שאלה

חן ב7

New member
שאלה

אם עמיר הוא האמן הכי מקורי שיש בארץ(זה פשוט),איך זה שקהל המעריצים שלו(אני בכללם,כמובן)הוא נמוך באופן משמעותי מהפלצנים הממוסחרים כגון אייל גולן (שאגב קולו מעולה) והדומים לו? העם היהודי מעדיף שירים שאין בהם ממש תוכן,העיקר שהמוזיקה קצבית והזמר או האמן יעשו מה שב"טרנד",או שאני משוגע!?

חן ב7

New member
אני מתכוון

שהרוב מעדיף כל הזמן לשמוע על אהבות,בגידות,אכזבות ללא תקוות ועוד... או על אהבת אחים,עזרה לאחר,לאהוב את אלוהים ולהיות קצת אנושיים כלפי השונים מאתנו (כמובן היהודים,בטח שלא ל"אויב")!

לא יצא לי לחשוב על זה הרבה

אבל אתה כן צודק. לא שהקהל מעריצים של עמיר קטן פשוט שלהם גדול יותר. מוזרה התופעה בכל אופן.

אבל אני מניח שאם לעמיר

הייתה אישה דוגמנית והוא היה עושה סרט בטלוויזיה על חיי הנישואים שבהם הוא לא מאושר והיה מדמה את אישתו לסטיק ואומר שהוא רוצה פרוסה עם שוקולד הקהל שלו היה גם גדל בעוד כמה אנשים.

חן ב7

New member
זה עיקר הבעיה,אחי

ככל שחודרים לפרטיות הלא כ"כ מושלמת של ה"אמן" כך גדלה ההערצה כלפיו,לא מוזר? העם היהודי כזה דפוק?

aviv106

New member
תבין

לעמיר לא אכפת הכסף זאת אומרת שכן אכפת אבל הוא לא מתעסק במוזיקה בגלל הכסף כמו הרבה מי שעושה פרסומות בטללוזיהלהורדת השיר שלי שלחו תמילה מקודשת למספר .... עמיר רוצה להעביר תאומנות שלו לקהל וזהו ואחרי כל זה בא הכסף.. הוא יכול להיות מיליונר בדקה עם האיכויות שלו

חן ב7

New member
לא הבנת את הבעיה

אנ'לא נכנס לכיס של עמיר,הפך,לדעתי הוא האמן שהכי מגיע לו,הבעיה היא הקהל(רובו) שמעדיפים לשמוע הרבה זבל ולא מוזיקה אמיתית!

rumeio

New member
"ואמרת לו שהוא מיוחד הוא אוהב שאת משקרת"

התשובה נמצאת בהכל עד לכאן. והמשפט הזה בפשטות בא להגיד לנו שאנו מיוחדים כי אנו אוהבים מוזיקה מסחרית ושקרית (ראה ערך גל"צ)

קסם42

New member
לדעתי אתה טועה

לדעתי אנחנו, וכשאני אומר "אנחנו" אני מתכוון לאוהבי עמיר בניון, אנו המיוחדים מפני שאנחנו אוהבים את המוזיקה המאוד מיוחדת של עמיר שהוא יוצר ומלחין ענק שכותב מהנשמה ומוציא כל מילה ומילה מהלב ולא הממוסחרת והפשוטה. אלה שאוהבים את המוזקיה הממוסחרת הם ממש לא מיוחדים כי הרי הרוב אוהבים את סוג המוזיקה הזאת ולא הבאמת מיוחדת והיפה כמו של עמיר ודומיו. זאת דעתי, אשמח אם תתקן אותי.

rumeio

New member
הסבר...

השימוש במילה מיוחד הוא ציני לכן הוא אומר "ואמרת לו שהוא מיוחד הוא אוהב שאת מ-ש-ק-ר-ת!. אם הוא לא היה אומר משקרת זה יכל להיות נכון מה שאתה אומר. זאת אמירה שאומרת לאנשים שלא אוהבים כנות שהם מיוחדים כי הם לא אוהבים אותה

leka27

New member
לדעתי

יש לזה כלמיני סיבות, אחת מהן היא שהדור שלנו הוא "דור האינטרנט"- התרגלנו לקבל הכל מהר, בלחיצת כפתור יש לנו הכל. ולכן אנחנו מחפשים את הדרך הקלה והמהירה להשיג כל דבר, העיקר שתהיה לזה עטיפה יפה מבחוץ, התוכן לא ממש משנה. זה בא לידי ביטוי באוכל- ג'אנקפוד, ב"תרבות"-סרטים, ריאלטי וגם במוזיקה- אנחנו מעדיפים אותה נעימה לאוזן, קצב טוב, קלילה ונחמדה. התגובה הראשונית לכל מה שיש לו קצת תוכן היא- "עזוב על תהיה כבד". המוזיקה של עמיר היא קצת (הרבה) יותר עמוקה, מורכבת, לא תמיד קליטה משמיעה ראשונה וזה מחייב אותך לשבת ולהקשיב למוזיקה. והכי "גרוע" זה שהיא מוזיקה שמתעסקת בדברים אמיתיים שמפרעים לנו "לזרום". לפי מה שנראה לי יש בשנים האחרונות יותר התחברות למוזיקה של עמיר ובכלל יש חיפוש של מוזיקה טובה ואיכותית יותר. שבוע טוב!

למעלה