שאלה -

ALONR4

New member
שאלה -

שלום לכולם, השבוע קניתי לראשונה רולר בליידס הרולר של חברת מקסימום מדדתי אותם בחנות והם במידה שלי וגם במהלך נסיעה הם לא לוחצים ואני מרגיש איתם מאד בנוח אבל אחרי שהחלקתי פעם ראשונה השבוע לזמן ממושך התחילו לי כאבים חזקים בחלק העליון של כף הרגל , באזור הקרסול . אחרי יום ראיתי שממש השתפשף לי העור באזור . ניסיתי לשחרר קצת את הרולר כדי שלא ילחץ אבל לא זה לא עזר האם זה אמור להיות ככה בהתחלה , אם כן , אחרי כמה זמן זה עובר כי זה הפך את כל עניין ההחלקה לסבל רציני תודה ושבת שלום

NatiNatFSK

New member
,תשובה

בגדול לרוב המתחילים לעסוק בענף הרולר צפויים חבלי לידה מהסוג שתארת. אצלך הבעיה גם בציוד. חברת ''מקסימום'' הינה חברת ''מדבקה'' חברה ללא אבא ואמא. הרכיבים ברולר פשוטים מאד ולא תורמים ליציבת הקרסול ולהרגשת הנוחות. נסה להחליף את הרולר מאיפה שקנית היבואן שלהם מייבא גם חברה נורמלית ומשום מה מיתעקש להרוויח עוד כמה גרושים על ציוד חסר ערך. שיהיה בהצלחה

נתן.ל

New member
אני נורא מצטער להגיד לך את זה

לא קנית רולר. קנית צעצוע. אין כזאת חברה "מקסימום" מדובר במוצר סיני נחות שהדביקו עליו מותג סתמי שאינו מקושר עם שום חברה מוכרת לייצור רולרים. לכן הכאבים. האיכות ירודה והצעצוע עלול אפילו להיות מסוכן לרגל. ממליץ לך להחזיר אותו לחנות ולרכוש רולר של חברה מוכרת כגון "רולרבליידס", K2, רוסס, פילה או סלומון אם תמצאי עדיין כזה. מומלץ לרכוש רולר בחנות המתמחה בתחום עם אנשי מקצוע שידעו להתאים לך את הרולר הנכון בשבילך. חנויות מומלצות: אטלנטיס ברמת גן אנדלסרול בתל אביב קרייזי רולר ברעננה

NatiNatFSK

New member
יפה ענית...

אני עוד ניסיתי לעדן את זה.

לבלל

New member
נתן כל הכבוד על היושרה של ההמלצה על כל שלושת

החנויות ולא רק על אחת (אני אישית מכיר רק אחת לכן ממליץ רק על אחת)

מניסיון אישי

לפני שנים רציתי ללמוד להחליק ולא ידעתי כלום. הלכתי קניתי רולר פלסטיק וזו היתה טעות מרה. קיבלתי חתכים ברגליים וכאבים חזקים ברגליים ובגב. זרקתי את הרולר ומאז לא החלקתי עד לפני חודשיים. קניתי רולר טובים ויש הבדל תהומי.

ALONR4

New member
תודה לכולם על התשובות הכנות

התבאסתי מאד , אבל תודה רבה רבה שמצאתם לנכון להגיד לי את האמת בפנים אם הייתי פחות פזיז הייתי מתייעץ בפורום לפני הקנייה אבל לא נורא , מטעויות לומדים תודה רבה וחג שמח

לבלל

New member
נסה להחזיר אותו

עם לא נסעתה עליו כימעט אז אולי יסכימו לקבל אותו בחזרה

omerash1

New member
אם הם לא מקבלית אותו בחזרה ../images/Emo79.gif

נסה ללבוש גרביים גבוהות ועבות יותר שיחזיקו את הרגל ולסגור לוחץ יותר את הרולר ולא לשחרר כדי להחזיק את הרגל חזק וגרב צריכה להראות מעל הרולר שיראו אותו בלי בעיהמעל הרולר וככה הרגל תהיה מיוצבת ויהיו פחות סיכויים. אני לא מכיר את כל החברות "מדבקה" או לא אני מכיר רולר מקצועיים של נייק או של מישן שהן באמת הטובות ביותר בשוק ואם באמת מתכוונים להשקיע שווה לאחר כמה חודשים של נסיעה על רולר "פושט" ו"מעפן" להחליף לרולר ששווה את הכסף שלא נהרס אחרי שבועיים ושמאפשרי וקל להחליק ולמצוא לו גלגלים אך החלקה על רולר מקצועי היא עסק לא זול וכדי לדעת שמוציאים הרבה כסף על גלגלים (240) כל חודש או חודשיים אך הבעיה ברולר הזה הוא שהוא לא משתנה בגודל אם זה מעניין אותך כל המקצועיות וההשקעה בנושא חפש ותלמד על זה. המקום המשתלם ביותר לקנות רולר מקצועי ו/או גלגלים זה אצל מייבאים פרטיים כמו כל המאמני ואגודות רולר והוקי. אוכל לתת לך קישור וטלפונים אם זה מעניין. סליחה על החפירה... ומקווה שעזרתי D:

נתן.ל

New member
../images/Emo18.gif הלו הלו לא להפחיד לנו פה את האנשים

מחליפים גלגלים כל חודש חודשיים
אני הבנתי שאתה משחק הוקי אבל המצב הזה לגמרי לא נכון בתחומים אחרים של רולר. בפיטנס אתה יכול בשקט למשוך גלגלים שנה ואפילו שנתיים ויותר, תלוי בסוג הגלגל ובסגנון ההחלקה. תאכלס למחליק פיטנס ההשקעה הראשונית של איזור 1000 שקלים על רולר ומגנים ואחרי זה הוא שקט למדי למשך שנה לפחות.

HandCream

New member
קורה לטובים ביותר

ירד לי עור גם בגלל נעליים יוקרתיות. אל תתבאס. אם לא יגרם נזק לעצם או גיד, לפחות העור שלך יתרגל בסוף ותוכל להחליק כרגיל.

למעלה