שאלה!

mimi96

New member
שאלה!

היי לכולם יש לי שאלה נכנסתי אתמול לאתר של סטימצקי וראיתי שיש שם 2 ספרים של הספר הרביעי של דמדומים אחד עולה 80 והשני עולה 100 מישהו יודע מה ההבדל בינהם?

SHANI T

New member
אולי...

זה באותה כריכה??? לפעמים כריכה דקה עולה פחות מכריכה עבה....או בעצם תמיד.... לא יודעת...יכול להיות בגלל זה...

SHANI T

New member
ראיתי עכשיו

וכתוב שם ששתיהן עכשיו עולות 63 שקל... לא יודעת למה לפני היה מחיר שונה....

mimi96

New member
תסתכלי על המחיר המקורי

לפני ההנחה שהם עושים באתר... אחד עולב 80 והשני 100 וגם תראי שהכותרת שונה אחד בצבע אדום והשנייה בלבן

שאלה: ../images/Emo58.gif< אולי לBD>

סיימתי הרגע את E ..איזה ספר יפה :X טוב, השאלה של היא האם בלה מוסרת את הילדה שלה (רנסמי, לא?) לרוזלי? כי קראתי באתר של סטימצקי ש: Bella wants to keep the child and decides to contact Rosalie for support, knowing that Rosalie has always wanted children. זה נראה לי ממש לא סביר -.- תודה :)

ועוד שאלה

זה היה נראה באפילוג של E שג'ייקוב שונא את ליאה, הוא אמר לה משהו, והיא הלכה (ברחה או משהו)... הבנתי את זה נכון? הוא באמת שונא אותה ? כי קראתי כאן בפורום שהוא, בסופו של דבר, יהיה איתה... :S מבולבלת.. תודה :)

Emergency Exit

New member
כתוב בציטוט שהבאת, ../images/Emo204.gif

שבלה רוצה להשאיר את הילדה, ומחליטה להתחבר אל רוזלי כדי שתתמוך בה.. לא שהיא מוסרת אותה.

תודה, ועוד שאלה> ../images/Emo58.gif

זה היה נראה באפילוג של E שג'ייקוב שונא את ליאה, הוא אמר לה משהו, והיא הלכה (ברחה או משהו)... הבנתי את זה נכון? הוא באמת שונא אותה ? כי קראתי כאן בפורום שהוא, בסופו של דבר, יהיה איתה... :S מבולבלת.. תודה :)

orw93

New member
הלוואי../images/Emo6.gif../images/Emo58.gifBD../images/Emo205.gif

הם לא יהיו ביחד, בעיקרון הם לא סובלים אחד את השני ויהיה איזה קטע שהם יאלצו להסתדר. אני לא רוצה לספיילר לך יותר מידי חח

חחחח זה בסדר, אני לא אסתדר בלי ספוילרים>>

אני יודעת שזה הורס והכל, אבל אני לא עומדת בפיתוי... אז עם מי ג'ייקוב יהיה? (אם בכלל) שוב, תודה :)

orw93

New member
XD../images/Emo58.gif|BD../images/Emo205.gif

הוא אימפרינט על רנסמי.

../images/Emo58.gif BD

הייתי בטוחה שהם יגמרו ביחד....!! בטוחה ! תכלס זה היה יכול להיות הרבה פחות מוזר משהוא יהיה פדופיל קטן

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifוואו כל כך קיוויתי ../images/Emo58.gifBD

הייתה לי הרגשה שזה הולך לקרות.. כשקראתי.. הוא ורנסמי.. וכל כך קיוויתי שהוא יהיה עם ליאה.. ביאס ממש.

Fall Out Liel

New member
../images/Emo45.gif כנ"ל, זה נראה כ"כ צפוי..../images/Emo58.gif../images/Emo168.gif

האמת שהקטע עם האימפרינט הזה מזה לא בא לי בטוב
רק שלא ידבק לה לרגל כמו כלב חרמן
XDDDDD

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifממש לא בא לי בטוב!!

הרגשתי כמו בלה.. כל הקטע שהיא תיארה איך שהיא התעצבנה, ככה הייתי! אבל הייתי על הרצפה כשהיא גילתה שהוא קורא לה נסי... איןןןןןןןן!!! ותכלס הייתי גם פה מגיבה בדיוק אותו דבר~ שעה אחרי שקראתי את זה הלכתי לאנשהו ונזכרתי בזה והתחלתי לצחוק בקול באמצע הרחוב XD

orale12345

New member
לי ולחברה שלי היה דיון מאוד עצוב על זה

גם אנחנו ממש קיווינו שזה הכיוון(וזה ממש הרגיש ככה גם). בכלל מצידי לסיים את האסגה בBD ספר / וזהו. משם והלאה הכל כל כך מאכזב

למעלה