שאלה..

yofi4

New member
שאלה..

שלום בנות, לא ידעתי שיש פורום כזה מגניב.. יש לי שאלה, עברתי לפרוסקופיה של אנדומטריוזיס בשחלה במרץ. לא היה לי ספק שאעשה את הניתוח למרות שהגודל היה 5 מ"מ המחשבה שזה שם וזה מעכב אותי בתהליך הכניסה להריון הרגה אותי. השאלה שלי היא ,אחרי כמה זמן המחלה חוזרת אם לא מצליחים להיכנס להריון, זה מיידי או אחרי כמה מחזורים? במידה ולא מצליחים להיכנס להריון, מה השלב הבא האם אאיקוקלמין מותר לקחת ? אני מצטערת על כל השאלות פשוט הרופא שלי פשוט סותם לי את הפה כל פעם שיש לי שאלה ואני עובדת עצות אשמח לתשובות תודה רבה רבה.

אי אפשר לדעת

אצל כל אחת זה אחרת, אצל אחת מספיק מחזור אחד ואצל השנייה יכול לעבור זמן רב עד שתחוש שוב בתסמיני המחלה. תלוי כמובן מה היה המצב בניתוח והאם ניקו את כל האגן או לא. לאנדואיות לא מומלץ לקחת איקקלומין. מומלץ לעבור לרופא פריון המבין גם באנדומטריוזיס, ואם הרופא שלך לא עונה לך על שאלותייך אז בכלל ממליצה לך להחליף אותו.

זואילי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

קיבלת תשובות מעולות. אני מאלה שעם הווסת הראשונה אחרי דיכוי ארוך שלאחר ניתוח - זה כבר חזר. לא שזה אי פעם עזב
אם אינך מצליחה להרות ועשיתם בדיקת זרע ושם הכל תקין, אז כדאי לך לעשות צילום רחם לבדוק שהחצוצרות תקינות. וכמובן - לפנות לרופא פריון שמבין באנדו. רופא שסותם לך את הפה - תסתמי אותו בחזרה ותסיימי את ביקורייך אצלו

yofi4

New member
תודה רבה על התשובות

עשינו בדיקת זרע והכל תקין וגם הצילום רחם תקין הרופא שלי אמר שאין בעיה לקחת איאקוקלמין אחרי הניתוח והוא המליץ מהיום הרביעי. מה הסיבה שאסור לקחת את הכדורים? ואם יש רופא באזור השרון שמתמחה בתופעה המעצבנת הזו..?

זואילי

New member
הרופא שלך הוא גניקולוג

"רגיל"? (גם אם מופיעה המילה פריון בכרטיס הביקור שלו, זה לא אומר שהוא רופא מומחה לפוריות). תעשי פה חיפוש על המילה איקקלומין. אם היו מציעים לי הזרעה עם הורמונים, אני באופן אישי הייתי מעדיפה לקחת זריקה במקום - שעושה את אותה עבודה. (רשמי בגוגל איקקלומין ותביני). את מבייצת רגיל ונורמלי? אין שום סיבה שתקחי איקקלומין אם התשובה שלך היא כן. אני מניחה שרופאך רוצה לתת לך את האיק' כדי שיהיה לך עוד איזה זקיק מוביל מלבד היחיד שיש בכל ביוץ. זו לא סיבה מספיק משכנעת (וכמובן אם כוונתו לזה... שלא יעלב חלילה...) לכי פה אחורה בדפים האחרונים וקראי את הכתבה שפורסמה החודש בוואי נט (אם אני לא טועה).

רופא באזור השרון

יש לך את פרופ' שולמן בבי"ח מאיר, רק דברים טובים שמעתי עליו.

למעלה