מה הקשר להתחסדות...
היא לא ערפד, והרצון של בני אדם, כבע"ח, להזין את עצמם מאברים או חלקי גוף של בני אדם אחרים הוא סטיה ביולוגית. ויש סיבה מאוד לוגית לזה שהאבולוציה שלנו הפכה את ההתנהגות הזאת לסטיה. מתוך המקום הזה, כל מדינה מתוקנת, ואפילו מדינות לא מתוקנות כמו ישראל, קבעו חוקים מאוד ברורים נגד פגיעות פיזיות באנשים אחרים. זה נוגד את המטרה הביולוגית שלנו כאן בעולם הזה והחברה לא צריכה לעודד את זה. עכשיו בנוגע לעניין של ההסכמה... בן אדם שמסכים לזה שבני אדם אחרים ישתו לו את הדם סתם לשם ההנאה, הוא בבירור אדם לא בריא בנפשו. אני לא אומר את זה כתיאור סובייקטיבי של הדעה שלי על אותו אדם, אלא כהסקת מסקנה שאדם הנוהג כך, הרי שמשהו בנפשו אינו בריא, ועליו לטפל בזה. אני, בתור אחד שלא אוהב דפוסי התנהגות הרסניים, מטומטמים ולא הגיוניים של בני אדם רבים, לא רוצה לעודד אנשים לנהוג בדרכים כאלה. האינטרס שלי, ושל האנושות, צריך להיות לדאוג לכך שכל בני האדם יתנהגו בצורה רציונלית ושתשיג את האינטרסים ארוכי הטווח שלנו כמין בע"ח. אם למישהו חסר אקשן בחיים, שיהיה פעלולן בקולנוע... כל דחף בריא ניתן לתעל למקומות מועילים, וכל דחף חולה צריך לדכא, כי בסופו של דבר הוא רע לאדם שמרגיש אותו ורע למין האנושי...