שאלה.....

שאלה.....

בס"ד שלום! אם אני רוצה ללוות טיול ואני מתחת לגיל 18 מהם הכללים או החוקים? אגב היום היה לנו מטווח יצא לי מזה טוב 3/3 בטווח של 10 מטר, ובטווח 25 מטר: 5/5 ערב טוב לכולם........... ליאור

מתנדב

New member
ברוכים הבאים לפורום...

אני רואה שככל שאתה יורה בטווח יותר רחוק אתה קולע יותר טוב. ולשאלתך, לגבי נשק לטיולים, תוכל לעיין כאן לתשובתך.

אהמ...

הוא קלע 100% בשניהם אם לא שמת לב..

Deathatred

New member
אני משער שירית עם אקדח

כי מטווח בקרבין זה 10 כדורים בטווח של לפחות 50 מטר (אני פגעתי אגב 10 מ 10). כפי הידוע לי, טיול מלווים עם רובה קרבין.

לא קראתי מה כתבו כאן אבל הנוהל

לגבי ליווי טיולים הוא כזה. מותר ללוות טיולים עם נשק של המשא"ז בתנאים הבאים. א) הליווי יעשה בהתנדבות מלאה!! ללא תשלום. ב) יש להביא אישור על הטיול על מנת לקבל נשק מהבסיס. ג) את שעות הליווי בטיול, יש להחזיר למשמר אזרחי באותו חודש. דוגמה: איבטחת טיול של יומים. אתה צריך לתת למשא"ז באותו חודש 48 שעות. על כל שעה שקיבלת מהמשא"ז נשק, אתה צריך להחזיר שעה בהתנדבות. (בקיצור, גם להיות פראייר לאבטח טיול בחינם, וגם להחזיר שעות..) ושוב, אולי זה צוין כבר כאן, אבל לא קראתי (מחוסר זמן..) המשך יום קסום לכולם Kיציקון

Deathatred

New member
מוזר

טווחים של עד 25 מטר הם עבור אקדח. בקרבין טווחים מ 50 מטר ומעלה (למרות שאפשר גם מיותר קרוב אם צריך).

למעלה