיות באירופה אבל אין לך שום דבר שיכול להצדיק את הקבלה שלך. האמת, שממש עצבנת אותי ואני לא מתכוונת להסביר לך על פרצות בחוקי האיחוד. נראה לי שמי שנמצא בפורום הלא נכון זה אתה!

tevel389

New member
אני כבר לא מבין :|

אתה כן אוקראיני, אתה לא אוקראיני, את כן רוסי את לא רוסי, מה אתה? רק לפני שבועיים באת לכאן טענת שיש לך דרכון רוסי משהו.... ושאתה רוצה להגר, אם אתה לא אוקראיני למה מהתחלה שאלת תשאלה המפגרת הזאת?!?!?!? - אל תופתע שאני אומר לך על רוסיה ואוקריאנה כל פעם. יודע מה? אתה רוצה לעבור בכל מחיר? אז טוס כתייר ותשאר שם בצורה לא חוקית. לא יהיה קשה למצוא עבודה ללא אישור עבודה, אתה תהיה כוח עבודה זול וקל לניצול בתקופה הזאת... להיות אזרח חוקי אתה לא תהיה בזמן הקרוב אז רד מזה, אבל אתה תמיד יכול ל"שדרג" את מעמדך במדינות באירופה ולעבוד בשביל פחות מהמינימום המותר בחוק, אם חשבת שכאן מנצלים עם מינימום אז שם אתה בכלל תהנה :) בהצלחה

למעלה