שאלה

yoavson

New member
שאלה

האם יש מיונים למודיעין 3 פעמים בשנה כלומר לפני כל מחזור גיוס?????????

אביב 18

New member
תלוי למה במודיעין...

יש הרבה תפקידים במודיעין ובעיקרון יש בין 2-3 מיונים.

אביב 18

New member
ד"א...

המיונים של מודיעין מתחילים המון זמן לפני הגיוס, שלי התחילו ביוני שנה שעברה, והגיוס שלי הוא רק במרץ.

ofirgaon

New member
מיונים למודיעין

לגבי המיונים לשחקים למשל- חמ"ן כבר סוגרים את הרשימה של המועמדים בסביבות ינואר של כיתה י"ב, אחרי זה ממש בלתי אפשרי לקבל זימון למבחנים שלהם.. (אני עשיתי את המיונים הראשוניים של שחקים עם עוד שני אנשים). ובכלל, רוב המסלולים כבר נסגרים בינואר, חוץ מהאזנות ועוד כמה מסלולים קטנים אחרים.

אביב 18

New member
לאו דווקא...

חבר שלי התחיל את המיונים רק לפני חודשיים, והוא מתגייס בסוף מרץ, למרות שהוא אמור היה להתגייס בתחילת יולי, הקטע שאם חמ"ן חושבים שאתה מתאים גם אחרי זמן מה, הם ישלחו לך מיונים, וכמובן ידחו לך את הגיוס. ד"א, חבר מתגייס כמעט בגיל 19 וחצי...

me123

New member
מתי מקבלים זימונים לשחקים?

היום הייתי במיונים ראשונים למסלול אנגלית. אם אני צריכה לקבל עוד מסלולים אז מתי אני אקבל? יש לי חברות שקיבלו מסלולים נוספים (תומךאלקטרוניקה, ועוד שני מסלולים שאני לא יודעת מהם). זה אומר שאני לא אקבל מסלולים נוספים ? בקיצור, מתי מקבלים עוד מסלולים למודיעין אם צריכים לקבל?מתי לשחקים?

test123

New member
זימונים ראשונים לשחקים

תחילת המיון למסלולי שחקים השונים - על ידי קבלת טפסים בדואר היא באוקטובר בערך של כיתה יב´ - חודש אחרי תחילת הלימודים בכיתה יב בערך. בזמן הזה, אם לדעת חמן הנתונים שלך מתאימים למיון למסלול שחקים - תקבלי שאלונים בדואר בהם תתבקשי למלא ציונים, ידע בשפות ודברים נוספים - ולהחזירם ליחידת האיתור.

shirm

New member
אנגלית ושחקים

אני עברתי את כל שלבי המיון לאנגלית, וכמה חודשים אח"כ זומנתי למיונים לשחקים, כך שזה אפשרי. בכל מקרה, אם תתקבלי לשחקים, יודיעו לך שאת כבר לא מועמדת לאנגלית (זה מה שאמרו לי. לא ממש שואלים אותך....)

פישי

New member
אותי שאלו...

הייתי מועמדת גם לשחקים וגם לאנגלית, וכשהתקבלתי לשחקים וויתרתי על שאר המסלולים. (לפי מיטב הבנתי, אי אפשר להכריח אותך ללכת לשחקים, מפני שנדרשת חתימת קבע התנדבותית).

shirm

New member
יש הגיון, אבל

יש הגיון במה שאת אומרת, אבל בכנס של הקורס שלי אמרו שכל מי שמועמד למסלול אחר למודיעין יכול להחשיב אותו כמחוק

shirm

New member
דרך אגב...

דרך אגב, לאיזה מסלול התקבלת בשחקים?

termit

New member
צודקת גם בכנס שלי אמרו...

שמודיעין מחליט מה הכי טוב בשבילו, ואם אתה לא מוכן ללכת למסלול ששוייכת אליו אז אתה בכלל יוצא מהמערכת. את גם באע"מ?

פישי

New member
כמובן שהתכוונתי לבחירה במהלך המיון,

ולא בכנס המועמדים, שבו כבר יש חתימה על הקבע והטר"צ... אני באממ.

Black Star

New member
זימונים לשחקים..

אני קיבלתי את הטפסים הראשוניים לשחקים בתחילת ספטמבר. רוב החברים שלי קיבלו יותר מאוחר, בסביבות אוקטובר וגם נובמבר. כשאת מקבלת אותם- אל תתמהמהי, ותחזירי להם את זה כמו שהם מבקשים-תוך 3 ימים
יעלי.

אס2

New member
אפילו יותר מאוחר

אני מתחיל את המיונים שלי לחמ"ן מחר, תאריך גיוס נוכחי הוא פברואר.

me123

New member
אתה צריך לנסוע לבית השריון?

לאיזה מסלול אתה ממוין?

אביב 18

New member
בית השריון...

בית השריון זה המקום שביליתי בו המון זמן, תחקירים, ראיונות מבחנים, המקום צריך להיות הבית השני שלך. אני נוסע ביום חמישי הבא לראיון אחרון לפני התשובה הסופית, אני רוצה להתקבל.... זה מסלול האזנות בערבית, הכי שווה מודיעין.

אס2

New member
לא בית השריון

מסלול מחשבים (יותר לא אמרו לי), וזה בקריה לא בבית השריון.

למעלה