שאלה..

שאלה..

מממ היי,אני חדשה פה וקצת הסתבכתי.. קודם כל אביתר בנאי הוא אחד הזמרים האהובים עליי כמו על כולם פה,הבנאדם מלך:) ממ איך אני יכולה לראות לוח הופעות מלא ועדכני שלו?אני מתה שהוא יגיע כבר לב"ש
ומתי צפוי לצאת האלבום? תודה לעוזרים

מי יודע מתי יש הופעה בקרוב של אביתר ואיפה

מי יודע מתי יש הופעה בקרוב של אביתר ואיפה

2.4 מרתף10, חיפה

יום ה', 2.4, 22:00 ---------------------- אביתר בנאי "אותיות פורחות באויר" עם צאת הסינגל "אותיות פורחות באויר" לרדיו, ורגע לפני צאת האלבום "לילה כיום יאיר", עוצר אביתר בנאי למופע חד פעמי בפורמט מינימליסטי. במופע זה רוצה אביתר: "פשוט לנגן את השירים שלי, בשקט, לחזור למקום בו הכול התחיל במקור.." המופע יכלול שירים מכל האלבומים ושירים חדשים מהאלבום שבדרך. "כמו אבן כבדה, מונחת על אוצר, כדי להזיז אותה, אשיר לה מנגינה שקטה ואחכה.." שירה, פסנתר וגיטרה אקוסטית : אביתר בנאי www.eviatarbanai.co.il מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

brotos

New member
בקשר להופעה במרתף...

האמת שכבר ביררנו, אבל אני צריך לדעת סופית - באמת אי אפשר להזמין כרטיס מראש? נו, שוין, ואם כן- כמה זמן לדעתך כדאי להגיע לפני?

[עונה במקום איתי :)] באמת אי אפשר.

בתשע וחצי פתחית קופות, אני אישית ממליצה להיות שם בסביבות תשע ורבע כבר. ואם אתה לא יודע איך מגיעים למרתף אז תקח בחשבון עוד 10 דקות של בלאגן בדרכים...

brotos

New member
תודה

לאמר את האמת, אחרי ששמעתי שזה רק אביתר לבד שקלתי מחדש כי אני תמיד מעדיף להקה (ועוד עם אמיר צורף המצויין...), אבל אז חשבתי שוב ונראה לי שאסע. לראות ככה את אביתר יכול להיות מעניין, שלא לומר מסססעיר.

מססססססעיר ביותר!

גם נראה לי, באמת ואני מרגישה מסיונרית מטעם המרתף בכל פעם מחדש, שהולך להיות קסום פשוט כי זה המקום והבנאדם ביחד וזה יוצא בווווווווווווווום של קסם אני יודעת שאני אצטער אם אני אפסיד [אז מזל שאני לא אפסיד P:]

TEENAGER1

New member
כאמור, במרתף ב-2.4, ובמעבדה ב-14.5

אלו ההופעות היחידות בזמן הקרוב. על ההופעה במרתף יש פירוט בהודעה מעליי, ואילו ההופעה במעבדה תהיה הופעת להקה. לא יתקיימו הופעות בתקופה שבין פסח לל"ג בעומר (16.4-12.5).

TEENAGER1

New member
4.2 במרתף10 בחיפה, 14.5 במעבדה בירושלים

והאלבום מתוכנן ליוני, כפי שכתוב אי שם בראש הפורום. ברוכה הבאה

למעלה