שאלה מה הראשי תיבות של TC ומה הפירוש של זה?
I indy New member 27/4/09 #3 כן עשיתי את עצמי AFK וקראתי שיחה של 2 אנשים ואחד כתב את זה לחבר שלו. ואני דרגה 32 ופיראט בטעות עשיתי את עצמי בת אבל אני בן בדמות.
כן עשיתי את עצמי AFK וקראתי שיחה של 2 אנשים ואחד כתב את זה לחבר שלו. ואני דרגה 32 ופיראט בטעות עשיתי את עצמי בת אבל אני בן בדמות.
I indy New member 27/4/09 #4 כאילו הדמות שלי במשחק היא בת. אבל במציאות אני בן. מקווה שזה מובן בערך לפחות...
D D amaged R oses New member 27/4/09 #5 קודם כל למה אתה מרגל על אנשים @_@" דבר שני, אי אפשר לדעת, זה לא בהכרח מושג שקשור למייפל... מה אכפת לך מה זה?
קודם כל למה אתה מרגל על אנשים @_@" דבר שני, אי אפשר לדעת, זה לא בהכרח מושג שקשור למייפל... מה אכפת לך מה זה?
M miss_t New member 27/4/09 #6 האמת שגם אני הייתי סקרנית לדעת ../images/Emo3.gif TC נשמע כמו קיצור אולי של איזה פריט... יותר מידי קיצורים לכל דבר
האמת שגם אני הייתי סקרנית לדעת ../images/Emo3.gif TC נשמע כמו קיצור אולי של איזה פריט... יותר מידי קיצורים לכל דבר
H Hasselblad New member 27/4/09 #8 אההה בטח take care זה סוג של ברכה שאומרים כנפרדים, הפרוד המילולי זה תשמור על עצמך. בסלנג זה סוג של נהיה בקשר...
אההה בטח take care זה סוג של ברכה שאומרים כנפרדים, הפרוד המילולי זה תשמור על עצמך. בסלנג זה סוג של נהיה בקשר...
P P o o f i New member 27/4/09 #9 ומוסיפה ../images/Emo3.gif בהקשר מסויים זה יכול להיות 'תדאג למשהו' או 'תשמור על משהו', נגיד 'Take care of my dog'.
ומוסיפה ../images/Emo3.gif בהקשר מסויים זה יכול להיות 'תדאג למשהו' או 'תשמור על משהו', נגיד 'Take care of my dog'.