שאלה.

שאלה.

טוב אז נתחיל לספר מה קרה. זה היה בתחנת רכבת. פתאום הפלאפון שלי מצלצל. "הלו?... הלו?? הלו?!?!" אף אחד לא ענה לי. לא יודע איך, אבל פתאום קלטתי שאני בעצם חולם. אף פעם לא הייתי בתחנת רכבת תחתית (העזריאלי לא ממש נחשב...) קלטתי תוך כדי שינה שאני ישן. היות וזכרתי מה שדיברתם פה, אז החלטתי לעשות כל מיני ניסויי בדיקה שאמרתם. בדקתי אם אני מסוגל בעזרת מוחי לגרום לכולם לרחף. ואז זה קרה... הרגשתי מין אנרגיה מדהימה כזאת. כמו שיש אורגזמה, שזה מבחינה מינית, אז לי היתה הרגשה פשוט מדהימה, מין צמרמורת... אף פעם, אבל א-ף פ-ע-ם לא הרגשתי דבר כזה, במיוחד לא תוך כדי שינה. האם באמת חלמתי חלום צלול? אם כן, מה זה היה ה"אנרגיה" הזאת? היא הייתה בעוצמה ממש חזקה...

זה בהחלט היה חצלול.

ובקשר להרגשה הזאת, זה בהחלט אפשרי לחוש כל מיני תחושות בזמן חצלול. אני זוכרת שההרגשה הכי חזקה שחשתי היתה פחד. זה היה ממש פחד. רגע, תספר גם על המשך החלום! זה מעניין אותי. חוץ מזה כמה שיותר לומדים על זה, כך יותר מסיקים מה זה, ואיך ניתן להגיע לזה בעצמך מתי שאתה רוצה, ולא רק באופן ארעי.

זאת הבעיה...

מכיוון שזאת פעם ראשונה שזה קרה לי אז ניסיתי פעמיים את זה, אבל אחרי הפעם השניה "התעייפתי" (אם יש דבר כזה בחלום) וכנראה שקעתי בחזרה לחלום...

LucidGuess

New member
זה היה חלום צלול

אמרת שהבנת שאתה חולם בזמן שהחלום התרחש, לכן זה חלום צלול, ואתה צודק, בחלומות צלולים ( וגם ברגילים בעיקרון ) אפשר להגיע בקלות לתחושות מדהימות שלא מגיעים אליהם בחיים במציאות, גם לי היו דברים כאלה, אתה יכול לדוגמה לנסות לקחת סמים או לעשן נרגילה בחלום צלול, וההרגשה תהיה יותר מדהימה מכל נסיון דומה שתעשה במציאות, כנ"ל אם תנסה לעשות מדיטציה בחלום צלול. גם בזמן שמנסים ווילד אפשר להגיע לתחושות מדהימות מכל מיני סוגים ( Veriety עשה פעם ווילד והרגיש שכל הגוף שלו מתנפח לפי 5 מהגודל האמיתי שלי ). Lucid

השאלה היא

מה אלה התחושות האלה?... יענו, אין לי אפשרות להגדיר מה הן, ומה בדיוק מהנה בהן יענו את מה הן מהנות וזה... פשוט הרגשתי את זה...

LucidGuess

New member
פשוט תחושות, רוצה הגדרה מדוייקת?

אלה פשוט תחושות מדהימות שאפשר להרגיש בחלומות צלולים, אני לא מכיר איזו הגדרה בעברית שמתארת את זה, אבל הרגשת את זה, אתה יודע מצויין מה זה אומר ואיך זה מרגיש, אם בא לך תנסה את זה שוב בחצלול הבא שלך. תנסה בהזדמנות לעשות סקס בחלום צלול, זה יכול בקלות להביא אותך לתחושות אפילו יותר חזקות ועוצמתיות מזו שהרגשת. Lucid

זאת הבעיה

חזרתי לישון בגלל שמהניסיון לעשות סקס בחלום הזה כמו שאמרתם, התעייפתי (קשה לדמיין מישהי כוסית בבירור ואז להתחיל את כל העיניין!) וכך איבדתי את ה"שליטה" בחלום

למעלה