שאלה?

lim55

New member
היי

אין עליו ,שחקן מדהים כאילו נולד לתפקיד... אני, כל סדרה קוריאנית שיראו בויוה אני אצפה בה אפילו אם היא לא הכי טובה. אני אבקר אותה אבל עדיין אראה... לכן קשה לי לשמוע את מורן אומרת שהיא הפסיקה לצפות ( זו הסיבה שהיא אוהבת את הסיכומים שלך, ככה היא לא צריכה להתענות..) כדי שאני לא אצפה בסדרה קוריאנית בטלויזיה עם תרגום עברי, היא צריכה להיות מזעזעת באיכותה משעממת בטירוף ועם שחקנים הכי גרועים שיכולים להיות. אי אפשר להגיד על "יי סאן" אף אחד מהדברים האלו, נכון??? ביהלום שבכתר התאהבתי מיד ולא פספסתי אפילו דקה...כולנו התאהבנו בג'אנגומה... בקשר לסיפור האהבה של יי סאן, אני לא הייתי מתנגדת לעוד סצינות משותפות שמרעידות את המסך...היו.. אבל.. אני רציתי עוד.

jul sho

New member
lim55 היי

את צודקת הם עושים סדרות שכבר היום לא משקעים כך אני בבעיה אחרי הסדרות הקוראניות אני מוצאת את הספרדיות שטוחות ללא עומק ללא משחק משכנע ואין ספק שזכינו המלך סאן הוא המוביל והכל סביבו ולכן או שאוהבים או שלא ואין באמת חיבה גורפת לסדרה ..אני רואה תגובות ממש זהות בפורומים בעולם . הנה למשל תגובה של בחור שכתב בפורום קוריאני .הוא כותב באופן כזה שלא יכולתי להתעלם ממנו : ואני מבקשת סליחה מראש מאלה שלא התחברו לסידרה ברשותכם .. How many times have you told yourself after a drama “this was the best drama ever!”? If you’re like me, you probably did countless of times; however, after watching “Yi San – King Jeong” I don’t think I’ll ever use these words so lightly. Lee Byung Hoon PD did it again people, just this time, he surpassed himself. I have to give it to him and all the people who worked on this drama, from the scriptwriter, producers, staff, and actors, everyone did a wonderful job. Wow! I actually have no word appropriate enough to describe this powerful representation of the life of King Jeong Jo, 22nd ruler of the Joseon Dynasty. The storyline revolves around the life of King Jeong Jo (Yi San) who was one of the greatest rulers of the Joseon Dynasty. The drama starts when he is 11 years old and moves on to show all the struggles he experienced from his young years. There is also some romance in the side story of the king and Song Yeon, a young girl from a poor background whom he met during his childhood. Along with Dae Su, the nephew of a eunuch, the three become friends and meet during Yi San’s adult life. Song Yeon and Yi San’s affection for each other grows into love and she eventually becomes a royal concubine while Dae Su’s unrequited love remains unfulfilled. The story evolves to focus onto the political tensions of the time and Yi San’s struggles to accede to the throne first then the achievement of some his innovative ideas for a new Joseon. At first glance, the drama might seem long and boring. Yes, 77 episodes will not be watched in one day –and yes, you might not be interested by politics - but let me tell you, your time will be worth every second you’ll spend in front of your screen. I’m the type of person who gets bored very easily especially while watching historical dramas but I found myself watching 8-10 episodes of “Yi San” in a row every night until the end – no kidding! You just can’t stop once you’ve started.

lim55

New member
מסכימה עם כל מילה

אני לא ישנתי לילות כדי לצפות בסדרה, לא יכולתי להפסיק. אני רוצה להדגיש שאפילו פעם אחת לא הרצתי קדימה... צפיתי בכל הפרקים בשלמותם והייתי מרותקת לגמרי. ככה זה כשמאוהבים
...

7han

New member
אן סידרה מעולה מעולה מעולהההההההההההההההההה

השחקנים חתיכים לאלה המלך ודוסו ולא רק זה בעלי שכול הזסמןל הי ה חופר לי מה כול מוצאי שבת אותו הדבר את עם האסייתיות שלך מכור לסידרה הזאת אפילו יותר מימני הוא התאהבבסדרה חזק ברמת המשחק בחשיבה אן הוא התלה ב אמר לי תשמעי במאמת סידרה ברמה גבוהה אן על הסידרה הזאת יש בה הרבה עומק

lim55

New member
שחקת אותה..

בעלך צופה יחד אתך??? כל הכבוד!!! תמסרי לו ד"ש ממני

jul sho

New member
גם ממני דש

אני לפחות מאוהבת בנסיך סאן הלואי שמישהו היה מדבר אלי בכזאת שלווה במבט רגוע ומלא חום עם הגומות והחיוך שחושף שיניים צחורות . ולא אוסיף כי אגזים .....כבר ......... אבל הוא באמת כובש את המסך ואת הלב .. ראיתי אותו בסידרה LOVERS ושם בכלל הוא מרתק ומדהים . עוד משהו הוא גם שר ויש לו קול מהמם אם יורשה לי יש קטע בYOUTUBE אשמח לשלוח שבוע טוב ..חייבת לעבוד ולהיות רצינית

7han

New member
השמח לקבל קישור לקטע הזה

אני למשל מתה על השיר GO HAE מהסידרה הזאת

lim55

New member
בדיוק את השיר הזה הוא שר..

אני דווקא לא התעלפתי על הביצוע.. בהתחלה החברה שלו אומרת כמה מילים ואח"כ הוא עולה לשיר, אז תחכי בסבלנות..

jul sho

New member
אין ספק שהוא מושלם

אומנם שיר לא משהו אבל הכי חשוב שיש לו ביצוע רולי והופעה בימתית ומ.מ.מ.מ.מ נאחל לו שיהיה בריא לאימא שלו שקובעת לו עם מי להתחתן הוא שווה בעיני .

lim55

New member
אה ..... נכון!!

תודה! שיר הנושא באמת מקסים ויש לו הרבה ביצועים שונים.

jul sho

New member
limmmm55555

אחרי ששמעתי את ההורס הזה שר הבנתי מה לא הסתדר לי עם הנסיך פשוט צריך קול צרוד ג'ו קוקרי כזה עם לכלוכית ודרמתיות כי סאן שר בהתרגשות יתרה בגלל המעמד מה אגיד לך בגלל זה עכשיו אני אוריד שירים שלו . בטוח יש לו אוצרות ..תודההההההההההההההההההה יקירתיייייייייייייייייייי לילה טוב

lim55

New member
אז תלמדי!!!

חייבים להכנס ל-- + הוספת תגובה-- ובשורות הכחולות למטה ללחוץ על --הוספת קישור--. רשמי את המילה עליה את רוצה שיתלבש הקישור בתחילת השורה. מחקי את ה- HTTP במלבן של --כתובות אינטרנט נילוות--. הדביקי את את הכתובת שאת רוצה. וזהו! אם את רוצה לבדוק אם עשית בסדר את יכולה ללחוץ על --תצוגה מקדימה-- למעלה משמאל, אם המילה שרצית אכן מופיעה כמו קישור אז הצלחת.
אני שמחה שאהבת את הביצוע (כמוני) שמתברר שהוא ממש לא המקורי...
הקישור ששלחת. את לא התכוונת לומר ש-לי סו ג'ין -שר את השיר נכון?! תודה על כל האיחולים
עכשיו אני מבינה למה ישנתי כל כך טוב הלילה

giligil11

New member
זה ממש לא הביצוע המקורי../images/Emo70.gif

הביצוע המקורי הוא של chi eol שנראה ונשמע הרבה יותר טוב
בהופעה חיה גם כן

lim55

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רגע ..הוא שר בפסקול??? ולא Yim jae boom באמת??? אין מה לומר הוא שר מקסים והוא גם חמוד. עשית לי פאדיחות....אבל לא נורא אני סולחת לך

למעלה