שאלה האם אצלכם בקיבוץ יש הרבה גירושים?
ד דוידה5 New member 16/11/08 #21 גירושים זה באופנה.. אני כבר מתפלאה לשמוע על זוגות שלא מתגרשים ובאמת קשה לי להבין איך אפשר לשמור על קשר יציב לאורך זמן. בקושי עם עצמי אני מסתדרת ושלמה אז עוד מישהו? לא קל.
גירושים זה באופנה.. אני כבר מתפלאה לשמוע על זוגות שלא מתגרשים ובאמת קשה לי להבין איך אפשר לשמור על קשר יציב לאורך זמן. בקושי עם עצמי אני מסתדרת ושלמה אז עוד מישהו? לא קל.
M moranka New member 13/11/08 #4 יש לי שאלה יותר טובה: האם יש לכם בקיבוץ גירושים שקרו בעבקבות סיפורים עסיסיים?? (עפרי- כבר הסגרת את עצמך)
יש לי שאלה יותר טובה: האם יש לכם בקיבוץ גירושים שקרו בעבקבות סיפורים עסיסיים?? (עפרי- כבר הסגרת את עצמך)
ג גמדונת קיבוצניקית New member 13/11/08 #5 האמת שזוגות תמיד מתגרשים כמה חודשים אחרי שמגיעה מאסה של אנשים חדשים(אחרי שבאו בית ראשון במולדת מדרום אמריקה למשל ) ומיד אחר כך נוצרים זוגות חדשים... צריך לראות מה יקרה עכשיו עם הקבוצה של האנתרופוסופים..
האמת שזוגות תמיד מתגרשים כמה חודשים אחרי שמגיעה מאסה של אנשים חדשים(אחרי שבאו בית ראשון במולדת מדרום אמריקה למשל ) ומיד אחר כך נוצרים זוגות חדשים... צריך לראות מה יקרה עכשיו עם הקבוצה של האנתרופוסופים..
א א שיין מיידעלע New member 13/11/08 #6 זה אומר שאת מעוניינת לשמוע סיפורים עסיסיים? אוי! יש משהו שאני רוצה לשאול אותך כבר שלושה שבועות ואני שוכחת.
זה אומר שאת מעוניינת לשמוע סיפורים עסיסיים? אוי! יש משהו שאני רוצה לשאול אותך כבר שלושה שבועות ואני שוכחת.
א א שיין מיידעלע New member 14/11/08 #11 מה מסרים עכשיו? אתפוס אותך כבר במסנ אין לי חשקים לפורמליות של מסרים וזה גם לא משהו מהותי מאוד, סתם בא לי צחוק טוב.
מה מסרים עכשיו? אתפוס אותך כבר במסנ אין לי חשקים לפורמליות של מסרים וזה גם לא משהו מהותי מאוד, סתם בא לי צחוק טוב.
M MsUnderstood New member 15/11/08 #19 את לא נותנת כמו כל הקיבוצניקיות../images/Emo3.gif אגב,הפופים שלך עוד מחכים לך...
M moranka New member 16/11/08 #20 הם יכולים להיות במרפסת? יאללה דנה תתרמי אותם. יש אנשים שזקוקים להם יותר ממני