שאלה

ShiVeee

New member
שאלה

כדורי אנרגיה - למה הם טובים... האם הם לוקחים חלק פעיל בכישופיכם? האם הם דרך לתירגול תיעול אנרגיות? או שהם פשוט דרך להטריד את החתולים שלכם?(
) תנו דוגמאות בבקשה.. דביל

SaberTooth

New member
כדורי אנרגיה....

באמת שאין להם תועלת, הם סתם תרגיל לתיעול אנרגיות.

Rutterkin

New member
זה לא נכון

יש להם המון שימושים. האמת שהם מאוד יעילים בהקסים וקללות אבל רצוי שאני לא אתאר זאת.

holy_sheep

New member
מנסיון...

ביום הראשון שהמורים הדגולים שלי (שנטשו אותי לאחרונה) למדו אותי לראות הילות, לתעל אנרגיות וליצור כדורי אנרגיה הלכנו למסיבת ערסים (היה לנו משעמם, ולהם היתה מוסיקה). כמה ערסים (למרות שאני נגד הכללות, אני משתמשת במושג הזה כדי להעביר לכם מצב ברמה התקשורתית) עצבנו את החברים שלי, וכדי להרחיק אותם (אחרי שהם לא הקשיבו לנו) פשוט רכזנו כדורי אנרגיות וזרקנו עליהם (כמו כדורי שלג). כשהמורים שלי אחדו כדור אחד אחד הבחורים (הרעים יותר) נפל (ולכל הספקנים: אדם שרוקד והרבה פעמים לא בשליטה על הגוף שלו הרבה יותר קל ואפשרי להפיל). כך שהצלחנו לגרש אותם ( את רובם, לאחר מאמצים משותפים). אבל אני מניחה שאפשר להשתמש בכדורי אנרגיות גם לריפוי וכו´.... כבשה קדושה

L e s t a t

New member
למה לא?

בגלל שרוב באי הפורום הם מהסוגדים של המשפט-An it harm none do what thou wilt או מאמיני חוק השלוש למינהם? כדורי אנרגיה הם דרך טובה לרכז אנרגיה (כל אנרגיה, החל בריפוי וכלה בהרס) ולשלחה.

adam_a

New member
ישנה אמונה

שכל אנרגיה שאתה שולח ליקום תחזור אליך... הדעה הרווחת היא שאותה אנרגיה תחזור אליך פי 3 (X3). לדוגמה... קיללת מישהו בשנה של אסונות... הדבר יחזור אליך בצורה של 3 שנים כאלו (סתם דוגמה). אך גם ההפך... תברך אדם בשנה של פוריות והצלחה והדבר יחזור אליך... אדם

למעלה