שאלה ....????

שאלה ....????

בעלה של חברה שלי החליט שהוא לא מאושר אחרי עשור שנות נישואים הכוללת 4 ילדים הוא רוצה לגור לבד להיות עם עצמו. אף אחד לא יודע מה עובר עליו כי הוא לא משתף אף אחד אני דואגת לילדים ולחברה כי הם יקרים לי מאוד. וגם לבעל מכירים המון שנים ודי קרובים. הזוג ממש כמו משפחה. השאלה שלי מה גורם לגבר לעזוב בית ? והאם זה קשור באישה אחרת? כי אם לא מה איכפת לו להישאר בבית. כי פתאום נראה לי מוזר שהוא מתעקש ולא מוכן לשמוע על פתרונות כמו ייעוץ וכו' נשמע קיצוני למדיי..... ככה אני מרגישה אולי בגלל שאני רואה את הדברים מבחוץ. לאנשים שכבר מכירים את הסיפור הזה מה נראה לכם???

מריוס זכריה

Member
מנהל
נו באמת...

מה ז'תאומרת "הסיפור הזה"? כל אדם הוא שונה. מאה אנשים יעזבו את הבית ממאתיים סיבות שונות.

chenby

New member
משבר גיל ה40

קוראים לזה נדמה לי.. גם לאבא שלי היה אותו.. אחרי 18 שנות נישואין 3 בנות - אחת בת 3.. והוא עזב את הבית, ואמא שלי איפשרה לו, היא הציבה כמה תנאים כמו אם עוד חודשיים אתה לא חוזר, אז כבר לא יהיה לך לאן לחזור, אבל נתנה לו ללכת עם הרצונות שלו.. באגואיזם מוחלט שלו, ונאורות מוחלטת מצידה.. אם זה זה, הוא יחזור.. אם לא, כנראה טוב שהלך ומשהו טוב יותר מחכה לה בהמשך.. בסופו של דבר, לא צריכה להיות דרמה והחיים קורים, ואפשר לנשום והכל בסדר. בסופו של דבר יש לו 3 בנות כך שהם קשורים בכל מקרה לכל החיים. והאחריות שלו גם תחזור אחרי המשבר.. בינתיים שתשחרר אותו עם כל הכאב, גם ככה להחזיק בכוח או להלחם בזה לא יעזור.. אז להרפות ולתת לדברים לקרות.

chenby

New member
שכחתי לציין

שבמקרה של ההורים שלי, אבא שלי חזר 3 ימים לפני שתמו החודשיים, ולפני שבועיים ההורים שלי חגגו 36.. פעמיים חי.. יענו מי זוכר את המשבר הזה שבסופו של דבר רק מינף את היחסים שלהם.. זה היה במקרה שלהם בכל מקרה.

תשובות

את באמת לא יכולה לדעת מה קורה לו בפנים ומה באמת היה בזוגיות שלהם, אבל לעצם העניין - זה גם ממש לא העיניין שלך לחפור בזה. אם את רוצה להיות חברה טובה תציעי לחברתך עזרה בדברים כמו ביביסיטר, הסעה של הילדים וכדומה. אם את רואה שהחברה "נתקעת" בחיים ומתקשה להתגבר לבד, את יכולה בעדינות להמליץ לה על טיפול (אולי כזה שהתנסית בו או ששמעת עליו דברים טובים). את יכולה גם להציע לחברתך לבלות איתה, תצאו יחד להתאוורר. לגבי הבעל, תניחי לו ואל תחפרי, אם הוא ירצה לחלוק איתך הוא כבר ימצא את הדרך לעשות זאת.

seeyou

New member
מה גורם לגבר לעזוב בית ?../images/Emo12.gif

לדעתי,השאלה שלך אמורה להיות איך לעזור לחברה עם 4 ילדים להתמודד עם המצב. הרי,לא חשטב בשלב הזה מה גרם למצב . גם אם נדע במדויק יהיה קשה מאוד לשנו-להחזיר לקדמותם דברים. הוא חושב שלא מאושר אחרי 4 שנים ורוצה לגור בניפרד? מראה אותו "מאושר" אחרי שישלם מזונות ל-4 ילדים....וחי בנפרד . אני מניח שהוא לא מבין בשלב הזה של"אהבה" לאחרת" יש מחיר יקר מאוד בהרבה ממה שיעלה לו להיות "מאושר" במשפחה שהקים. אין "אהבה" חינם! יוסי

dify

New member
זה משנה?

מה זה משנה? הדבר היחיד שכן משנה זה שהוא לא רוצה להיות שם ולא רוצה לעבוד על זה. זהו.זה מה שמשנה. אי אפשר להכריח בכוח. אולי הוא כבר הרבה זמן לא רוצה ולא היה לו אומץ להגיד אולי יש אישה אחרת אולי אין אחת כזו אבל הוא בהחלט רוצה אולי הוא רוצה גבר אולי הוא בכלל רוצה להתנזר אולי אולי ואולי זה בכלל לא משנה לא תשיגו כלום בניתוחים והאשמות השאלה היא מה עושים מפה עכשיו יש דברים שהם חובתו (להישאר בקשר עם הילדים לתת מחצית מפרנסתם) ומעבר לזה- לשחרר אותו לחופשי, רצונו של אדם- כבודו, מה הטעם להכריח מישהו להישאר פה בכוח בניגוד לרצונו?

שילה1

New member
הוא הלך מסיבותיו.על כן-המקום לחשוב,להניח

ולהעסיק את עצמך בדברים שתועלת אין בהם-מוטב כי תעזרי לחברה,בכל דרך שנראית לך ולה מתאימה. החל משיחות,עידוד ועד עזרה עם הילדים,אוליי יציאה משותפת,וכדומה. והבעל? יחליט את אשר יחליט.כלל לא הייתי ממהרת להסיק כי באישה נוספת מדובר. לכל אחד-סיבות משלו. וכעקרון-אני אישית לא מאמינה באולטימטומים לסוגיהם,המביאים,לעיתים קרובות,לתוצאה הפוכה מהמצופה.

מלודי6

New member
השאלה שלך נובעת יותר מסקרנות

ופחות מעזרה לחברה ולמשפחתה. "החליט שהוא לא מאושר אחרי עשור שנות נישואים הכוללת 4 ילדים...הוא רוצה לגור לבד להיות עם עצמו" החלטה לא מגיעה כך סתם פתאום, ובטח שלא החלטה של של עזיבה כשיש לך נישואים וילדים. לא משנה מהם התוצאות, והאם יש לו אישה מהצד, השורה התחתונה היא שהוא לא מאושר או לפחות לא מרגיש שלם וטוב לו עם החיים הנוכחים. "כי אם לא מה איכפת לו להישאר בבית. כי פתאום נראה לי מוזר שהוא מתעקש ולא מוכן לשמוע על פתרונות כמו ייעוץ וכו' נשמע קיצוני למדיי....." את נשמעת כמו ילדה קטנה. מה זה "מה איכפת לו"? מה הוא אובייקט? חפץ שממקמים בכל מקום שרוצים בלי להתחשב לדעתו? גם אם הוא גבר, יש לו רגשות, הוא אדם חי ונושם, הוא חושב, הוא מגיב, הוא פועל, וכנראה, לזמן הנוכחי, זה מה שהוא חושב שטוב לו, או לפחות טוב יותר מהמצב הנוכחי. מה זה "נראה לך מוזר"? עד כמה שאתם "מכירים המון שנים ודי קרובים" עדיין, את לא נשואה לו ולא חייה איתו כזוג, ולכן מתוקף כך, אינך יכולה לדעת את הרבדים העמוקים של מערכות היחסים שלהם, לא צפית בסרט חי ונע של מערכת היחסים שלהם 24 שעות ביממה, ולא נכנסת לעומקם של מחשבותיהם, כך שמה שנראה לך שלפני כן היה טוב ויפה והכל מעולה, אין זה אומר שכך זה היה, בין אם שיתפה אותך החברה ובין אם לאו. ואין זה נשמע קיצוני, כי כל עוד את לא יודעת מה בדיוק הלך שם, בתוך מערכת היחסים שלהם, ולעולם את גם לא תדעי מה הלך שם, ובמחשבותיהם הכי עמוקות, אין זה נשמע קיצוני ככל. לכי לעזור לחברה לא בשביל הסקרנות שלך, לא בשביל לבלבל לה את המוח האם זה נשמע קיצוני, ולא בשביל להעלות לה רעיונות שלא פותרים את הבעיה, אלא לשם תמיכה ועזרה אמיתית לנסות לתת להם להבין מה באמת טוב בשבילם, בין אם זה יהיה בנפרד ובין אם זה יהיה ביחד.

למעלה