שאלה

הלדין

New member
שאלה

האם ישנו הסבר לאי החיבה ההדדית בין הגמדים לאלפים בקריין? אם הבינותי נכונה, יש עוד יבשת בקריין. אם תניס והחבורה שלו ניצחו באנסלון, זה אומר שכוחות האופל הפסידו גם ביבשת ההיא או שהקרב שם הוא כלל לא קשור למה שקורה באנסלון, נכון? אם איני טועה, שם היבשת טילדאס. מעניין אם מישהו חיבר על טילדאס ספרות כלשהי...

ערפד1

New member
יש גם את ארגות היבשת אני חושב

בכל מקרה יש מקומות על העולם הם ניצחו במלחמה בעולם עצמו בקריין לא רק באנסלון שחצי נרחבה בכל מקרה ודרקונים יכולים לעבור מרחק רב מאוד בטיסה ארוכה ככה שאחרי הניצחונות הראשונים של צבא האור הטוב הם התפזרו

La Gamba

New member
כן, ישנה עוד יבשת ושמה

טאלטדאס, יש לה חתיכת היסטוריה לא קטנה (ולא ידועה), שאולי לסטרהאד יהיה זמן להסביר לכם עליה. היא יבשת נוספת שנוצרה למען משחקי התפקידים, אך לא נכתבו עליה המון סיפורים (אם בכלל). כדי להזכיר לכם, ארגות היא חלק מאנסאלון, ואריאקס למרבה הפלא לא שלט בקרין, אלא באנסאלון (זה מוזכר איפה שהוא ברשומות). ומגלים זאת כאשר מסבירים שהמלכה די מחבבת אותו, והדבר גורם למורת רוח לשרי הדרקונים ביבשות האחרות. ליבשת הזו ישנו פוטנציאל שלא נוצל, וכנראה שלא ינצלו אותו בקרוב.

הלדין

New member
תודה

הענקמונים בספר "דרקוני להבת הקיץ" הגיעו מטאלטדאס. אני אקרא להם בינתיים ענקמונים עד שמישהו יבהיר לי מה המינוח המדויק לבריות הללו. ידוע שקיימים בה משני-צורה על סמך המהגר שקיטיארה נתקלה בו. אפשר לאסוף רסיסים של מידע על היבשת מהטרילוגיות הרשמיות ומהספרות החיצונית אבל מי ירצה להשקיע בזה זמן?

למעלה