שאלה..

המתופף1

New member
שאלה..

שלום אני משתמש בתוכנת תופים לקיובייס BFD2 בעיקרון היא פועלת בסדר אבל שאני מוציא את הקטע הרצוי לMP3 התופים בקטע נקטעים , המצילות נשמעות ממש גרוע , ויש לפעמים עצירה בתופים.. מישהו יודע למה? יכול לעזור במשהו? ד"א אם יש לכם המלצה לתוכנת תופים אחרת טובה ונוחה לשימוש אני אשמח.. תודה,אסף

שלום למתופף

קודם כל, חסרים לי פרטים- תיארת בצורה די לקונית את הבעיה וקצת קשה לי למצוא כיוון. האם מדובר בתוכנה- התכוונת שאתה עושה אקספורט ל- MP3? אם כן, איך אתה עושה? תמיד כדאי לתת לקיובייס לאקספרט בפורמט WAV ורק אח"כ להפוך את הקובץ ל- MP3. ואפרופו MP3- הגדרת כמו שצריך את הקידוד ואת הפורמט.....? האם מדובר בחומרה- האם בפורמטים אחרים חוץ מ- MP3 הייצוא עובד כראוי, אז סביר להניח שזו לא בעיית חומרה אלא בעיית קינפוג/תוכנה. שאלה נוספת- באיזו קיובייס אתה משתמש?....? כל עוד אין נתונים נוספים, זה יכול להיות 1001 אפשרויות. מה שכן, תמיד חשוב לזכור שטרבלשוטניג הוא מקצוע בפני עצמו- ונסיון במקצוע הנ"ל הוא קריטי- אז עליך פשוט להתחיל מניסוי ותהיה- פעם אחר פעם אחר פעם- עד שתתמקצע. בנוסף, חשוב בטרבלשוטינג להתחיל מהחולייה האחרונה בשרשרת- לשלול בעיות באמצעות בדיקה, וללכת כל פעם חולייה אחת אחורה. באופן כללי, ה- BFD הוא VST מאוד מאוד כבד, ויכול להיות שכל בעיותיך נובעות העובדה שהמחשב שלך לא סוחב כראוי או שכרטיס הקול שלך לא מקונפג כראוי ו/או אינו משתמש בדרייבר העדכני. היתרון הגדול של BFD הוא איכות הדגימות המעולות והעובדה שבהשקעה של זמן אתה יכול להיגע ל- SETUP תופים אשר מותאם לטעמך ושנשמע לא רע בכלל- בטח ובטח ביחס לתופי MIDI שאינם מנוגנים לייב ע"י מתופף. המינוסים הגדולים- גזילת רוב משאבי המערכת וסירבול סירבול סירבול. זמן רב לא מצאתי VST מקביל אשר יכול להתחרות בסאוונד השמן של ה- BFD, עד שגילתי את התוסף לתוכנת ה- REASON, אשר שמו: DRUM KITS 2.0 (צירפתי לך לינק בכדי שתבין על מה מדובר). התוסף מגיע בתצורת ריפיל (RFL.*) הפופולארי לריזון והוא מכיל כמעט כל מה שחלמת על תופי מידי איכותיים כולל סט אפ מיקרופונים, כיוונון המערכת, בחירת סוגי תופים וסגנונות ועוד ועוד. זהו ה- VST שהחליף אצלי את ה- BFD. בהצלחה.

למעלה