שאלה

Mashaz

New member
שאלה

שלום אני בן 17 ואני מתנדב במשא"ז, עכשיו הגיע החופש וממש אין לי מה לעשות בבית, אני לא טיפוס של "להסתובב עם חברים ולבלות,ים וכל השאר" :) הייתי רוצה להעביר את החופש, את רובו בהתנדבות. אבל מה שמפריע לי זה ההגבלה ל 4 פעמים בחודש לבני נוער, אני לא רואה את עצמי מועיל ממש בהתנדבות פעם בשבוע.. רציתי לברר האם יש דרך לקבל אישור, או האם מותר בכלל להתנדב כל יום בבסיס, כי זה מה שאני באמת רוצה לעשות. תודה רבה.

alexfu

New member
תדבר עם המפקד/ת בסיס שלך

לא תמיד הגבלה רלוונטית

or_k

New member
לאאאאאאא

הנוהל 4 שעות זה בלימודים! בחופש יש נוהל אחר. אבל עדיין לא לשבת כל יום בבסיס. תצא לבלות עד שיש חופש גדול אחד בשנה!

שלום30

New member
מה הסיבה להגבלת פעילות מתנדב ל 4 פע

ל 4 פעמים בחודש יש מי שיודע את הסיבה להגבלה ?

Deathatred

New member
הסיבה היא כדלקמן

הרבה הורים התלוננו שהבן שלהם מבלה יותר מידי זמן במשא"ז ומזניח את הלימודים שלו. אצלנו הבהירו לכולם בטקס השבעה שהלימודים באים קודם ושהם רוצים שנתנדב אך לא על חשבון הלימודים ושהתתנדבות תחמיץ את המטרה שלה עם בעקבותיה המתנדב יתדרדר בלימודיו. בזה הם צודקים.

Deathatred

New member
תתנדב כמה שאתה רוצה

בד"כ, אף אחד לא מקפיד על הנוהל הזה... אלא אם הורים מתלוננים. בקשר לקבלת האישור, יש לי תחושה חזקה שתצטרך להביא גם את אישור ההורים לעניין.

Mashaz

New member
אז רגע

רק זאת הבעיה? חשבתי שיש נוהל או הוראה שאסור לקטינים להתנדב או משהו כזה... כי יש מתנדב אחד איתי שעדיין לא בן 18 והוא מתנדב כל יום.. כבר שנה.

רועי ב

New member
אחי הכל שטיות

אני נותן היום בערב פעם שלישית השבוע יצא לא החודש איזה 10-12 פעמים

Mashaz

New member
הנה מצאתי באתר השמטרה

רשום פה שאפשר להתנדב עם 8 פעמים במהלך חופשת הקיץ, שזה יוצא רק 16 בכל החופש.. זה נראה לכם רציני? 16 פעמים מתוך 60 יום?

or_k

New member
אבל אף אחד לא מתייחס ברצינות לנוהל

הזה, כמו שלא מתייחסים לנוהל של 4 פעיליות בחודש בזמן הלימודים. ככה שתוכל להתנדב יותר.

שוטר82

New member
בן 17 לשאלתך

שלום לך -לפי דעתי אתה יכול יותר מ4 שעות בחודש -אני מיתנדב בראשון כול השבוע דופק שעות בלי הגבלה ומביא תפיסות לפי דעתי לך למב"ס שלך ותתיעץ איתו בוא בטח יסכים לעזור לך יום טוב לך רועי

למעלה