שאלה מה השמות של השחקנים הראשיים בסדרה, מי הוא בעצם מי? אני מעריצה חדשה.
ל לינה18 New member 17/3/09 #1 שאלה מה השמות של השחקנים הראשיים בסדרה, מי הוא בעצם מי? אני מעריצה חדשה.
L LaDy RoCk 8D New member 17/3/09 #2 ../images/Emo219.gif../images/Emo26.gif ג'נסן אקלס - זה עם השיער הקצר יותר. ג'ארד פדלקי - זה עם השיער הארוך יותר שתיהם שחקנים:] רוב הסרטים והסדרות שהם משחקים זה אימה לפי מה שאני יודעת כי אני לא יודעת הרבה ><"
../images/Emo219.gif../images/Emo26.gif ג'נסן אקלס - זה עם השיער הקצר יותר. ג'ארד פדלקי - זה עם השיער הארוך יותר שתיהם שחקנים:] רוב הסרטים והסדרות שהם משחקים זה אימה לפי מה שאני יודעת כי אני לא יודעת הרבה ><"
D darklighter New member 17/3/09 #3 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif יפה לך להצטרף ביום הולדת שלי! ולשאלתך... מימין ג'נסן אקלס, משמאל ג'ארד פדלקי...
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif יפה לך להצטרף ביום הולדת שלי! ולשאלתך... מימין ג'נסן אקלס, משמאל ג'ארד פדלקי...
D darklighter New member 17/3/09 #5 תודה../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif לא פתחתם לי שרשור ביצ'ס! XDDDD
D darklighter New member 18/3/09 #7 אה אוקיי, מכירה את זהXD../images/Emo190.gif לא התכוונתי להיות תוקפנית, התרגלתי לקרוא לכולם BITCH חחח...זה גם מושפע מעל טבעי וגם מכל מיני אנשים שאני מדברת איתםXD
אה אוקיי, מכירה את זהXD../images/Emo190.gif לא התכוונתי להיות תוקפנית, התרגלתי לקרוא לכולם BITCH חחח...זה גם מושפע מעל טבעי וגם מכל מיני אנשים שאני מדברת איתםXD