שאלה.

Good Mourning

New member
שאלה.

אני רוצה לקנות נגן עם נפח גדול. עד כה שקלתי לקנות אייפוד 160GB, אבל שמעתי שישנם נגנים עם נפח גדול יותר, ושהם טובים יותר. אתם מכירים כאלה? האם אכן כדאי לקנות אותם, ולא אייפוד?

or121210

New member
יש איזה ארכוס עם 250GB

אבל הוא מותאם לוידיאו (מה שאומר, מסך גדול מאוד), ולא נראה לי שהוא זמין בארץ. אתה מעוניין בוידיאו? או בעיקר מוזיקה?

יאיר B

New member
גם איפוד כבר אין 160GB, זה הדור הקודם.

הדור החדש הוא 120GB. נגנים גדולים, כמו שאור אמר, יש לארכוס. הם גדולים גם פיזית ויקרים. היעוד שלהם הוא לוידיאו (בחו"ל יש להם איזה דגם עם 320GB אפילו). הארכוסים טובים בהרבה מאשר האיפוד בנושא הוידיאו. בנושא המוזיקה אני לא בטוח.

1חרטטן

New member
אפשר להתעניין ולשאול

למה את צריכה יותר מ120 ג'יגה של שירים?

or121210

New member
גם אני לא מבין אנשים כאלה

אבל אני מכיר כמה. רובם מטיילים לא מעט מסביב לעולם. ואז לקלאסיק יש שלוש בעיות: 1. חייבים לעבוד עם אייטונס, לא בטוח שיש אייטונס באיזה מחשב מסכן בהודו. 2. דיסקשיח. בכל זאת זה טיולים טיולים. 3. אין LINE-IN (חיסרון אם מעבירים שירים ישירות מדיסק או מנגן)

b0redavid

New member
לי יש מעל ל 2000 דיסקים

לא כולל תקליטים, אז תעשה את החשבון + את איכות ה RIP - אין כזה דבר "יותר מידי מקום"

or121210

New member
../images/Emo207.gif איזו תוכנה עושה את ה-RIP הכי מהיר

בעברית? (עדיף שתתמוך ב-OGG)

b0redavid

New member
עברית לא יודע... אני משתמש בגרסה ישנה של

MusicMatch Jukebox היום אני אדעכן לגרסה 10, מקווה לטוב

יאיר B

New member
המהירות תלוייה באיכות הקידוד

ב-MP3 הכי טוב זה מקודד שנרקרא LAME (קוד פתוח, נחשב למקצועי ביותר). ל-Ogg יש את המקודד שהפרוייקט הוציא. אני חושב שכדאי למצוא תוכנה אחת שמקודדת לכל הפרמטרים (בגלל הנוחות). כמו למשל התוכנה שבאה עם נגנים של איאודיו.

or121210

New member
כוונתי היא שהיא לא ממירה MP3TAG בעברית

ואז אחרי ה-RIP צריך לשכתב הכל מחדש

יאיר B

New member
RIP בעברית ל-MP3 אפשר לעשות עם

מדיה פלייר של חלונות (השאלה היא אם זה עובד כאשר ממשק המשתמש הוא באנגלית, לא בדקתי כי הממשק אצל אחותי בעברית). Ogg עד כמה שאני יודע היא לא מכירה. אולי יש פלאגאין שמאפשר לעשות את זה (תשאל בתוכנה וחומרה או פורומים אחרים של מחשבים אולי הם מכירים משהו כזה).

Good Mourning

New member
אני אוהבת מוזיקה מאוד, יש לי הרבה מוזיקה,

ואני צריכה אמצעי אחסון מתאים (כן, מעל 120).

למעלה