שאלה

שאלה

זה בטח מפגר לשאול אבל זה ממש מעניין אותי.. יש שחקניות שבסדרה שהן לסביות? מי כן מי לא?

vitekriver

New member
זאת שאלה די שכיחה בפורום

אבל נענה שוב :) בט - ג'ניפר בילס -סטרייטית טינה - לורל הולומן - דו לפי טענתה (למרות שאם תשאלי אותי לדעתי היא סטרייטית..בכל זאת נשואה +2 לבעל חתיך חתיך) שיין - קת'רין מוניג - מסרבת להתייחס לנושא לדעתי היא לסבית ג'ני - מיה קירשנר - דו אליס - ליישה היילי - לסבית דיינה - ארין דניאלס - סטרייטית כרמן - שרה שאהי - סטרייטית קיט - פאם גריר - סטרייטית הלנה פיבודי - רייצ'ל שלי- סטרייטית גם זאתי שמגלמת את מקס או מוירה לסבית במציאות אם טעיתי בטח מהר יתקנו אותי אז סליחה

תודה שענית לי:))

זה רק מוכיח כמה הן משחקות מעולות וכמה הן אמינות ברמות!! (למרות שהייתה לי תחושה שבט סטרייטית ואין קשר למשחק המדהים שלה)

shir249

Member
חח כשגיליתי שג'ניפר בילס סטרייטית כמה בכיתי..

עד היום בעצם אני בוכה עליה כי היא באמת אישה שקרובה לשלמות לפי דעתי, מכל הבחינות. יש לבעלה כל כך הרבה מזל שהוא זכה בה.. אגב, מפתיע אותי שלורל הולומן אומרת שהיא דו! היא נראית הכי סטרייטית בעולם.. לא מאמינה לה LOL

vitekriver

New member
חחחחחחחחחחחח

אני גם חושבת שהיא האשה השניה הכי מושלמת בעולם (קודם אחותי) מכל בחינה היא שלמות לורל הולומן יכולה להגיד דו מפה ועד אילת אני לא מאמינה לה למרות כשהיא מגלמת את טינה וליד ג'ניפר כשהם מגלמות זוג היא די אמינה אבל בכללי אין מצב בעולם

shir249

Member
היא אמינה כי היא שחקנית

וזה התפקיד שלה. בכלל, אני חושבת שמהבחינה הזאת כל השחקניות של הסדרה עושות עבודה מדהימה ואמינה, עובדה שהן גורמות לי לבכות :)

vitekriver

New member
המשחק של כולן פשוט אמין בצורה מדהימה

כולן בוכות פה מהסדרה חחח

vitekriver

New member
מה אני אעשה זאת סדרה מרגשת

ולא צריך הרבה בשביל לגרום לי לבכות

vitekriver

New member
אני גם מנסה אבל לא הולך לי

אף אחד לא ממש מאמין לי וקשה גם להעמיד פנים כי אני רואה תסדרה עם אחותי וחבר שלי אז הם מכירים אותי טוב מאוד

t i t i13

New member
חח גם בלי קשר לסדרה

אני משחקת אותה קשוחה כל הזמן אבל רק משהו קטן נוגע לי בלב אני בוכה כמו ילדה קטנה חח צריכה לשפר את זה דחוף אני בוכה ממש בקלות XD

t i t i13

New member
חח זה בטח ממש חריג בגלל שאני לסבית לא? ../images/Emo6.gif

<נראה לי פעם ראשונה בחיים כתבתי לסבית ולא לס' חח>

vitekriver

New member
זה בכלל לא חריג

הבעיה של אנשים זה שכולם מפוצצים בסטיגמות לסבית קשורה בת רכרוכית בחורים אסור להם לבכות אגב למה הקיצור? מפחדת מהמילה?

t i t i13

New member
לא יודעת אם זה קטע של פחד

זה נראה לי יותר קטע פסיכלוגי כזה חחח לחץ מהמילה הזאת..אנערף חח ואת אומרת לי על סטיגמות...את אמרת "איזה בחורה"

vitekriver

New member
אני גם אשמה בסיפור ואת יודעת

השם של הסדרה the l word השימוש בצירוף המילים "the L word" (בתרגום: מילת הל'), כדי להימנע מלהגיד את המילה לסבית, תועד לראשונה בשנת 1981 במחזה My Blue Heaven, על ידי המחזאית הלסבית ג'יין צ'מברס, כשאר אחת הדמויות במחזה גמגמה: "את באמת...? מילת הל'? אלוהי אלוהים, מעולם לא פגשתי אחת כזאת בעבר". זה ציטוט מויקיפדיה פתאום נזכרתי בזה

למעלה