שאלה?

Galit3110

New member
שאלה?

רציתי לדעת איזה סדרה תחליף את המלך סאן בויוה פלטינה ומתי?

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif

לא יודעים
בייסאן יש 77 פרקים.אנחנו לא הגענו אפילו לפרק 30.יש זמן

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif

בעיקרון השמועות מתחילות לרוץ חודש לפני סיום
אבל הפרסומות שבועיים פחות או יותר~

giligil11

New member
הסדרה תמשך עד נובמבר ../images/Emo178.gif

אז יש עוד זמן, אם כיפור לא יפול בשבת...

kriefe

New member
לא יודעת מה מפחיד אותי יותר

המילה כיפור או העובדה שצריך לסבול את השיעמום הזה שנקרא "המלך סאן" עד נובמבר

lim55

New member
מוו ראגו???../images/Emo46.gif

אני מאד אוהבת את הסדרה והיא בכלל לא משעממת אותי!!! ראיתי את כולה במחשב ועכשיו אני צופה שוב.. נכון, זו סדרה ארוכה מאד מאד ויכלו לקצר אותה ויש פרקים שלמים ששני הגיבורים כלל לא נפגשים
שזה, איך נאמר, קצת מאד מעצבן!!! אך הדמויות מרתקות ומרגשות, בהמשך יש סצינות מדהימות ביופיין. יש למה לחכות!!! אני חיבת להודות שאני לגמרי מאוהבת בנסיך גם בשחקן וגם בדמות.
איזה נשמה הוא!!!
הוא ורק הוא הגיבור של הסדרה. סיפור האהבה הוא לא העיקר ... אתי, למרות "השעמום" את צופה בסדרה??? או שאת נרדמת אתה?
כמו שלצערי קורה לי לפעמים, השעה שהיא משודרת זה בדיוק הזמן שהעייפות נופלת עלי..
.אחרי כל הבישולים והסידורים...

kriefe

New member
אני נהנית

מניפלאות ה- YES MAX שמאפשר לי לצפות בפרקים בשעות פחות מרדימות ובכל זאת הסדרה הזו מצליחה להרדים אותי בכל פרק מחדש...
תדעי לך שרק בגלל ששמעתי אותך אומרת שהסדרה הזו שווה אני מנסה להמשיך ולצפות בה... האם העובדה שאני רק בפרק 12 אומרת משהו
מממ... מעניין מה... אבל רק בגללך אני ממשיכה

kiCkiC

New member
עזבי.. היא מכורה

לא הייתי נותנת לה להפחיד אותי
אני גאה להגיד שהפסקתי לצפות בשיעמומון הזה!!! יש לי דברים יותר טובים לעשות בזמני היקר... כמו לגזור ולהדביק קופסאות או אפילו סתם לבהות בקיר...

giligil11

New member
אכן מכורה ../images/Emo46.gif

עד כדי כך שהיא וויתרה על המפגש האחרון
יחד עם זאת אני שותפה לדעתה בעניין הסדרה, אחת האהובות עלי

lim55

New member
אין לי מושג איך שתינו חולות

על "קופי פרינס" אבל לא מסכימות על שום דבר אחר... טוב, האמת שלא בדיוק ... אבל הפסקת לצפות???? אין לך בושה??????? בעז"ה השבוע אני אצלך. אני כבר אחשוב מה לעשות אתך....חכי..חכי....

lim55

New member
אתי, ../images/Emo24.gif

עד כדי כך זה משעמם אתכן?? זה פשוט לא יאמן.... אבל לכבוד הוא לי שאת צופה בסדרה בזכותי, אני מרשה לעצמי לעודד אותך.. אל תתיאשי!!! את לא חייבת לראות כל פרק, אפשר לדלג
, אם אני לא טועה, בפרקים הבאים יתחיל קצת אקשן... לי מספיק לבהות בנסיך.. בחיוך.. בגומות ,לשמוע את הקול העמוק שלו אומר: "סונגיונה..." "דסויה.." "קנצ'ניניה?" ועוד ועוד....

nuly123

New member
גם אני ככה ../images/Emo9.gif

מאוהבת בנסיך ובסדרה
צפיתי בה בפעם הראשונה אונליין (הודות לפורום הזה) ואני לא מוותרת על הצפייה החוזרת ב"ויוה פלטינה" (אני אפילו מקריבה את שנת הצהריים היקרה של יום שישי...). אבל אין מה לעשות, לפעמים לא מתחברים לסדרה ואז חבל על הזמן והאנרגיה. לי זה קרה עם "גונג" שנטשתי באמצע בגלל השיעמום, למרות ההצלחה הענקית של הסדרה וכו' וכו'.

MalkiNuna

New member
הי בנות!

יש שני מועדי שידור ב יס, אחד ביום שישי ב:15:30 ואחד במוצאי שבת. אני השבוע גם לא הצלחתי להביא את עצמי לצפות בסדרה למרות שאני מאוד משועשעת מדוד של דסו המתוק כשלעצמו. איזה מעצבן, שידרגתי את האינטרנט למהירות כפולה, לא רק שלא שודרגה המהירות היא ירדה פלאים וגם אני חווה ניתוקים בגלישה.
היום שעות ישבתי עם נזק בינלאומי לבדוק מה קרה, אתן מכירות/ אתם מכירים, יש לנו גם בנים עכשיו
, את התמיכה הטכנית ותחברי את זה תנתקי את זה, ממש ניג'וס, בסופו של דבר הם אמרו שזה מנזק ולא מהם מנזק הבטיחו לשלוח טכנאי מחר, כמובן שלא פסחנו על תחברי ותנתקי וכהנה וכהנה, להפתעתי הם התקשרו ושלחו את הטכנאי עוד היום, והוא החליט שהבעיה היא במחשב שלי, אז הפניתי אותו גם למחשב השני והוא אמר שככל הנראה זו תוכנת האנטי וירוס שמאיטה לי את האינטרנט לא תמוהה הדבר, כשהייתי על מהירות 4 מגה זה לא הפריע ועכשיו ב 8 מגה זה מפריע?
האם מישהי נתקלה בכזה דבר?

kriefe

New member
../images/Emo6.gif אהבתי

"...נזק בינלאומי..." את חווה מה שנקרא שיתוף פעולה בין החברות - כל אחת "משתפת" את האחרת באחריות לדבר... ישראלים, לא
למה שלא תחזירי את המהירותלמהירות הקודמת ותראי האם זה משפיע חזרה על איכות הגלישה. אם כן אז הבעיה היא של ספק האינטרנט שלך ואז תחווי דבר ישראלי נוסף - יוגה להפקת מתחים בצעקות "אני רוצה לדבר עם המנהל שלך"

jul sho

New member
LIM55

אז יש לי שותפה להתאהבות בשחקן הראשי המדהים הזה שנושא על גבו את הסידרה הממכרת הזו .ואיזה כיף . אני ממש מבינה את החיבור וחוסר החיבור לסדרות וזה נכון . לדוגמא הסידרה היהלום שבכתר - לא הסכמתי בשום אופן לראות אותה לתחבר להבין כמה שראיתי חברות שצופות בה בתשוקה . ולפתע זה קרה לי אחרי שאילצתי את עצמי לצפות בפרק אחד ואז חיפשתי את כל הפרקים באובססיביות . לעומת זאת המלך סאן זה סיפור היסטורי אמיתי לחלוטין השמות והדמויות והסיפור ולמדתי מזה המון וקטע האהבה פחות מעניין אותי .

למעלה