שאלה

VampireLust

New member
שאלה

נניח ויש מקרה כזה: גבר ואישה נפגשו בגילגול הנוכחי. מסתבר שהיו נשואים בגילגול קודם. בגילגול הנוכחי הם מתאהבים אבל הם לא נהיים ביחד. האם כאשר יסיימו את הגילגול הנוכחי הנשמות שלהם יפגשו שם למעלה? האם שם הם יתאחדו? תודה רבה מראש.

רותי 11

New member
VampireLust יקרה

נשמות תמיד נפגשות למעלה אבל לא במובן של נישואים אלא יותר מובן משפחתי אחדות ולא בפורמט המשפחתי שאנחנו מכירים כאן

אורות2

New member
../images/Emo35.gifרותי , עוד שאלה אם אפשר ?

מענין אותי אם תשאלי את ההדרכות (המלאכים ) לגבי דתות בכלל . האם יש משמעות לדת היהודית כמו שהיא נתפשת ע"י היהדות הדתית ? האם התורה נכתבה ע"י בני אדם? (אולי נביאים מתקשרים? ) האם יכול להיות עם בחירה ? או שכל הנשמות שוות ביסוד וההבדל הוא רק ברמת הנסיון עלי אדמות? מה דעתך ?

רותי 11

New member
אורות מתוקה

לדתות יש משמעות רק כאן ורק בעידן האדמה שמסיים את תפקידו כרגע. החשיבות של העם היהודי שונה ממה שחושבים באמת מתייחסים אלינו כאל עם אבל זה מתייחס למוצא שלנו לגזע/תרבות שלנו, אנחנו בעצם הגזע היחיד ששרד מאותה תקופה ולכן אנחנו כל כך חזקים ולכן גם לקחנו על עצמנו תפקיד חשוב, להביא את האור לעולם. התורה עצמה ברור שהיא נכתבה על ידי אנשים אבל הרבה חלקים ממנה כמובן הגיעו בתקשור, בתורה עצמה יש הרבה נסתר על הגלוי. אבל אל תשכחי שמה שנכתב בתורה נכתב הרבה אחרי שזה קרה, בערך 1000 שנה אחר כך, לכן יש פה את אפקט "הטלפון השבור" ולכן יש גם הרבה נסתר מגלוי, כי אל תשכחי שכמו שציינו כתבו את זה אנשים עם הבנות ארציות (רובם) והרבה מהדברים שהגיעו היו עם הבנות גבוהות מאוד. כל הנשמות שוות בבסיס שלהן אין עם כנשמה טוב יותר מהשני היתרון של העם היהודי בקטע הזה הוא שאנחנו נשמות מפותחות יותר מהאחרים כי כמו שציינתי למדנו הרבה ואנחנו מאוד ותיקים על כדור הארץ.

אורות2

New member
גם אני חשבתי/חושבת כמוך וזאת עקב

קריאת "מסע הנשמות" . אבל עדיין יש לי ספק כשאני חושבת על רבנים גדולים שלדעתי גם מתקשרים . למשל הרבי מלובביץ להערכתי בטוח היה מתקשר ,אז איך הוא כלכך הטיף לשמירת מצוות ? וסחף אחריו עשרות אלפים? הם טוענים שהתורה לא השתנתה ולא תשתנה לעולם (אפרופו "טלפון שבור ") והם מקפידים על כל המצוות קלה כחמורה ? הם טוענים שזה מה ששמר את היהדות לאורך אלפי שנים אז הם טועים ? זה די מבלבל ... מה דעתך ודעת ההדרכות ?

slider244

New member
מה אני יגיד, אנחנו ממש עם "מפותח"

טוב באמת שרמת האלימות, הרמאויות והגזענות כאן היא אחת מהגבוהות בעולם יחסית לכמות האוכלוסייה:/ כנראה גם ההוא מלמעלה טועה לפעמים...

רותי 11

New member
slider244 יקירי

ברמת נשמה אנחנו מאוד מפותחים לצערנו כעם כאן אנחנו ממש במצב לא טוב הייתי אומרת, אבל את זה הייתי אומרת על כל העולם

למעלה