שאלה

llivny

New member
שאלה

יש איזה שיר ספציפי שאני רוצה לשים כצלצול. הורדתי תוכנה להקלטת רינגטונים ושילמתי עליה דולר וזה ממש לא שווה כלום. יש דרך להפוך שיר לרינגטון או להוריד איכשהו?

llivny

New member
אחרי כמה נסיונות כושלים

הצלחתי לפתור את הבעיה, אבל האייטונס אומר לי שהוא סינכרן את הרינגטונים למכשיר אחרי שאמרתי לו לסנכרון אותם, אבל אני לא מוצא אותם עם כל שאר הרינגטונים שעל המכשיר. מה לעשות?

LinkTree

New member
וידאת שהם מסומנים באייטיונס?

ראשית - הרינגטונים מופיעים במקום הנכון באייטיונס? בהגדרות האייפון באייטיונס סימנת את הרינגטונים?

llivny

New member
כן

הרינגטונים מופיעים במקום הנכון, מסומנים וכשהאייפון מחובר אמרתי לו לסנכרן רינגטונים וזה בכל זאת לא עובד....

LinkTree

New member
אתה יכול להעלות תמונת מסך

אתה יכול להעלות תמונת מסך של הגדרות הרינגטונים באייטיונס כשהאייפוד מסומן?

LinkTree

New member
ממ...

אתה יכול להעלות את תמונת המסך של הגדרות הרינגטון - כשאתה לוחץ עליו קליק ימני ו GET INFO את הטאב Summery

LinkTree

New member
ממ.. נראה בסדר

נסה לחתוך את השיר פחות מ 30 שניות - קראתי פעם שזו יכולה להיות הסיבה - נסה 28 שניות

llivny

New member
לא הצלחתי

האייטונס נותן לי את ה30 שניות הראשונות של השיר לא משנה מה, החלטתי לערוך את השיר בwindows movie maker, עד כאן הכל טוב ויפה. שיניתי את הסיומת מWMV לM4R וזה הופיע לי על הדסקטופ כקובץ של אייטונס, אבל האייטונס לא פותח אותו. עוד רעיונות לפני שאני רשמית מרים ידיים?

llivny

New member
הקפצה

לא הוספתי מספיק אותיות להקפצה הקודמת אז זה לא קפץ ועכשיו בטח יש מספיק אותיות להקפיץ.

למעלה