שאלה...

• פותח הנושא ta212
  • פורסם בתאריך

ta212

New member
שאלה...

יש לי חבר כבר 8 חדשים. כשאני אצלו בבית, כמעט כל יום לפחות פעמיים הוא אומר לי שהוא רוצה לשחק קצת במחשב ואני מסכימה והוא מתיישב מול המחשב לשעה-שעתיים בזמן שאני צופה בטלוויזיה ואם אין משהו מעניין לראות אני נרדמת. דבר נוסף שאני בדר"כ ישנה מעט מאוד שעות והוא יכול לישון יום שלם בלי בעייה, אז כשאני מתעוררת בבוקר 9-10 ככה אני מעירה אותו רק ב1 בצהריים ובזמן הזה אני רואה טלוויזיה או גולשת באינטרנט. ועכשיו הבעייה - מדי פעם הוא מבקש "זמן לעצמו" יום אחד שהוא בבית שלו, אני בבית שלי כדי לשחק במחשב, לישון, לצאת עם חברים (דרך אגב בעניין הזה גם אין בעיות יש לי דווקא אחלה חברים ואנחנו מסתדרים) סתם ככה להיות עם עצמו.. אני רואה בזה משהו מעליב מאוד.. בסה"כ 8 חודשים זה לא שאנחנו נשואים 50 שנה ודי נמאס לראות אחד את השני.. גם חברות שלי חושבות שזה מוזר מאוד. הוא טוען שזה לא משהו נגדי שסתם הוא צריך זמן לעצמו... מה אתם אומרים??

מה נהיה עם הנשים פה../images/Emo4.gif?

זאתי לא מתאים לה שחבר שלה משחק במחשב או ישן, ההיא לא מתאים לה שהוא שותה, תיכף גם תבוא זאת שיש לה בעיה עם זה שהוא גולש באתרי פורנו - מה נסגר איתכן, נשים, תנו לנשום, בחיאת
.

ta212

New member
הנה בעייה עם זה..

אין לי בעייה שהוא משחק במחשב וישן יותר ממני.. יש לי בעייה שהוא אוכל את העוגה ורוצה להשאיר אותה שלמה.. הוא גם רוצה להינות מהדברים האלה כשאני איתו וגם לבקש ממני "זמן חופשי" גם כדי לעשות את זה.. ודרך אגב, אני יודעת שהוא גולש באתרי פורנו ורואה סרטי פורנו, ואין לי בעייה עם זה.. כל עוד זה בזמן שאנחנו לא נפגשים במהלך השבוע..

misty10

New member
אני יגיד לך מה אני חושבת

ובטח שאת וחברותיך גם חשבתן על זה... אם עכשיו זה ככה, מה יהיה באמת בעוד 10 שנים???\ לא יודעת, אולי הוא צריך את המנוחה שלו, אבל מתי אתם עושים משהו ביחד??? (ולא אם הוא ישן ואת בבית שלו, זה לא נקרא לעשות משהו ביחד!!!) זה בסדר לרצות קצת זמן פרטי (אני עם בן זוגי עומדים להתחתן, ואנחנו שנה ביחד, גרים ביחד מהיום הראשון, לכל אחד יש את הפרטיות שלו, ואת זמן האיכות שלו לבדו עם עצמו, זה טבעי, אבל, אנחנו מדברים המון, מטיילים, יוצאים, נוסעים, באים, חברים מלא דברים ביחד) אצלכם זה נשמע שכל מה שהוא רוצה זה לישון... הלו!!! תעירי אותו, תסבירי לו, ואם זה לא מתאים תעשי את החושבים שלך מה את רוצה... ותעשי

את סתם עושה עניינים...

אתם בסך הכל 8 חודשים ולא חמישים שנה... אז יש לך בסך הכל עוד 49 שנים למצוא דרך להסתדר עם המצב. למשל - תנסי לקחת DVD לראות סרט אם אין משהו מעניין בטלוויזיה. תתחילי ללמוד לשחק ברידג' כדי להעסיק את עצמך בזמן שהוא משחק במחשב... אולי תגדלי עציצים, או תציירי שבלונות על קרמיקות... יש כל כך הרבה אפשרויות להעביר את הזמן בחיים
וברצינות - מה הקטע שלך? נמאס לראות, אז יאללה ביי ונגמר!

seeyou

New member
" גם חברות שלי חושבות שזה מוזר מאוד"../images/Emo12.gif?

אפשר להבין אותך-אפשר להבין אותו את מתיחסת לזוגיות בצורה בוגרת יותר והוא,לדעתי, הרבה פחות הוא רוצה לשחק! הוא רוצה אותך רק כאשר יש לו חשק! תביני ותפנימי את המצב אהבה? כול אחד מפרש אותה כפי שנוח לו. לא מתאים לך? תעזבי. לא תצליחי לשנותו. זאת הטעות של רוב הנשים שחולמות לשנות את הבן זוג. יוסי

מריוס זכריה

Member
מנהל
קצת הגיון וחשיבה יצירתית יפתרו את העניין

העניין מאוד פשוט: את אוהבת אותו, אבל הוא משאיר לך המון זמן פנוי לבדך. הפתרון הוא ברור: את צריכה עוד בחור כזה. יחד שניהם ימלאו לך את הזמן בצורה מושלמת.
ולסיום, תשובה רצינית: מה שקרה לחברך הוא מה שקורה להרבה אנשים אחרי כמה שנות נישואין (שימו לב: גם לנשים!!!). בניגוד לאחרים, אני דווקא לא חושב שזה יחמיר עם הזמן! אני חושב (או, אם תרצי, מנחש), שהוא פשוט בחור שלא דם מסיכה, ומתנהג בטבעי שלו מהתחלה. אני דווקא רואה בזה את הצדדים החיוביים: זה מאוד ישר, מאוד שלם עם עצמו, וזה ממש יופי בעיני! נכון שהיה עדיף לך לפחות בהתחלה בחור שמשחק אותה רומנטי עם נרות ושמפניות וכינורות ואני לא יודע מה עוד, אבל זה בכל מקרה היה חולף. אני חושב שאם בבסיס טוב לך איתו, קבלי אותו כמו שהוא ומצאי לך את הפתרונות. בסך הכל זה נותן לך המון ספייס, וזה טוב. מצד שני, אם זה לא טוב לך - כמובן זה לא ישתנה, ואז פשוט אין לך מה לעשות איתו. באנגלית קוראים לזה: wysiwyg שפרושו: What you see is what you get מריוס

אייבורי

New member
אני חושב

שכבר במשפט הראשון יש בעיה מהותית יש לי חבר [לי יש וובקינז], אבל חבר זה לא דבר שיש לך שנית, את לא מסכימה - קרי הוא לא באמת צריך הסכמה שלך כאשר תפנימי את העניין שהוא אדם עצמאי עם רצונות משלו ולא איזה משחק דובי מדליק, תוכלי להתחיל לקיים חברות וזוגיות. נ.ב. הלכתי לשחק רולר קוסטר 3

ta212

New member
אוקיי..

אני אשכתב את זה במיוחד בשבילך.. אני בקשר כבר 8 חודשים עם מישהו.. כשאני אצלו הוא שואל אותי, בערך פעמיים ביום, אם מפריע לי שבזמן שאני אצלו שהוא ישחק במחשב (שעה וחצי שעתיים), ואני כמעט תמיד לא עושה פרצופים ואומרת לו שיהנה.. הוא הולך לישון שעה-שעתיים אחריי וכשאני מתעוררת מוקדם לא נעים לי להעיר אותו.. אז אני צופה לבד בטלוויזיה כמה שעות.. ואת המשך הבעייה כתוב כבר בהודעה העליונה..

למעלה