שאלה

ע מיש

New member
שאלה

איפה ברעננה איפשר לקנות כריות ושמיכות פוך (לא סינטטי)

h1954

New member
פוך אמיתי

באחוזה פינת אליעזר יפה, ליד אופטיקנה ישנה חנות ישנה עם מוכר יותר מבוגר ממך שמוכר שמיכות וכריות תוצרת פריד.מומלץ, אמין,וקצת להתמקח.

מצטרפת להמלצה

זה לדעתי המקום היחידי ברעננה שמוכר דברים כאלו. והיה ואתה יכול ורוצה להרחיק מרעננה - הרי שבחנות כיתן בהדר יוסף מוכרים את רוב סוגי השמיכות והכרים.

a r t h e m i s

New member
2 תשובות והסתייגות אחת

יש פוך טבעי גם ב GOLF & CO וגם באיקאה. אבל אני לא מבינה למה שמישהו ירצה להתכסות בנוצות של בעל חיים שסבל במיוחד בזמן שמרטו לו אותן. מה גם שהוא כבר מת. אותי זה מגעיל. קניתי לפני שנה פוך סינטטי מעולה באיקאה והוא משמש אותנו נאמנה. חם במיוחד, רך, קל , נעים והכי לא שאריות של פגרי ציפורים.

ניטרוי

New member
תגובה והסתייגות

בגולף אנד קו יקרנים למרות שהסחורה מעולה. לא בטוחה שיש להם פריד. לגבי פוך "אמיתי" מזדהה איתך לחלוטין. למי שלא השקיע בכך מחשבה: עופות אינם כבשים שגוזזים אחת לשנה .נסו לספור לפני השינה את האווזים שנשחטו על מזבח שמיכת הפוך שבה אתם מתכסים...איכס. עדיף סינטטית - זול יותר ואפשר לספור כבשים ללא ייסורי מצפון.

ניטרוי

New member
ובהזדמנות זו ../images/Emo91.gif

על "עדן", סופר לאוכל אורגני. הפירות והירקות האורגנים לא יקרים כמו באחרים ובעיקר - לא נראים עלובים כפי שרגילים לראות בבתי טבע. המקום מריח נקיון, שירות יעיל, מוזיקה שקטה ברקע. יש עגלות קטנות מיוחדות עבור הילדים שיוכלו להרגיש שותפים. גם הפירות והירקות הלא אורגניים נראים טוב ונראה שנבחרו אחד אחד בקפידה. המגוון של מזון בריאות עצום. סה"כ יוצאים עם סל שבועי לא יותר יקר מסופרמרקט רגיל ועם חויית קניה חיובית.

../images/Emo51.gif על ההמלצה על עדן

אני נשברת בדרך כלל בגלל הנוחות וקונה בניצת הדובדבן או ביו סנטר. חנויות הטבע באחוזה מלוקקות, קטנות ויקרות מדי לטעמי. מסכימה עם מה שאמרה ארתמיס לגבי שמיכות סינטטיות. ו...כיתן וגולף זו אותה חנות
המבחר ברעננה לא משהו, עדיף הדר יוסף.

ע מיש

New member
עדן טבע מרקט בנתניה - לא לקנות

פעמיים הייתי שם ופעמיים התאכזבתי קשות. קניתי ירקות ארוזים במגשית או עטופים בניילון וכשהגעתי הביתה ראיתי שהם או רקובים או סתם לא טריים. לא התחשק לי לחזור לנתניה בשביל קילו קישואים אז עזבתי את העניין. כמו כן קניתי שם שימורי דגים שקופסה עצמה היה משהו אחר ממה שכתוב על העטיפה. יש שם כמה מוצרים יחודיים מחלב עיזים שקשה להשיג במקומות אחרים ובשביל זה שווה לנסוע עד שם. המחירים גבוהים.

ניטרוי

New member
ירקות ארוזים במגשית אלה החתוכים בד"כ

יש שם איש בסרבל כחול שמכין אותם בפינת האורגניים ואם היית מתלונן בפעם הראשונה שהתאכזבת אני בטוחה שהיית מקבל תחליף. הארוזים יקרים פי שניים מהלא ארוזים (השוויתי) ומייקרים את הסל. אבל אין לי שום עניין לעשות פרסומת או לסנגר על ההמלצה.כל אחד יכול לבדוק לעצמו ולהחליט.

למתעניינים בירקות אורגניים

בשופרשל דיל בקניון מוכרים עגבניות ומלפפונים אורגניים, במארזים. אחלה איכות באחלה מחיר. נתקלתי במארזים הללו גם במגה בעיר, באחוזה - אבל כנראה שמגה לא בקשר ישיר עם המגדלים ושרשרת השיווק ארוכה יותר, כי הם נראו עייפים משהו.

ע מיש

New member
אין לי שום יסורי מצפון

וכל הקשקשת הזו מצחיקה אותי. האם את חושבת על הילדים העבדים שמייצרים בהודו את הסניקרס שלך? האם אכפת לך מהכורים שמתים בסין בכדי להפיק את האלומיניום שבו את משתמשת? האם חשבת על כך שגם נפט נוצר מגופות של בעלי חיים?

למעלה