שאלה

GMjoy

New member
שאלה

לפני כמעט 3 שנים, סבתא שלי הייתה כבר קרבה למותה, וחודשיים לפני הייתה שוכבת במיטה ומדברת כל הזמן... כל פעם שהייתי בא לתת לה אוכל (כי היא לא יכלה כבר לקום) הייתי כמה פעמים קורא לה, והיא הייתה נבהלת טיפה כאילו הערתי אותה משינה...ומגיבה אליי...מזהה... מפעם לפעם היא הייתה מרימה ידיים ומנסה כאילו לגעת במשהו, וזה היה נראה קצת מפחיד... רותי, יש לך מושג מה קורה לאדם באותו רגע ? מה הוא רואה ?...

רותי 11

New member
כאשר אדם נמצא במצב של

גסיסה, מגיעות ישויות שמכינות אותו ומלוות אותו בזמן הזה לקראת המעבר שלו לעולם הרוחות (מוות). לכן הרבה פעמים אנחנו רואים אנשים במצבים כאלה שהם מדברים עם מישהו העניין הוא שאנחנו לא יכולים לא יכולים לראות והם כן.

GMjoy

New member
תודה על התגובה

יש גם אנשים שמכנים את זה כ"חירפון" כזה של זקנים, אבל אני זוכר שראיתי אותה מרימה את היד - כאילו רוצה לאחוז במשהו ולוחשת משהו עם השפתיים. הייתי מתיישב מולה ומדבר איתה...היא לא הייתה שומעת... הייתי קורא לה שוב, ואז היא הייתה "מתעוררת" ומסתכלת עליי... לא הייתי מבין מה היא בדיוק מנסה לעשות כשהיא חיפשה עם היד משהו למעלה... טוב, אלה דברים שכל אחד מאיתנו יבין באיזשהו שלב.

אני יכולה לספר לך

שאצל סבתא שלי ז"ל כשהיא כבר הגיעה למצבים כאלה, היא היתה קוראת לכולם בשמות של אחיה שמתו לפניה. את אבא שלי ז"ל היא זיהתה בשם אחר, של אח שלה. וכשאני חושבת על זה, זה דווקא לא מפחיד למות כשאתה יודע שבבוא העת תיפגש עם אותם אנשים יקרים לליבך שהלכו ממך.

GMjoy

New member
וואווווו הזכרת לי !!!!!!!!

גם סבתא שלי ז"ל קראה לכולם בשמות אחרים... נכון מאוד, אני זוכר את זה ...

למעלה