שאלה יש ביניכם מחליפי פאזלים? מה עושים אחרי שמרכיבים ומצטברים כל כך הרבה פאזלים?
ס סטופידה New member 13/9/08 #1 שאלה יש ביניכם מחליפי פאזלים? מה עושים אחרי שמרכיבים ומצטברים כל כך הרבה פאזלים?
מ מממאיה35 New member 15/9/08 #2 תולים מחלקים לחברים ו/או מפרקים <בעהההה> אה כן, ואשפר גם לתרום - מורכב או מפורק.. ברוכ/ה הבא/ה!
1 123נעמי New member 16/9/08 #3 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif כפי שידוע לי - אין החלפות פאזלים כאן בפורום רוב החברה שכאן ממסגרים את הפאזלים שלהם ותולים על הקיר. או כמו שמממאיה אמרה - נותנים מתנות. מה קורה איתך? יש לך כמות פאזלים לא ממוסגרים מאוגרים אבק?
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif כפי שידוע לי - אין החלפות פאזלים כאן בפורום רוב החברה שכאן ממסגרים את הפאזלים שלהם ותולים על הקיר. או כמו שמממאיה אמרה - נותנים מתנות. מה קורה איתך? יש לך כמות פאזלים לא ממוסגרים מאוגרים אבק?