שאלה

CPUBOOM2

New member
חצי תשובה

יש שמועות שלאורנג' יגיע בעוד שבועיים . לפלאפון אין לי מושג. מחירים עדיין לא ידועים .

CrazyBoi

New member
כי אני צריך

לקנות פון והשאלה אם כדאי לי לחכות אבל אם זה הרבה זמן אין לי עצבים לחכות

אני כמוך בדיוק מחכה לדעת מחירים בארץ אם זה

יעלה 5000 ויותר. אין מצב שאקנה את החדש ונראה לי שזה יהיה המחיר בארץ .

LinkTree

New member
אין מצב שזה יהיה המחיר

אף אחד לא יקנה במחיר כזה ראשית הבעיה שה כנראה יצא לקראת ינואר שזה חצי שנה שנית זה בטח יעלה כמו בחול אבל כמובן עם התחייבות לספק

comer789

New member
לדעתי,

יעלה לפחות 5500. אולי אפילו 6500. חברות הסלולר יציעו כמובן מסלולים "משתלמים" ויעשו למחיר ספין כך שבעצם אם תדבר ותוריד שטיות ב300 שקל מה שכמובן יקרה לך בכל מקרה, אז אתה מקבל את המכשיר במתנה. אם הN96 עולה 6300, אין סיבה שהאייפון הנחשק הרבה יותר, יעלה לפחות אותו הדבר. ובכנות, אם מדובר בגרסה הכי חדשה של האייפון שקיימת כיום בשוק, ואחרי שעשרות אלפי ישראלים הביאו את המכשיר ב4000 שקל מחו"ל כאשר הם יודעים שם חייבים לפרוץ אותו ולחיות ללא אחריות, ואם המחיר ישאר יציב לאורך זמן (מאד חשוב) אז המחיר אפילו כדאי.

RoyBO

New member
תביא מחו"ל סים פרי

אפילו שזה עולה קרוב ל4 אלף שם סמוך עלי בארץ זה יעלה לך יותר

Gooman

New member
כאילו שזה כזה קל פשוט "להביא מחול".

אם יש לך דרך קלה שאני לא יודע, תגיד לי, כי אני יותר מאשמח להביא אייפון מחול מאשר לקנות אותו פה בארץ.

יש מצב לקנות מהאתר של אפל באינטרנט ? את

האייפון החדש 32 ג'יגה ? כלומר יש איזו דרך בטוחה שאפשר לקנות דרכם ולשלוח לארץ איכשהו?

RoyBO

New member
יש כמה מדינות שמוכרות סים פרי

לא קשה למצוא אדם שיימצא באחת מהן בקיץ איטליה בלגיה צ'כיה הונג קונג דרום אפריקה סינגפור תאילנד טורקיה

Gooman

New member
טוב.. מקווה שבאמת מישהו יטוס.

לדעתי, אפילו אם אני אמצא מישהו שטס לאחת מהמדינות האלה, הוא בטח יסתבך ולא ימצא מאיפה לקנות אייפון..

למעלה