חוויה שהייתה לי.
הייתי באיזה מקום מסויים שהציעו טיפול לניקוי רעלים. אני לא זוכר בדיוק מה התוכנית כללה , אבל אם אני זוכר נכון אז כדורי חימר, שתיית מיצים או מרקים במשך שבוע וכן חוקנים. היות ואני דיי ספקן , עניין אותי לדבר עם "בוגר" השיטה והוא תיאר באוזני את חוויתו הטובה. הוא סיפר לי שבימים הראשונים הוא חש בחילה, לא הרגיש טוב, ירד איזה 5 קילו , סבל מכאבי ראש והיה מחוסר אנרגיה לחלוטין. אבל, ביום שידברתי איתו (יום לפני סוף השבירת "צום") הוא סיפר לי שהוא התעורר בבוקר וחש טוב וצלול כמו שהוא לא חש מעולם\ ולכן, השיטה פועלת. דבר נוסף, הוא ראה כל מיני תוצאות מוזרות בצואתו בדמות "תולעים" ואיזה משהו שחור שבספרות ה"מקצועית" מוזכר כ"מוקוס פלאק", דבר, שהגסטרולוגים הקוונוונציונלים מעולם לא נתקלו בו אצל בן אדם בריא, ויש טענות שהכדורים שאותם אנשים לוקחים, הם אלו היוצרים את ה"דברים המוזרים" בצואה... היות ויש חימר בכדורים ועוד כמה דברים, זה לא נשמע לי מופרח. עכשיו, לצורך העניין. מבחינתי הבן אדם תיאר בפני איך השיטה הזאת גרמה לו להרגיש מאוד חולה, העובדה שביום שלפני האחרון הוא הרגיש מצויין, לא מראה לי עדיין שהשיטה פועלת. זה כמו לשתות אלכוהול בכמות מוגזמת, להרגיש חרא, וביום שאחרי, אחרי שהחמרמורת ניגמרת להגיד שאתה מרגיש מצויין כמו שלא הרגשת מעולם, ולכן אלכוהול גורם להרגיש טוב. לגבי הניקוי רעלים. לא הצלחתי להיתקל בשום הסבר רציני למהות הרעלים ולאופן ניקיונם. ההסבר הוא תמיד "מיסטי" בנוסח "הגוף מתאמץ לאכל --> אין לו כוח לנקות רעלים. הגוף צם ---> יותר אנרגיה לנקות רעלים". ממה שאני יודע, מזון בן השאר.. מוסיף אנרגיה. ההגיון שלי אומר, שאצל בן אדם בריא, הכבד ינקה את הרעלים הרבה יותר טוב, ובצורה טבעית מכל תוכנית מלכותית. אבל אולי זה רק ההגיון שלי.