שאלה

yael1000

New member
שאלה

בני בן ה-6 ילד היפראקטיבי עים בעיות התנהגות קשות ביותר עכשיו הוא אמור לעלות לכתה א אני גרה בבת ים ואת החומר עליו שלחו ל 5 בתי ספר ברושים=ת"א ארזים בראשלצ סביון ברמת גן עוד אחד בנס ציונה ועוד אחד בהרצליה באמת שאני מאד חוששת מה יהיה איתו אחרי שנה קשה מאד שהוא עבר עד שקיבל סייעת צמודה בג רגיל מה דעתכם בתודה מראש מיכל

דליה.ד

New member
שלום יעל וברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

איזו התמודדות קשה יש לך! אני מאוד מבינה אותך! האם בתי הספר האלה שציינת הם בתי ספר לחינוך מיוחד? האם הילד עבר ועדת השמה? איך באים לידי ביטוי הקשיים של בנך? כיצד הוא מתנהג? כתבת באופן כללי וקשה לי לתת תשובה מתאימה. אני מקווה שתוכלי לשתף אותנו. אני מאמינה שזה קצת יקל עלייך את המשא הזה. כולנו כאן בפורום מתמודדים עם קשיים, קשים יותר, קלים יותר, זה לא משנה. נוכל להציע לך אוזן קשבת, עצה וחיבוק...כשצריך!

yael1000

New member
תשובה

היי אכן הילד עבר ועדת השמה בה הוחלט על בית ספר מיוחד עים הפרעות התנהגויות הילד מטופל בריטלין ואני מה זה חוששת איך הוא יהיה בבית ספר מדובר על ילד שיש לו בעיה רצינית עים שינוים שמתפרץ בשניות השבוע יש לי שיחה עים יועצת מבית ספר סביון לכן הייתי רוצה חוות דעת למי שמכיר ויודע כל בתי הספר נורא רחוקים איך יהיה סדר יומי מעניין עיצות יתקבלו בשממחה מיכל

זהבה נ

New member
בתי הספר שהומלצו, הם לחינוך מיוחד

לתלמידים בעלי אינטילגנציה תקינה ובעיות בהתנהגות. היתה להם ועדת השמה, אחרת אסור היה להפנות אותם על פי החוק למסגרות הללו, רק ועדת השמה ממליצה על כך כידוע. אני ממליצה בעדיפות מאוד גבוהה, את בית ספר "ברושים", הוא אחד היותר מבוקשים היום, תלמידים רבים נוסעים לבית הספר שעה עד שעתיים כל יום ממרחקים, אבל זה שווה להם ולהורים, יש לתלמידים שם מלייה טיפולי מאוד מקיף ורחב, אני אישית ראיתי השנה כמה וכמה מקרים של תלמידים שם שעברו בחזרה לחינוך רגיל. הם עושים שם ממש עבודת קודש בבית הספר הזה, עומדת בראשו ד"ר דינה ורדי, אישיות מדהימה, ממש נשמה יתרה האישה הזו וגם הצוות המיומן שלה בבית הספר.

זהבה נ

New member
תמתיני עד שוועדת השיבוץ

תקבל תשובה. ואת יכולה גם להתקשר טלפונית לאחד מבתי הספר הללו ולבקש להפגש ןלהתרשם מבית הספר. אין טוב ממראה עיניים. התחילי מבתי הספר שנמצאים במחוז תל אביב, היות שאת בבת ים זה שייך למחוז תל אביב ויש לך קדימות בשיבוץ בתוך המחוז על פני כל מקום אחר ואם יש תלמיד מחוץ למחוז אז העדיפות בשיבוץ היא עבור בנך. 1 ברושים-רמת אביב 2 סביון- רמת גן 3 נתיב -הרצליה בקשי את כל הטלפונים במודיעין 144 והתחילי לקבוע פגישות בבתי הספר. ספרי לנו כאן מה החלטת ואיך התרשמת מהביקורים במסגרות הללו. הן אמורות להיות פעילות גם בימי החופש הגדול, אם מנסים לא לאפשר לך פגישה, עמדי על זכותך להפגש עם נציג בבית הספר בכדי לשמוע ולראות מקרוב את דרך עבודתם בבית הספר. בהצלחה

למעלה