שאלה

alm3og

New member
שאלה

שלום אני וחבר שלי מעוניינים למכור לימונדה בחוף הים, האם הדבר אפשרי? או שצריך אישורים לכך? אם אני וחברי רוצים לפתוח מעיין דוכן בים של צעצועים לילדים (כדורים לים, ערכות לים,מזרונים וגלגלים מתנפחים,מצופים ועוד) אפשר לעשות זאת ופשוט לבוא ולפתוח דוכן? צריך אישור לכך? ואם מגיעים ללא אישור, יש סכנה של פקחים או שוטרים שיתנו קנס? מי שיכול לעזור מבורך...:)

HayaBee

New member
היי, התשובה לשאלתך נמצאת בגוף הודעתך....

צריך כמובן אישור, רשיון להצבת דוכן מכירות מהעיריה וגם כל מני אישורים אחרים בהתאם למקום ולדוכן. רשיון עסק, קבלות, חשבוניות.....וכו' יש סכנה של פקחים ושוטרים שיטילו קנסות כפי שכתבת. לא ממליצה, זה בניגוד לחוק.

alm3og

New member
תודה

תודה על העזרה, קניראה שאני אוותר על זה, גם אני שמעתי שהאנשים האלה קצת אלימים...

E i t a n 47

New member
בעייה היא לא הפקחים

הבעייה שלך היא שאתה נכנס לטריטוריה של אחרים,והאנשים האלה אלימים.... פעם הראו בטלוויזיה מישהו שנכנס למכור גלידה בחוף אשדוד ,כמעט הרגו אותו. כל זה בנוסף לכל ההליכים החוקיים שאתה צריך,עוסק מורשה וכו איתן

מנגה22

New member
בתור שובבה

אני הייתי עושה את זה הרבה ועדיין אני עושה את זה רק שאני מוכרת קעקועים וצעצועים זוהרים. ישנם מקומות שילך לך פיצוץ.. פעם פעמיים ואולי שלוש.. ואז אם תמשיך אין איך להיתחמק מזה.. יבוא מר פקח וביום טוב שלו יתן לך דו"ח של 460 שקלים (ככה בתל אביב) כי אתה נקרא רוכל. ביום רע הוא יחרים לך את כל הנוגע לדוכן שלך ויפתח לך תיק על רוכלות מה שיגרום למצב שאם יום אחד תירצה עסק אמיתי מס הכנסה יהיו דבוקים אליך חזק חזק. ישם מקומות שגם על הפעם הראשונה תיתפס וישנם מקומות ששוב לא תיתפס עד שתיתפס. לגבי אלימות, אני נכנסתי לצערי לתוך "סירה" כזאת עשיתי קעקועים על החוף ואז בא אחד ..נחמד.. שגם עושה קעקועים.. הוא חשב שאני יעשה פעם פעמיים ויתיאש ולא אמשיך עם זה אבל לא כך היה ובפעם הרביעית כבר הוא היתיצב לי מול הדוכן ואמר שבמידה ואני לא יעוף מפה הוא ישרוף אותי עם הדוכן. זה שיצאתי איתו אז כמעט העיף לו מכות ועצרתי את הנושא כי אני שונאת אלימות אבל לא ויתרתי. העונה שוב פתחתי בחוף ואותו אחד בא אלי בגישה של "את זוכרת אותי?" ובתמימות עניתי שלא אז הוא הזכיר ל י שהוא זה שידאג שאני לא יעבוד בחוף "שלו" אז התחילה מלחמה יפה.. מי עושה קודם ומי מזמין את הפקחים לבן אדם השני.. המילחמה הסתיימה בזה שהוא חטף כמה כנסות טובים טובים ואני בתור בחורה בכיתי חזק חזק כדי לקבל הזהרות.. בקיצור .. אל תיכנס לשם סרט רע וכל עוד אין לך את הקומבינות להיסתדר על מקום משלך בלי שיפריעו לך זה מיותר.

alm3og

New member
לא רע..

תראי אני מקווה שימשיך ללכת לך, אני וחבר שלי בסה"כ בני 15, אז לא ניראה לי שירביצו לנו או ששוטר יהיה מספיק מניאק כדי לדפוק לנו דו"ח... אנחנו בסה"כ רוצים לעבור עם עגלת לימונדה בים ולמכור לכול מי שרוצה (כמו אלה שעוברים עם קלקר וצועקים: "הלו ארטיק"). ניראה לך ששוה לנסות בפעם הראשונה? אני מתכנן לעשות את זה בחוף בית ינאי... שווה לקחת תסיכון?

מנגה22

New member
מה שתבחר

כן.. מה כבר יקרה? אני יכולה להגיד לך שכל מה שלמדתי למדתי מנסיון.. לי לא היה בהתחלה כזה פורום שסיפק לי מידע על ירידים וכאלו שוב הסיכון הוא שלכם.. אני בטוחה שמקסימום תילמדו לקח או ממי שיגיד לכם שהשטח שלו או מפקחים שיגידו לכם עופו לבית ואל תחזרו יותר.. במקרה הטוב יקנו מלא לימונדה.

JORDANKING

New member
טיילת בת ים

איריס לביא פותחת בשבתות יריד בטיילת בת ים. מאוד שווה להתייעץ איתה מספר הטלפון שלה 0522589752 בהצלחוש!!!!!!!!!!

למעלה