שאלה

purple222

New member
שאלה

איך יודעים מתי הרגע שנגמר? איך יודעים שעד כאן מוכנים לסחוב את העגלה המקרטעת שנקראת זוגיות ולא עוד? אשמח לשמוע מנסיונם של אחרים.

בחורף,

כשיורד גשם ונהיה בוץ - הרבה יותר קשה לסחוב עגלות בבוץ
. (מצד שני, הגשם טוב לחקלאות ולמפלס הכינרת - באמת דילמה
)

מתלבטת32

New member
כמו שאומר דר. פיל

מתי יודעים שנגמר וצריך להתגרש/להיפרד? כשיכולים להמשיך הלאה בלי טינה ובלי סוגיות בלי פתורות שמעיבות על המשך החיים. כשאפשר להמשיך הלאה בלי כעסים ובלי כאב. כשאת כבר אדישה לבן הזוג שלך. כשלא מעניין אותך אם טוב לו או אע לו. כשלא מעניין אותך אם הוא רעב ואם החולצה שלו לא מגוהצת או אם הוא שכח לשים בושם בבוקר. בקיצור כשהבעיות פתורות, אין אהבה ויש הרבה מאוד אדישות.

מלודי6

New member
פשוט מרגישים

זה כמו אהבה, כשחשים – יודעים שזה קיים. כך גם כשנגמר, חשים שלא יכולים יותר לסחוב, או ליתר דיוק – שלא רוצים יותר לסחוב. התשובה שלי אולי נשמעת יותר מידיי פשוטה, אבל היא מאוד נכונה. אני זוכרת שמישהי אמרה לי את זה, שאני פשוט אדע ברגע אחד, זה פשוט יגיע, וכך היה. זה יכול להגיע מסחיבה של הרבה דברים ומדבר אחד פתאום זה יגיד לך דיי, הגיע הזמן למשהו טוב יותר, בריא יותר, נפלא יותר. הדרך גם חשובה, ההתלבטות, המחשבה, כך את יודעת שעשית את המירב, את שלמה יותר עם עצמך, גם אם סחבת, וגם אם סחבת הרבה ואולי יותר מידיי, אבל התחושה של אחרי כן, כולל הדרך הארוכה, היא תחושה שלמה, שלווה.

seeyou

New member
האם להמשיך לסחוב את העגלה המקרטעת=זוגיות ?

לדעתי,זאת שאלה מורכבת תלוי באלטרנטיבות שיש באופן כללי,קשה לסחוב עגלות חדשות אז בטח שקשה יותר לסחוב עגלות ישנות עמוסות עם הרבה זבל-או דברים לא נחוצים. לא תמיד העגלה היא האשמה כמה ש"הפרד" שסוחב אותה

נומלה

New member
כשעל כל טיעון בעד הזוגיות

יש לך טיעון נגד זה אזור הדימדומים. כשיש לך טיעון נגד אחד יותר הגיע הזמן ללכת.

למעלה