שאלה יש בסרט סוויני טוד אז הילד שמחזיר את ג'וני דפ באוניה.. אז... מי זה השחקן שמגלם אותו ?
B bzuya New member 6/4/09 #1 שאלה יש בסרט סוויני טוד אז הילד שמחזיר את ג'וני דפ באוניה.. אז... מי זה השחקן שמגלם אותו ?
T theEscapist New member 6/4/09 #2 הילד כבר לא כזה ילד, הוא בן 21../images/Emo9.gif ושמו הוא ג'יימי קמפבל בוואר Jamie Campbell Bower והשם שלו בסרט הוא אנתוני http://www.imdb.com/name/nm2570429/
הילד כבר לא כזה ילד, הוא בן 21../images/Emo9.gif ושמו הוא ג'יימי קמפבל בוואר Jamie Campbell Bower והשם שלו בסרט הוא אנתוני http://www.imdb.com/name/nm2570429/
A adi dion New member 6/4/09 #3 זה כזה מוזר שהוא בגילי >< מישהי פה אהבה אותו או שאני היחידה שכל הסרט צחקה עליו?
ב בוטן היסטרי New member 6/4/09 #4 את לא היחידה כשצפינו בסרט פשוט צחקנו עליו כל הזמן. אבל יש מישהי שאוהבת אותו.
T theEscapist New member 7/4/09 #5 זה רק בגלל שיש לה חולשה לבלונדינים... ורצוי עם שיער ארוך, אז בכלל אבל כל שאר הבנות בחדר (אני, לירן ועוד אחת) בילינו סרט שלם בלרדת עליו (ולרייר על ג'וני דפ )
זה רק בגלל שיש לה חולשה לבלונדינים... ורצוי עם שיער ארוך, אז בכלל אבל כל שאר הבנות בחדר (אני, לירן ועוד אחת) בילינו סרט שלם בלרדת עליו (ולרייר על ג'וני דפ )
S S H I F T Y New member 7/4/09 #6 זה בסדר, גם אני הסתלבטתי עליו ../images/Emo3.gif ואני בטוחה שלא חסרים עוד כמה
T tali44 New member 7/4/09 #9 הוא תמיד עיצבן אותי עם השיר "ג'ואנה"...../images/Emo69.gif אבל פסדר, נסלח לו. אבל מה שבטוח זה שמיכל סוגדת לו. ~בזאת אני גורמת לעצמי להיחסם בפורום הזה~
הוא תמיד עיצבן אותי עם השיר "ג'ואנה"...../images/Emo69.gif אבל פסדר, נסלח לו. אבל מה שבטוח זה שמיכל סוגדת לו. ~בזאת אני גורמת לעצמי להיחסם בפורום הזה~
A adi dion New member 7/4/09 #10 חחחחחח זה דווקא השיר האהוב עליי, אבל כמובן שהשיר המלא שגם ג'וני שר. שלא תטעו,זה לא אומר שאני אוהבת את אנתוני XD טלייי איך היה המפגש תפוז?
חחחחחח זה דווקא השיר האהוב עליי, אבל כמובן שהשיר המלא שגם ג'וני שר. שלא תטעו,זה לא אומר שאני אוהבת את אנתוני XD טלייי איך היה המפגש תפוז?
T tali44 New member 7/4/09 #12 היה ממש נחמד, אפרופו דמדומים... פגשתי שם את המנהלת של דמדומים, היא חמודה. הרוב היו שם מבוגרים, ושתיתי מלא קולה. (מוזמנת לראות תמונות בפייס)
היה ממש נחמד, אפרופו דמדומים... פגשתי שם את המנהלת של דמדומים, היא חמודה. הרוב היו שם מבוגרים, ושתיתי מלא קולה. (מוזמנת לראות תמונות בפייס)
S S H I F T Y New member 8/4/09 #14 חחח ת-א-כ-ל-ס! השיר על ג'ואנה עיצבן גם אותי. מזה מזה מזה הפלצנות הזאת שניה ראה אותה בחלון וכבר התאהב בה וכתב שיר. אח.... פשוט נורא
חחח ת-א-כ-ל-ס! השיר על ג'ואנה עיצבן גם אותי. מזה מזה מזה הפלצנות הזאת שניה ראה אותה בחלון וכבר התאהב בה וכתב שיר. אח.... פשוט נורא
O Oyster Girl New member 8/4/09 #16 עם מקל 8 מטר לא הייתי נוגעת בו ../images/Emo5.gif ../images/Emo54.gif
O Oyster Girl New member 8/4/09 #15 לא סובלת אותו../images/Emo6.gif ../images/Emo54.gif הוא היה כל כך מיותר בסרט [וגם כל כך מכוער ופתאטי ] ולמרות שמאד ניסיתי, פשוט לא הצלחתי לחבב אותו
לא סובלת אותו../images/Emo6.gif ../images/Emo54.gif הוא היה כל כך מיותר בסרט [וגם כל כך מכוער ופתאטי ] ולמרות שמאד ניסיתי, פשוט לא הצלחתי לחבב אותו
L LadySilkworm New member 10/4/09 #17 נמנמ, מה-10 דקות שראיתי מהסרט [עכשיו בטוח יסקלו אותי] הוא היה די בסדר. חווץ מהקטע שהוא שר לה למטה כזה, זה היה קצת אמ, TOO FAST?
נמנמ, מה-10 דקות שראיתי מהסרט [עכשיו בטוח יסקלו אותי] הוא היה די בסדר. חווץ מהקטע שהוא שר לה למטה כזה, זה היה קצת אמ, TOO FAST?
A adi dion New member 7/4/09 #11 אגב עוד משהו בקשר אליו- הוא הולך לשחק בסרט השני של דמדומים! אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות :| אבל אני חייבת להודות- באחת הכתבות על זה שהוא ישתתף שם, היתה לו תמונה שהוא נראה בה מה זה טוב! לא זיהיתי אותו בהתחלה הייתי בשוק שזה הוא!! אז אני רוצה להאמין שיהיה בסדר
אגב עוד משהו בקשר אליו- הוא הולך לשחק בסרט השני של דמדומים! אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות :| אבל אני חייבת להודות- באחת הכתבות על זה שהוא ישתתף שם, היתה לו תמונה שהוא נראה בה מה זה טוב! לא זיהיתי אותו בהתחלה הייתי בשוק שזה הוא!! אז אני רוצה להאמין שיהיה בסדר