שאלה...

SilverHand

New member
שאלה...

אהלן כולם, אני בת 22 (ויש לי עוד יומיים להאחז בגיל הזה), אף פעם לא עשיתי מדיטציה אבל לפני כמה שעות נתקלתי בכתבה קטנה בעיתון על זה שעיריית תל-אביב מארגנת סדנת מדיטציה באיזה חוף... לא קראתי את הכול כי הייתי בעבודה. בקיצור חשבתי להצטרף, וחיפשתי פרטים אבל הלכתי לאיבוד באתר של עיריית ת"א. מישהו כאן יודע פרטים על הסדנה הזאת? כאילו מקום, מחיר, זמן... תודה מראש הכסופה

R2

New member
אין לי מידע על הסידנא אבל

אם את מחפשת מדיטציה אז הגעת למקום הנכון עם קצת סבלנות אנשי הפורום יעזרו לך להגיע למצבי מדיטציה

SilverHand

New member
בכיף אבל העניין הוא

שאני חושבת שעדיף שמישהו ידריך אותי מעשית בנוסף כי אני יכולה לקרוא ספרים בנושא ולקבל עצות כתובות מהאנשים שהכי מתמצאים אבל זה לא ייכנס לי לראש עד שאקבל הדרכה אישית. אף פעם לא הסתדרתי עם ספרי עיון
אבל אפשר לשלב את שני הדברים אז תודה. דרך אגב, אני לא זוכרת אם ציינתי בהודעה הקודמת אבל הידע שלי בנושאי מדיטציה מסתכם בישיבת הלוטוס
תודה Silver

drall

New member
היי ידית

אממממ ישיבת לוטוס היא תנוחה יוגית והיא לא מי יודע מה קשורה למדיטציה. אני לא יכול כרגע להציע לך הדרכה אישית באזור ת"א אבל אולי סמיילי מכיר איזו קבוצה , הוא היה די מעורה שמה בזמנו. אם הסדנה הזאת מתרחשת בשבוע הקרוב אני מציע לך לבדוק ב"עכבר העיר" דרול

מלאווח

New member
לכי לאושו-ביג בדיזינגוף

התנסות אחת-שתיים במדיטציה שם יתנו לך לטעום מדיטציה מלאווח

בחורה ומלאווח

אה, אנחנו בענייני אושו? הייתי פעם אחת במדיטציה באושו ביג, זו חויה מאוד מוגבלת של מדיטציה, יותר קרוב למסיבה או אירוע חברתי, אולי ויפאסנה הייתי ממליצה כהיכרות, או רייקי 1, או דמיון מודרך, או שפשוט תתבונני בנשימה שלך, נכנסת , יוצאת- זו מדיטציה לא צריך בשביל זה קלפי אושו ושאר אטרקציות

מלאווח

New member
אני לא יודע באיזה אירוע

חברתי או מסיבה היית שם, אבל אני יודע שמתחילים מתרגלים שם ברוב הפעמים את ה chakra breathing . הטכניקה הזו טובה ויעילה, והיא תנפץ את כל האמונות שיש לאנשים על מדיטציה. היא דינמית וזה חשוב למתחילים. ממנה אפשר רק לצמוח... דמיון מודרך שהצעת זה סתם צעצוע נחמד.... ויפאסנה, והתבוננות בנשימה - לא למי שפעם ראשונה מנסה לטעום. זו דעתי כמובן...וכל אחד ואחת יעשו כטוב בעינהם.... מלאווח נ.ב. ושלא תביני נכון, אני מאד אוהב מסיבות !!!

drall

New member
אני התחלתי ללמוד שם

לפני עשר שנים או אולי קצת יותר. האמת שכבר למדתי קודם לבד אבל באושו בייג´ באותה תקופה היה מורה משכמו והלאה והוא העניק לי את המגע שתרגול עצמי לא כל כך יכול להעניק. הוא הראה לי שקיום אחר אפשרי. הוא הראה לי דוגמא לאדם שמסוגל לחיות את המדיטציה. זה היה מדהים. אחר כך הוא עזב ואני גם עזבתי והתחלתי ללמוד וללמד במקום אחר. שמעתי שמאז אושו בייג´ קצת התמסחר. זה לא כל כך נורא האמת, גם בסופר מרקט מציעים לך המון דברים והאנשים החכמים לוקחים מה שהם צריכים. חוץ מזה , מלאכונית רייקי אינה מדיטציה ובדרך כלל גם דימיון מודרך רחוק מזה. ויפאסנה היא אחלה טכניקה , אבל איפה היא יכולה ללמוד אותה , אצל גוואנקה? השם ירחם אז אושו בייג´ אולי אינו האופטימום , אבל מי שיודע לזהות טכניקות מוצלחות ימצא בו אלטרנטיבה לא רעה בכלל דרול

למעלה