שאלה

Poopon

New member
שאלה

איזה אופציות בדיוק אני צריכה להגדיר ב-settings כדי שהקבצים שאני מורידה יתקבלו אוטומטית, בלי צורך באישור ידני שלי? אני בערוץ מסויים במירק, בגלל "פרוייקט" הורדות אובססיבי של 48 קבצי AVI שיש אך ורק באותו ערוץ, וכבר שבועיים אני לא ישנה כמו בן אדם כי אני צריכה להיות ליד המחשב תמיד כשמגיע קובץ, כדי לאשר אותו. הנה פירוט של האופציות שסימנתי (וזה בכל זאת לא עוזר): ב-DCC כתבתי "auto-get file" וכתבתי רשימה של trusted, בצורה של nick!*@* (כי אני לא יודעת מה היוזר וההוסט המדוייקים שלהם). בהגדרות של Folders סימנתי ב-DCC Ignore את האפשרות "ignore all except" וברשימה הנפתחת השארתי רק *.AVI ו- *.WMA (שאלה הקבצים היחידים שאני מורידה). וזהו. בקיצור - זה לא עובד. עדיין בכל פעם שמגיע קובץ הוא מקפיץ הודעה ואני צריכה לאשר ידנית כדי לקבל. מה עוד צריך לעשות???? תודה רבה מאוד מראש על תשובה (עוד כמה לילות כאלה ומפטרים אותי)
 

דור(2?)

New member
שני דברים:

1 - את לא צריכה את רשימת הtrusted. תדאגי שהתיבה של Limit to trusted users only, שנמצאת בדיאלוג של הטרסטד, לא תהיה מסומנת. 2 - תבדקי בDcc Ignore, שהתיבה של Turn Back Ignore On In: גם לא תהיה מסומנת.
 

havlaz

New member
המשך הפתרון

נסי לא להשתמש ברשימת ה trusted אלה לבטוח בכולם כדי שנתחיל לגלות איפה טעית בהגדרות
 

Poopon

New member
תודה על התשובות

מצאתי בסוף מה הבעיה באתר FAQ של איזה ערוץ סימפטי (לא זה שאני נמצאת בו... duh) - מסתבר שהייתי צריכה גם "לכבות" את האפשרות של "Show DCC Send warning" ב- DCC-Options. זה עשה את זה בסופו של דבר. ושוב, תודה על התשובות המהירות.
 
למעלה