שאלה....

שאלה....

מה באמת קורה אם אדם מתחיל לשתות דם ? זה פוגע בו ? זה מחזק אותו ? או שהוא יכול למות מזה ? ( מה קורה מבחינה ביולוגית - הקיבה " מעכלת " את הדם ? )

Silverfox™

New member
מבחינה ביולוגית

הקיבה יכולה לעכל את הדם בסופו של דבר הוא עשוי מחומרים שימושים :) אבל זה לא בריא לשתות דם של מישהוא אחר כשהוא לא נקי או מוכן לעירוי כי יש מצב שהדם חולה (איידס) או סרטן הדם או מחלות למיניהן ככה שלא ממומלץ לשתות דם של מישהוא אחר. כמובן כשאתה ערפד זה לא ממש מזיז לך בהתחשב בעובדה שאתה מחוסן מהכל. ואני בטוח ש Berethor ירחיב באופן משעשע אחרי

Silverfox™

New member
אחלה אז לפי התגובה האחרונה שלו

את תחזרי בדיוק בזמן שהפורום יחזור לחיים

Berethor

New member
יפה שאת משקיעה

את אלפית אז את במלא גם חייה לנצח. ככה שאנחנו מסודרים. לא צריך לחשוש העיקר שזה מפורט ומעניין(מקווה).

בדנתמ

New member
הבהרה...

סרטן זה לא מידבק, חבוב... אם אתה שותה דם של חולה סרטן, אתה לא תחטוף מזה סרטן. מה שכן, דם של חולה סרטן בטח מלא בכימיקלים של כימותרפיה שהם בעיקרון רעילים... מה שכן, עוד לא שמעתי על מחלה נגיפית או חיידקית שלא מידבקת דרך הדם. מעניין מה הפוליטיקאים שלנו לקחו שהם עדיין בריאים אחרי שהם מצצו את הדם למיליוני אזרחים...

Berethor

New member
לגלות לך את הסוד ?

רוב הפוליטיקאים הם ערפדים, אבל לא מהסוג שאוהבים. אז הם חסינים למחלות והפגנות כאשר הם שותים דם וכסף.

בדנתמ

New member
אם יש ספק, אין ספק...

אם ללכת ולשתות דם של אנשים, מעורר בך את השאלה, האם זה בטוח? זה אומר שכנראה יש סיבה טובה לחשש שלך... סתם משתיית דם בריא, אנשים לא נפגעים. אבל, ויש כאן אבל גדול מאוד: כמה אנשים את כבר מכירה שהם בריאים לגמרי? החל מזיהומים ויראליים ובקטריאליים לא נעימים שאת יכולה לחטוף מהדם שלהם, דרך רעלנים כאלה ואחרים שהם צרכו, וכלה במחלות מין, ויש הרבה כאלה לא נעימות גם חוץ מאיידס... ודם מתעכל. כשאת אוכלת סטייק עסיסי, איזה נוזלים את חושבת בדיוק שיש בו אם לא דם?

Berethor

New member
אני מצטרף לאזהרה

אל תנסו את זה בבית. ערפדים הם פאקינג אל מתים וחסינים לכל המחלות בעולם. אם תשתו דם מזוהם תקבלו הרעלה, תדבקו או תהפכו לזומבי. אני לא ממליץ לבני תמותה לשתות דם, אפילו לא בהסכמה. חוץ מזה לעזזל אתם לא צריכים דם, תכינו אוכל אנשים. ערפדים אמתיים לא שותים בשביל הכיף.

אבל אם הדם נקי ..

השאלה שלי היא יותר : האם שתיית דם של מישהו ( בריא ) אחר יכולה לתרום לבן אדם מאיזושהי בחינה , או שדווקא ההפך ...

Berethor

New member
אדם זה לא ערפד

את לא יכולה לקבל תזונה רק מדם, גם זומבי או איש זאב לצורך כך, אז את לא לבד. עד כמה שידוע לי לא רק שזה לא יוסיף זה גם יזיק, לא תקבלי מזה כלום, זה כמו לאכול דשא, למי שלא כבש או פרה וכו. ערפד זה דבר שקיים בטבע, יש זה אחד של עטלף ערפד שניזון רק מדם ומרגיש מצויין. את יכולה ללמוד מזה שגם יש מצב שערפדים קיימים, השאלה היא האם ואם גם כל המאפיינים שכולם אוהבים. נגיד מישהו ששותה דם ובלי כל הכוחות וחיי נצח זה לא שווה. אני לא מבין למה את שואלת, את רוצה לשתות דם ?, לערפדים פשוט אין בררה!

amb2

New member
איפה אפשר לקנות ערפד?

תמיד חשבתי שזו חיה מדהימה מהירה כמו סילון קיצר איפה קונים? צדים? מיחחננים להשיג אחד?

בדנתמ

New member
הנקודה היא...

שאין לך איך לדעת בוודאות שזה מישהו בריא. קודם כל, אם הבנאדם רוצה שתשתי לו את הדם, כנראה שמנטלית לפחות הוא לא הכי בריא...
ומעבר לנוזלים שבזה, אין בזה גם מי יודע כמה ערך תזונתי... הרי חומרי התזונה שמצויים בדם מצויים בו בריכוזים מאוד נמוכים ורק עוברים דרכו לאברי היעד. למשל, חלבונים... אם את רוצה חלבוים, תתמקדי בבשר עצמו (לא של בנאדם, זה לא חוקי
)

Berethor

New member
יש גם האומרים שבשר זה לא חוקי

אם רק הריכוז היה הבעיה, תמיד אפשר לשתות כמות כפולה.
MUHAHA!

בדנתמ

New member
מה זה משנה ש"יש האומרים"...

יש חוקים במדינת ישראל, והם מתייחסים באופן ברור מאוד לפגיעה בגוף האדם.

Berethor

New member
מה אתה אומר

ואם אני יגיד לך שאני לא משאיר סימנים או עדים ? לקחת את זה יותר מדיי קשה בדנתמ, נראה לך שהיא מסוגלת לנשך אנשים בלי הסכמה ? מה גם שזה לא בדיוק מדינת חוק, פוגעים פה באנשים בכל אופן אפשרי והחוקים הם בדיחה, אז תעשה לי טובה 'מר חוק'. החוק הכי אוניברסלי זה הכוח והיכולת שלך לשתמש בו למטרה הנכונה, רק טיפש סומך על החוק, ועוד בישראל.

בדנתמ

New member
חבוב...

עושה רושם שאתה סתם מנסה לעורר פרובוקציות איפה שהן לא קיימות... וויכוח בריא כשיש על מה זה בסדר גמור, אבל להפוך כל דבר שמישהו אומר לוויכוח זה כבר סיפור אחר...

Berethor

New member
אתה צודק לנוגע עליי

אבל עדיין ההתחסדות הזאת והערה על החוק פשוט לא רלוונטית. כמו שאמרתי היא לא הולכת לנשוך אף אחד ובטח לא בלי הסכמה, וגם החוקים והעונשים בישראל הם בדיחה, אבל זה כבר נושא אחר.

בדנתמ

New member
מה הקשר להתחסדות...

היא לא ערפד, והרצון של בני אדם, כבע"ח, להזין את עצמם מאברים או חלקי גוף של בני אדם אחרים הוא סטיה ביולוגית. ויש סיבה מאוד לוגית לזה שהאבולוציה שלנו הפכה את ההתנהגות הזאת לסטיה. מתוך המקום הזה, כל מדינה מתוקנת, ואפילו מדינות לא מתוקנות כמו ישראל, קבעו חוקים מאוד ברורים נגד פגיעות פיזיות באנשים אחרים. זה נוגד את המטרה הביולוגית שלנו כאן בעולם הזה והחברה לא צריכה לעודד את זה. עכשיו בנוגע לעניין של ההסכמה... בן אדם שמסכים לזה שבני אדם אחרים ישתו לו את הדם סתם לשם ההנאה, הוא בבירור אדם לא בריא בנפשו. אני לא אומר את זה כתיאור סובייקטיבי של הדעה שלי על אותו אדם, אלא כהסקת מסקנה שאדם הנוהג כך, הרי שמשהו בנפשו אינו בריא, ועליו לטפל בזה. אני, בתור אחד שלא אוהב דפוסי התנהגות הרסניים, מטומטמים ולא הגיוניים של בני אדם רבים, לא רוצה לעודד אנשים לנהוג בדרכים כאלה. האינטרס שלי, ושל האנושות, צריך להיות לדאוג לכך שכל בני האדם יתנהגו בצורה רציונלית ושתשיג את האינטרסים ארוכי הטווח שלנו כמין בע"ח. אם למישהו חסר אקשן בחיים, שיהיה פעלולן בקולנוע... כל דחף בריא ניתן לתעל למקומות מועילים, וכל דחף חולה צריך לדכא, כי בסופו של דבר הוא רע לאדם שמרגיש אותו ורע למין האנושי...

למעלה