שאלה

punk223

New member
מה הביגדיל?

דרך אגב אני עוד מעט בין 16. לפני שהתחלתי להתאמן הייתי בכלל 181 ושקלתי 58. כל החברים שלי גם בערך בגובה שלי ושוקלים בערך ככה (חוץ מהשמנים, שטוענים שהם "מנופחים"). אני לא מטעלף ואני לא יודע איך הגעתם לזה. אז למישהו יש משהו בשבילי?

punk223

New member
שאלה

אני חדש בפורום. אני 183 ושוקל 65. התאמנתי במכון כושר והתחזקתי והתחטבתי אבל אני רוצה להתנפח ולעלות במשקל. עכשיו פרשתי מהמכון ואני רוצה לעשות מיני-מכון בבית, בעזרת משקולות ועבודה של משקל חופשי. מישהו יכול אולי לתת לי עצה של תוכנית אימון (לניפוח) ועצה לתזונה נכונה? תודה מראש.

The Messiah

New member
שתהיה בריא...

אני 183 ושוקל 11 קילו יותר ממך... אתה לא מתעלף ודברים כאלה לפעמים?

sowhatt

New member
מה הקשר להתעלפות וזה?

אני 182 ושוקל 68. אז? אז אתה מנופח יותר ממנו. [וממני]

The Messiah

New member
סתם שחשבתי...

ואני לא מנופח בכלל,לא יודע איך זה...דפקא החזקתי מעצמי די שחיף מסתבר שטעיתי... סתם חשבתי...כי בן דוד שלי מתעלף לרוב וחשבתי שזה כי הוא רזה...

sowhatt

New member
זה ממש לא קשור.

מעולם לא היו לי סחרחורות, או תחושת התעלפות ואני די רזה. ואגב אם אתה שוקל 76 ק"ג כמו שאמרת ואתה לא מנופח, אז יש לך בעיה רצינית אחי. אני רק חושב על עצמי איך זה להיות עם עוד 7-8 קילו [אני שוקל 68-69] וזה יכול להיות מבנה גוף פצצה. ראיתי מה 3 ק"ג שהעלתי מאז שהתחלתי להתאמן יכולים לעשות... אז עוד 7-8 ק"ג כאלה זה יהיה פצצה. ממש אין לך מה להחזיק מעצמך ´שחיף´.

sowhatt

New member
מה אני לא אתן כדי

להעלות במשקל עד ל76 ק"ג, שתהיה לי בריא אחי. יש לך אחוזי שומן גבוהים? איך אתה לא מנופח בכזה משקל?

The Messiah

New member
ממש לא שמן...

יש לי כתפיים ממש ממש רחבות אז אולי זה זה ובאמת זה לא רק אני ,חברה שלי לשעבר גם הייתה אומרת שאני שחיף אני תמיד חשבתי שאני צריך לשאוף ככה לאיזה 90+ לא יודע אם יש לי אחוזי שומן גבוהים אף פעם לא מדדתי איך מודדים בזול ופשוט?

sowhatt

New member
אתה ממש לא שחיף

ואתה ממש לא צריך לשאוף ל90+ לדעתי אין מצב שהכל אצלך שרירים.

תוכנית לבית

התוכנית מורכבת משני אימונים, מומלץ לבצע אותם 3-4 פעמים בשבוע: אימון A רגליים: סקווט עם משקולת יד מכרעים עם משקולות יד הרמת עקב בעמידה כנגד משקולות יד חזה: FLYS שכיבות שמיכה (עד כשלון) לחיצת כתף בשכיבה כנגד משקולות יד יד קדמית: בישיבה כפיפת מרפק כנגד משקולות יד בעמידה כפיפת מרפק כנגד משקולות יד אימון B גב: מתח Pull Over בשכיבה כנגד משקולות יד בהטיית גוף חתירה כנגד משקולת יד (יד יד) כתפיים: לחיצת כתף בישיבה כנגד משקולות יד הרחקת כתף בעמידה כנגד משקולות יד יד אחורית: בישיבה פשיטת מרפק כנגד משקולת יד (יד יד) בשכיבה פשיטת מרפק כנגד משקולת יד כל תרגיל 3 סטים, 12 חזרות, 60 שניות מנוחה בין הסטים הקפד על חימום כללי וספציפי שלב בין האימונים תרגילי בטן בצע אימונים אירובים (ריצה, אופניים, שחיה וכו´) הקפד על התנגדות מתאימה (משקולות מתאימות) בהצלחה

punk223

New member
רמי...

תודה רבה אך יש לי עוד מספר שאלות: 1. תוכל בבקשה לפרט יותר על התרגילים, כי לא ממש הבנתי. 2. כאשר התאמנתי במכון עשיתי 4 סטים של 10 חזרות. מה ההבדל בין זה ל3 סטים ו 12 חזרות? 3. כיצד אני יכול לבדוק אחוזי שומן בבית? 4. מהפעילויות הארוביות שציינת מה הכי מומלץ ובאיזה כמות\זמן? תודה מראש.

עוד

1. מה בדיוק לא הבנת ? 2. אין הבדל משמעותי, בעיקר גירוי אחר לשריר 3. בבית אתה לא יכול לבדוק, כנס להודעות האחרונות יש שם קישור שלי בנושא 4. תתחיל בריצה של 20 דקות בקצב של 70 אחוז מהיכולת שלך, 3 פעמים בשבוע בהצלחה

punk223

New member
עוד...

לא הבנתי מה זה לחיצת כתפיים. ומה יותר טוב, 4 או 3 סטים? ומה עם שחייה? האם זה יותר טוב מריצה או שזה מפתח שרירים שונים?

sowhatt

New member
**שאלה** רמי

מה ההבדל בין כפיפת מרפק בעמידה ובישיבה? יש עבודה שונה על השרירים? ואם לא, אז זה בעצם כמו לשבת ולעשות 6 סטים או לעמוד ולעשות 6 סטים... לא?

למעלה